ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
MehmeT
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Ekim 2011 23:38
Son Ziyaret:
31 Ekim 2022 23:37
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mehmet seçmeoğlu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
ögrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

mehmet çetin

SON 6 MESAJI

Bettarmy: Bir Beta Üretimi Girişimi
Hocam hayirli geceler masallah yavrulariniza , bende ilk beta uretimimi 40 gun once gerceklestirdim ikinci sefer eslememde yavrulama gerceklesmedi 2 gun beklememe ragmen bende disiyi ayirdim disinin renginde ciddi solgunlasma var parlagligi gitti suan ne yapmam gerekiyor.
Bitkili Akvaryum Kurulumu
Hayirli olsun akvaryumun zemin kalinligi arkadasin dedigi gibi ince kaliyor bu hacimdeki bir tankta zemini daha kalin tumalisin en az 5 - 7 cm olmasi gerekiyor.
Yazdigin baliklar sakin baliklar olduklari icin dikecegin her bitkiye uyum saglarlar ; gubrelemeye bitkileri diktikten sonra fotosentezi gordugun anda baslaman gerekiyor ama sececegin bitkilerin gereksinimlerini arastirman gerekiyor baslangic icin java fern, anubias, zeytin, ve isik durumun guçluyse gulu tavsiye ederim. Duzenli su degisimi yapman gerekiyor suya co2 kazandirabilmek icin yazdigin olculerdeki akvaryum icin haftalik 30 litre su degisimi yeterli olacaktir budama isleminide zamanla bitkilerin uzadikca filizlerinden keserek veya yapraklarin hemen altindan boyunu kisaltmak icin keserek yapabilirsin. İyi hobiler..[:iyi:]
Taflorefood Gübre
Ben bu gübreyi 2 yildir kullanmaktayim tanklarimda baya faydasini gordüm yerli olmasi tercih etmemdeki sebebti bence denemenizde fayda var.
Filtre Ve Isıtıcı Tavsiyesi
Silis kum bitkili icin uygun degildir bu boyutta bir kabin icerisinde java fern moss ve anubias bakabilirsin bu üç bitkiyide kutuk veya kayaya sarabilirsin fazla co2 istemez bitkilerin.
Bitki Işıklandırmam Yeterli Mi ?
[EDIT]msxxx,2020-03-15 19:15:37[/EDIT]
lepistesler
Mümkün olduğunca doğal ortamına benzetmen balıkların faydasına. Zamanla o yapay plastikler akvaryumuna salınım yapar ve balıkları zehirleme ihtimali ortaya çıkar en azından Java moss al onlar pek bakıma ihtiyaç duymuyorlar rahatça beslersin balıklarını.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.