ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
muratcalkan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Mart 2011 13:42
Son Ziyaret:
08 Eylül 2013 00:32
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Murat Calkan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Yurtdisi
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Murat Calkan

SON 9 MESAJI

65 lt akvaryum
Merhabalar. 65 lt akvaryumum var. Uzun sureden beri canli doguran lepistes besliyorum. Ama artik farkli bir seylerle ugrasmak istiyorum. Sizce hem goruntu yonunden guzel olan, hem yavru alabilecegim hemde bakimi cok zor olmayan hangi baliklari besleyebilirim? Simdiden tesekkurler.
Canlı doğuran tankları bitkili olmak zorundamı
Fatih bey tesekkur ederim ilgilendiginiz icin. Benim Akvaryumumda bitki yoktu. Burda bir suru arkadasin tavsiyesi uzerine koydum. Lepistesler icin bitki sarttir dedikleri icin. Simdi sizde cikart diyorsunuz. Ne yapayim sasirdim valla :)
Canlı doğuran tankları bitkili olmak zorundamı
Arkadaslar meraba. Ben tavsiyelerinize uyarak 65 lt bir akvaryum aldim. Icine 2 cam ve tilki kuyruguna benzeyen bitkiler koydum. Su anda 10 tane buyuk, 5 tane yavru lepistesim ve 2 adet biri buyuk biri kucuk vatozum var. Ama halen nerdeyse hergun 1 baligim oluyo. Yerine yenisini aliyorum arti bitkilerimde sanki orumcek agina benzer yesil renkli biseyler olusuyo ve temizlemedigim taktirde uzayip gidiyo. Temizliyorum tekrar olusuyo. Ne yapmam lazim lutfen yardimci olun.
Lepistes Akvaryumu
Degerli Arkadaslar bana verdiginiz tavsiyelere uyarak kendime 55 ltlik bi akvaryum aldim icinede canli bitkiler yerlestirdim. Gercektende her gun en az 2-3 tane olen baliklarim simdi hergun 2-3 tane yavru veriyor. Cok tesekkur ederim yardimlariniz icin. Harika oldu.
Lepistes Akvaryumu
Benim koymaya yerim yok onun icin boyle kucuk alabildim. bu akvaryumda yasayamazlarmi bunlar? Arti benim 2 arkadasimda var 20 lik akvaryum ve onlardada en az 15-20 tane benimkilerden var. onlar yasiyorlar. zaten bunlar devamli dogurdugu icin hemen cogaliyorlar.

Arti zaten bu baliklar kucucuk. Ben eger oyle akvaryuma 8 tane koyarsam zaten hic gorunmezki baliklar

Canlı doğuran tankları bitkili olmak zorundamı
Arkadaslar meraba.  bir hafta once 20 lt lik bir akvaryum ve 20 tane canli doguran aldim ve icine plastikten yapilmis bitkilerden koydum. yavrularin saklanmasi icin bence baya bir yer oldu. ama hergun bir baligi kaybediyorum. artik yarisi gitti nerdeyse. neden olabilir acaba? 

Yani illa canli bitkimi koymam lazim?
Lepistes Akvaryumu
Arkadaslar merabalar. 20 lt akvaryumum var ve 20 tane lepistes aldim. aldigim gunden beri her gun en az biri oluyo. neden olabilir acaba?
su degerleri.
Merhabalar. Ben bu forma yeni uye oldum. Sadece 6 aydir Akvaryumla ugrasiyorum ve ugrastikca daha farkli seyler ogreniyorum. Bazi sorularim var eger yanitlarsaniz cok sevinirim.
Benim 170 lt lik bir akvaryumum var. Icinde 4 Kopek baligi, 3 Astronot, 6 Papagan, 12 ciklet ve birkactanede adini bilmedigim balik besliyorum. Son zamanlarda akvaryumum evin isisi 22-23 derece oldugu halde asiri isiniyor. 30 dereceyi geciyor. Bu neden olabilir? Bir diger soruda bazi arkadaslar akvaryum suyundaki bazi degerlerden bahsediyorlar. Bunlari nasil en iyi seviyeye getirebilirim? simdiden cok tesekkur ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.