ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Lemuria
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Mart 2011 23:24
Son Ziyaret:
30 Haziran 2013 20:10
Toplam Mesaj:
256 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Reha Keskin
Doğum Tarihi:
07 Ağustos 1979
Yaş:
44
İl:
Kocaeli
Meslek:
İşçi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Reha Keskin
200 Lt Low-Tech - Poecilia Reticulata, Neocaridina Denticulata, Corydoras Panda, Ancistrus Dolichopterus, Anentom Helena.

SON 10 MESAJI

bitkilerin uzaması
Hemianthus Mic. ön plan ve zemin bitkisi olarak rahatlıkla kullanılabilir, fakat tabana yatay yayılması için güçlü ışık ve düzenli budama gerektiriyor. Benim tankım low-tech olduğu için çok hızlı şekilde gelişmediğinden sık sık budama sorunumda yok.

ZOR YOLLAR-1 ( Final fotoğrafları 3. sayfada)
Epey emek harcanmış pırıl, pırıl bir tank elinize sağlık. Bende yarışmada derece alacağına kesin gözüyle bakıyordum sağlık olsun, tabi bunda yarışmanın puanlama formatı ve arkadaşlarında fikir birliğinde olduğu fotoğrafların tankı yetirince yansıtamamasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ferhat bey, sizde bu azim varken, nice tank tasarımlarıyla karşımıza çıkacağınızdan hiç şüphem yok. Tekrar tebrik ederim, selamlar.
Yin Yang
Kurulumunu başından beri takip ettiğim güzel bir tanktı, bozulmadan önceki son halinin bile yarışmada derece olması bunun ispatı.
TROPSHOP 315 tropheus 105cüce vatozla. Caramba ve Krizalar Syf4 te
Gittik, gördük yeni üretimhane pırıl, pırıl nazar değmesin Tropheus ve Vatozlar'ında maşallahı var, umarım herşey gönlünüzce olur. Lemuria2012-11-05 19:05:42
Civciv Ölümü...
Geçmiş olsun, bunu yapan büyük ihtimalle gelincik.
Endler Bitkili - Dizayn Önerileri
Merhaba, tebrik ederim. Müsadenizle bir sorum olacak, Rotala'ları resimde gördüğümüz şekildemi dikmiştiniz yoksa sizdemi gelişim göstererek kızardılar? Malum co2 olmaksızın gelişmeleri ve kırmızı renklerini sergilemesi kolay bir bitki türü değil.
KATİL SALYANGOZ VE karides
Hiçbir sorun olmaz, benim karidesler helena'ların üzerinde geziniyor.
Birazcık (metal) Müzik
U.D.O sanırım sene 2006 veya 2007' de izlemiştim, on numara canlı performansı vardı. İlginç şekilde adından çok söz edimesede heavy metal'in babalarındandır.
Sonunda Oldu=)
Resimlerdeki görünen erkek Sajica eş tutacak erginlikte, en alttan soldaki karedeki dişide iyi bir eş adayı gibi görünüyor. Benim Sajica baktığım dönemlerdeki tecrubelerim doğrultusunda cinsiyetler belli olur olmaz kalabalık halde değilde hemen tek çift olarak ayrılmaları gerektiğidir, göreceksinizki yalnız kaldıklarında birbirlerine kur yapmaya başlıyacak, beraber yüzerek yuva için sağı, solu kazacaklardır. Benim şahsi fikrim 200 lt nin bir çift Sajica'ya ayrılmasının doğru olduğudur, ancak yavrularını koruma güdülerini tetiklemek için Vatoz ve Corydoras türleride bakılabilir ama burada unutulmaması gereken dekorun zengin tutulması, çünkü yamurtladıkları andan itibaren tankta başka hangi canlı olursa olsun onlara dar edeceklerdir, bir köşeye sıkıştıracak yem yemelerine müsade etmeyeceklerdir -ki bu sebeple daha fazla kök kullanmanızı tavsiye ettim. Elbette bitkide kullanabilirsiniz fakat kazı çalışmaları esnasında anubias dışında  tabanda köklü bitki olursa bıkıp, usanmaksızın söker atarlar. Müsadenizle eski tankımın linkini koyuyorum, umarım herşey gönlünüzce olur, selamlar.
http://www.akvaryum.com/Forum/sajica_dunyasi_ve_ilk_yavrular_k579208.asp

Üzüm salkımı gibi yavrular... (yeni video s. 2'de)
Tebrik ederim, umarım yavrular kayıpsız ve sağlıklı biçimde büyürler. Harun bey, mümkünse tankınızın genel görünümünü fotoğraflarsanız sevinirim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.