ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Askin91
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Kasım 2011 01:50
Son Ziyaret:
21 Nisan 2015 06:17
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Aşkın Atam
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Elektrik-Elektronik
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Aşkın Atam
100*30*45 -

SON 9 MESAJI

cama cam akvaryum üstüne ışık?
Strafor alıp florasan koyulcak olan orta bölgeyi yeteri kadar oyup yerleştirme yapılabilir.Anlatabildimmi bilmiyorum ama en kolay sistem bu gözüküyor =) 
Sizce almalımıyım?
Merhaba Mehmet, eğer oscar alıcaksan forumda  Umut Katipoğlu abi var onda tiger oscar var.Ben 1 hafta önce aldım 2 adet gayet sağlıklı ve dayanıklılar.Bi görüş istersen =).
akvaryum bilgisi
Benim dekorumda aynı şekilde bkz:http://www.akvaryum.com/Forum/green_terrorlerim_yumurtta_doktu_%28_resimler_eklendi%29_k531687.asp     yanlız ben daha yere yakın balık rahat etsin diye öyle tercih ettim.Benim akvaryumdaki ortadaki kayalardan bulabilirseniz güzel değişik bi hava katıyor akvaryuma =) Askin912011-12-29 23:30:58
Green Terrorlerim yumurtta döktü ( Resimler Eklendi)
[QUOTE=barbarossa]Hayırlı olsun, çifti rahatsız etmeyin, tanka ilave balık da eklemeyin. İlk batım da yumurta veya yavruları sterese girip yiyebilirler. Ama onları yalnız bırakırsanız, ileri de kendi yavrularına yine kendileri bakarlar. Hayırlı olsun[/QUOTE]

Yorumunuz için teşekkür ederim Serkan Bey;
Yanındaki erkek gt ile vatozu çıkardım çift duruyor şuan.Günlük 2-3 saate indirdim aydınlatmasını.Odamda durduğu için çok yanaşan olmuyor =) inş sağlıklı bi şekilde yaşarlar =)
Green Terrorlerim yumurtta döktü ( Resimler Eklendi)
[QUOTE=coskunatam90]Merhabalar Aşkın Bey,
      Öncelikle Zorlu bir aşama sizi beklemekte.Fakat Diğer akvaryumdaki lepistes yavrularını ne yaptın :)
  Bu yavruların dünyaya gelişleri ne kadar süre almakta ? 
[/QUOTE]

Coşkun Bey,
Diğer lepistes yavrularını yavruluğa aldım ve vatoz ile erkek gt yi o akvaryuma aldım.26-27 derecede 3 günde çıkıyorumuş sanırsam yavrular öyle okumuştum =).
Green Terrorlerim yumurtta döktü ( Resimler Eklendi)
[QUOTE=KarabeY]Fazla olan gt ü akvaryumdan çıkar. Eşleşen balıklar yumurtalarına bakarlar zaten yavrular çıkana kadar. Çıktıktan sonrada koruma devam edecektir. Bundan sonraki en güzel iş fazla olan gt ü elden çıkarman, elinde çiftin ile yola devam etmen olacaktır. Vatozu da duruma göre çıkarabilirsin. Gözlemle önce, yumurtalara geliyormu, zarar verme gibi bir durum olursa yavrular çıkana kadar başka bir akvaryumda bakabilirsen orda bak. Yavrular olduktan sonra tekrar ekleyebilirsin.
Önce bi yavruların çıksında. Gerisi kolay.
Hayırlı olsun.
[/QUOTE]

Celal Bey teşekkür ederim şuan diger erkek ile vatozu çıkardım akvaryumdan sadece 2 si kaldı =) Dişi devamlı yumurtaların başında duruyor ve erkeği yanaştırmıyor =) bakçak gibi yavrularına =) daha ilk yumurtaları yerler diyorlardı başka konularda =) umarım yaşarlar =)
Green Terrorlerim yumurtta döktü ( Resimler Eklendi)
Arkadaşlar 1 ay önce 100x30x45 akvaryum kurdum tabanda siyah hagen kum kullandım 3-4 cm iken green terror aldım 4 tane 1 tanesini kaybettim  şuan içinde 3 tane var 1 baskın erkek 6cm civarı-1 dişi 5cm-1 erkek 5cm (ama cılız kaldı  ) ve 1 adet Vatoz 9cm. 3 Aralıkta gittim akvaryuma taş aldım düz taş ve 2 tanede dik kaya aldım kaynattım fırçaladım ve akvaryuma yerleştirdim. O gün korktular tabi  kıyıda durdular hep,ertesi gün baskın erkek 2 yer arasında dolaşıyodu nihayet dik kayanın bi tanesinin arkasını tuttu  orda dişi gelince hep titriyodu erkek ve o bölgeyi kazdılar biraz. Ve bu akşam yem atmak için ışığı yaktım ve dişinin dik kayanın yan tarafına serdiği yumurttaları gördüm  çikolata renginde yumurttalar şuan. Akvaryumdaki ışığı söndürdüm ve motorun havasını arttırdım. Ne yapmam gerekiyor hiç bi fikrim yok  ilk yavruları daha yarın sabah resim çekmeyi deniyeceğim konuya eklerim çekebilirsem . Evet arkadaşlar bu konuda deneyimli olanların yardımlarını bekliyorum .
Akvaryumum:

Yumurtalar:

Son Hali ( Yapay Bitki çıkartıldı. ) Soldaki dik siyah kayanın arkasında yumurtalar =)


O kadar düz taş aldım yuva yaptım gittiler dik yere serdiler :D


Not:Vatozumuda çıkarttım sanırım gece dövmüşler hiç hareket etmeden dipte duruyodu öldü sandım alıcakken kıpırdadı hemen başka akvaryuma aldım şimdi orda aynı şekilde hiç hareket etmeden duruyor.Yapışmıyorda biliyorum vatozlar hareketsiz balıklar ama bu fıldır fıldır geziyordu =)
Askin912011-12-10 02:55:13
Oscar Yem
Oscar 1 ayda rahatlıkla 3 cm büyüyebilen bir balık yani özel bişey yapmanıza gerek kalmaz tabi uygun koşullar saglanırsa akvaryum litre ve boyut gibi,bunun yanında düzenli yemleme yaparsınız ve dip çekimini yaparsanız kolayca büyüyecektir.Kafanızda hormon vs. gibi bi düşünce var ise kesinlikle kullanmayın çünkü hormon ile büyüyen balıklar çok kolay hasta olabiliyor ve ömürleri kısa oluyor.
Lesson 2 : Green Terror Yumurtlama
Gt lerde konulardan okuduğum kadarı ile ilk yavrularını yeme gibi durumları oluyormuş.ellememek gerekiyomuş ki anaç duygular kazansın diye bende yeni başladım gt bakmaya şuan 4-5 cm 3 tane gt var 2 e - 1 d oldugunu sanıyorum biraz daha büyürse ayrımını yapıcam =)
bide size bi sorum olucak gt leriniz şuan kaç cm ve kaç ay sürdü bu olgunluga gelmeleri =)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.