ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
diesirae
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Ekim 2011 15:59
Son Ziyaret:
27 Mart 2018 22:36
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mehmet erkan
Doğum Tarihi:
15 Mart 1978
Yaş:
46
İl:
Istanbul
Meslek:
Sağlık Personeli
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mehmet Erkan

SON 10 MESAJI

SERA Olarak Tüm akvaristlere Sera başlangıç kiti hediye ediyoruz.
 
Hocam ayıp etmişsin.Zorla gönderecek halleri yok ya.
Birde illaki göndereceğiz veya göndermek zorundasınız gibi bir zorlamada yok.
İstediğine gönderebilir (uygun olanlara) istediklerine göndermez.Adamlar yapmış bir güzellik işte.
 
Beyefendi tabi ki zorla göndermeyecekler ama durum şu; konu başlığı"SERA olarak tüm aktivistlere sera başlangıç kiti hediye ediyoruz" bu başlığa göre kura, çekiliş vs demiyor yani şartları yerine getirin yeterli diyor kura çekilişi vs dense zaten göndermem.Peki başlığın altını okuyorum şartlar ne diye" Kampanyadan faydalanmak için, akvaryumcu yada petshoplardan yapacağınız akvaryum malzemesinin fişini yada fotokopisini isim, adres,telefon varsa e-posta adresinizi Seramoni Pet ve Su Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. Hürriyet Caddesi No: 52/A Dikmen adresine göndermeniz yeterlidir."
Bunun devamında başka şart varmı diye okuyorum sizin UYGUN OLANLARA diye açıklama yaptığınız bir şart var mı diye hayır yok yani bu hediye konu başlığında yazdığı gibi TÜM AKTİVİSTLERE.Gçnderiyorum kargo ile ve açıklama geliyor;Sevgili Akvaristler lütfen fatura yada fiş bilgilerinizi ilker@seramoni.com edrasine e-mail gönderiniz. Bu adrese gönderilen e-mail 'ler kayıt altına alınmaktadır."Diğer gönderimler dikkate alınmamaktadır"
Tabiki göndermeye mecbur değiller buna sözüm de  olamaz hakkımda ama tutarlı olmak mecburiyetindelerİki mesaj arasında ki fark orda da sanırım.Saygılarımla...
 
SERA Olarak Tüm akvaristlere Sera başlangıç kiti hediye ediyoruz.
[QUOTE=Seramoni]
* Kampanyadan faydalanmak için, akvaryumcu yada petshoplardan yapacağınız akvaryum malzemesinin fişini yada fotokopisini isim, adres,telefon varsa e-posta adresinizi Seramoni Pet ve Su  Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. Hürriyet Caddesi No: 52/A Dikmen adresine göndermeniz yeterlidir.
* Her alışveriş fişi bir kez kullanılabilir. Her katılımcı kampanyamızdan bir defa yararlanabilir.
* Alışveriş miktarı minimum 30 TL olmalıdır ve alış veriş yem ,su düzenleyici ve akvaryumla ilgili teknik malzemeleri içermelidir.
* Kampanya stoklarla sınırlıdır.Katılan ilk 1000 kişiye başlangıç seti gönderilecektir.
* Kampanya bitiş tarihi 30 Kasım 2011 tarihidir.
* Sera Başlangıç seti  Aquatan 50 ml, Bio Nitrivec 50 ml, Florena 50 ml,Vipan 12 gram,O-nip 12 tablet Sera CD 2.0 ve Sera Rehber Kitapçıklarından oluşmaktadır.
[/QUOTE]

    Aynen dediğinizi yaptım gönderdim.Gönderim Murat Doğankollu  tarafından teslim alınmış.Sonra şimdi okuyorum ki sadece mail ile başvurular kabul edilecekmiş.Bu mudur şirket ciddiyetiniz?Ne oldu bir gece  aksakallı dede "evladım sadece mailleri kabul ediceksin" mi dedi...Yakın ilginiz için teşekkür ederim.
SERA Olarak Tüm akvaristlere Sera başlangıç kiti hediye ediyoruz.
Bayram öncesi kargo ile nuran erkin adına faturalarımı göndermiştim,durumu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler..
SERA Olarak Tüm akvaristlere Sera başlangıç kiti hediye ediyoruz.
Selamlar.Stok durumunuz nedir?Hala alma şansımız var mı?
Acemiyim - Atman 3337
Selam.Muhtemelen suyunuzu ilk koyduğunuzda soğuk olduğu için ısıtıcınız ayarlı olan sıcaklığa ulaşana kadar suyunuzu ısıtmaya devam eder,bu sırada ışığıda devamlı olarak yanar.İstenilen sıcaklığa ulaşınca ısıtma durur ışık söner,ısı düşünce ısıtma başlar ışık yanar vs..Elektrik faturasına gelince yaklasık olarak 6 yıldır akvaryumum hiç elektrikten kesilmedi ve ortalama bir ailenin faturasını hiç geçmedi(örneğin son ayki fatura 60 civarıymış.)ortalama 10 15 tl ek bir sarfiyat vardır diye düşünüyorum.
Saygılar...
Columnaris tedavisi
Selam. Columnaris olması zor gibi görünüyor çünkü benim columnarisle enfekte olan akvaryumlarımda en fazla yaşam süresi 1 hafta idi. Eğer P.P banyosu yeterli gelmediyse metilen mavisi ile de banyo yaptırabilirsiniz; o da dezenfektan olduğu için tabloyu düzeltebilir ancak birde bu banyolarla balığın strese girme ihtimali de var. Eğer durumu çok kötü değilse bir müddet beklemeniz daha uygun gibi görünüyor belki balığın kendi bağışıklık sistemi hastalığı yenecektir.
rastlantısal2011-10-27 06:01:17
Acemiyim - Atman 3337
Selamlar.
Elimden geldiğince açıklayıcı şekilde sorularınıza cevap vermeye çalışıcam. Öncelikle filtrenin içini hazırlayın; bir sepete (ki bu sepetin tutma kolunda muhtemelen 2 yazar) yüzük seramiklerinizi yerleştirin ve kolunu kapatın. İlerde bu 2 nolu sepeti karbon filtre koymak içinde kullanabilirsiniz. Diğer sepete (ki tutma  kolunda muhtemelen 1 yazar) 2 veya 3 sıra bu sepete uygun olarak kestiğiniz elyafları koyun. Bu elyafların en üstünede sizdeki atmanın siyah süngerini koyun ve sepetin kolunu kapatın. Burada önemli olan elyaf ve süngerle dolu olan sepetin kolları yerine tam oturmalı taşma ve üste doğru çıkıntı yapmamalı. Seramik dolu 2 nolu sepeti kovanın altına, sünger dolu 1 nolu sepeti kovanın üstüne koyun. Burada dikkat etmeniz gereken nokta sepetlerin dış yanında bulunan su deliklerinin birbiri üzerine ve yanlarındaki contaya tam oturmasıdır. Daha sonra kovanın üstünü kapatabilirsiniz. Şimdi sıra filtreyi çalıştırmada...
Filtreyi duracağı yere yerleştirin. Öndeki yazılı kısmı size baksın. Böylece sizin sağınızdaki delikten(=giriş deliği) su filtreye girecek temizlenip solunuzdaki delikten(=çıkış deliği) akvaryuma dönecek. Akvaryum içine giriş ve çıkış düzeneğinizi boruları vs kurun burada dikkat etmeniz gereken şey kirli suyu akvaryuma getirecek olan kısım suyun içinde olmalı, temiz su çıkış kısmı su içinde olsa da olur olmasa da. Bundan sonra giriş hortumunuzu filtrenin giriş deliğine takın(böylece bakıldığında sistem şöyledir; akvaryum içinden suyu alıp filtreye getirecek hortumun ucu yukarıda akvaryum suyu içinde aşağıda filtreye takılı, filtreden temiz suyu alıp akvaryuma götürecek hortum hazır bekliyor ama filtreye takılı değil. Bundan sonra hazır bulundurmanız gereken 2 şey zamanı bir kova ve zamanı gelince fişi takmak için priz. Şu haliyle filitrenizin 2 deliğinden birisi geliş hortumuyla dolu birisi boşta. İşte o boşta olan delikten içinize hava çekip yukarıdan geliş hortumundan fitrenize su dolmasını sağlayın, bu sırada gözünüzle takip edin filtre dolduğu anda çıkış deliğinden su çıkacaktır; o anda hazırladığınız kovayı deliğe tutun ki etraf ıslanmasın. Artık sistemiziniz kendi su basıncı ile çalışıyor suyun tazyikini görüyorsunuz. Bu anda filtrenin fişini takacaksınız böylece artan tazyiki filtrenizin gücünü görmüş olacaksınız yalnız aman dikkat kova yine çıkış deliğinin ucunda olmalı yoksa ortalık batar. En sonunda da çıkış hortumunuda el çabukluğu ile filtredeki yerine oturtacaksınız. Başlangıçta ses yapabilir; bu filtrede hava olduğunu gösterir filtreyi hafif hafif bir müddet sallayın havayı su ile yukarıdan atınca ses kesilecektir. Benim yıllardır atman filtreyi kurma şeklim böyle, eğer diğer arkadaşlarımın daha pratik yöntemleri varsa yazarlarsa çok memlun olurum... Filtreleme sisteminde aktif karbon kullanmayacağın için söylediğin ürünleri kullanabilirsin filtrenin kapatılmasına gerek yoktur.
Saygılarımla...  
rastlantısal2011-10-27 06:07:05
Columnaris tedavisi
Selam. Eğer mikroskop alıcaksan K.L.A.S a ve Giemza ya da ihtiyacın olcak sanırım. Ben columnarisle baya bir uğrastım bir iki kurtardıklarım oldu ama genelde sonuç menfii. Bir ara ne tedavi uyguladığın ve balığın durumu hakkında bilgi verirsen sevinirim. Saygılar... rastlantısal2011-10-27 06:02:14
Columnaris tedavisi
Selamlar. Tabiki benim ve sizin burdaki tahmini tanılarımızın hepsi  gözleme dayalı tanılar. Kesin tanı için mikrobiyolojik tanı koymak şart o da maalesef mümkün değil. Sizin söylediğiniz hastalık bir parazit hastalığı bu nedenle eğer bu hastalığı düşünüyorsanız Flagyl veya Biteral 500 mg tb eritip yarım saatlik banyo yaptırabilirsiniz. Eğer columnaris ise o bir bakteridir bu nedenle öncelikli olarak bactopur direct 1 tb ile yarım saatlik banyo yaptırabilirsiniz. İki tedaviyide üçer gün tekrarlayın. Şimdi gelelim en kritik kısma hangi hastalık peki? Bunu en iyi karar vericek sizsiniz. İnternetten araştırın hengi hastalık tablosu sizinkine uyuyorsa muhtemelen o dur. Ancak bildiğim bişey var columnaris gerçekten ağır bir tablo. (yani demek istediğim tedavide başarısız olursanız muhtemelen columnaristir.) Saygılar... rastlantısal2011-10-27 06:03:36
Columnaris tedavisi
Selam. Sera bactapur ile banyo yaptırabilirsin. rastlantısal2011-10-27 06:03:46

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.