ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
efe-barut
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Aralık 2011 02:33
Son Ziyaret:
26 Mart 2012 23:08
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
yusuf eti
Doğum Tarihi:
10 Mart 1983
Yaş:
41
İl:
Izmir
Meslek:
öğretmen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

320lt tank: lepistes,moly,plati,kılıç kuyruk,melek,neon tetra,ramirezy,panda çöpçü.. + 240 lt tank 12 adet japon.

SON 4 MESAJI

arka fon yapıştırma
Selamlar bende arka fonu camsil ile yapıştrdım cam boyunda kestim hiç bir yerden taşmıyck ve cam a tamamen oturcak şeklde yerlştrdm ve arkasından küçük el çek pas ları var onlar ile havasını aldım yaklaşık 7 ay oldu ne hava aldı nede kabardı açma yapmadı çokta canlı bir görüntüsü var..  aldığıız arka fonun şeffaf olmasına dikkat edin bazılarının yüzeyi mat oluyr onlar tutmuyo çok kısa ömürlü ola biliyor bence camsille tekrar deneyin derim ;)
Gaziemir,Karabağlar,sarnıç civarında güvenilir petshop varmı ?
Arkadaşlar güzel bir akvaryum kurup güzel balıklar bulmak zaman alıyor bulunduğunuz bölgelerin dışına çıkın evet fiyat farkı bazen çok ola biliyor ben gaziemirden çiğliye kadar dolaştım nerdeyse herkesin kendine göre koymuş olduğu fiytlar var gezip görmeden farkı anlayamıyoruz... bu işi artık severek yapan çok az insan ,akvaryumcu var. umarım herkez istediği balığı bulur güzel bir akvaryum kurar :) sağlıklı güzel akvaryumlar diliyorum.
İzmir petshop turu...
Balık çeşidi ve tür olarak bornova şehir stadı kapalı salon girişi karşı sokağında tropikal akvaryum var diğer akvaryumculara göre biraz pahalı ama balıkları çok güzel ve sağlıklı he birde hatay üç yolda var üç yol metrodan konak varyant yönüne giderken solda 5-6 tane dükkan var ordada ucuza ve bol çeşit bulmanız mümkün ;)

Ben izmirde hemen hemen tüm akvaryumculara gittim araştırdım alışveriş yaptım ama altın akvaryum kadar pahalı satan bir yer daha yok piyasanın 2 katı nerdeyse ....
Beyaz Benek.
Aynı hastalık benim balıklarımdada vardı bendede 16 adet japon var 320lt lik tank ta duryolar ben çabuk atlattım ama kaya tuzu ilaç kullandım ve ısıtıcı şart.. hızlı hava alıp vermeleri içerdeki oksijen miktarı ısıyla azalır ve buda hava motorunuzn yetrsiz olduğunu gösterir hava destekli iç arıtma ilave edin derim ? geçmiş olsun ;)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.