ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
husnucelik
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Şubat 2012 00:12
Son Ziyaret:
02 Mayıs 2012 09:28
Toplam Mesaj:
32 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hüsnü ÇELİK
Doğum Tarihi:
09 Haziran 1979
Yaş:
44
İl:
Karabük
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hüsnü ÇELİK

SON 10 MESAJI

lepistes-kara benek hast.-foto
Yanlış bir bilgi vermek istemem ama sanırım balığınız yavru ve yeni renklenmeye başlıyor.Benim yavrularda da renklenmeden önce bu benekler çıktı. Yani bunlar desen. Ki sen iki tarafta simetrik diyorsun. Bence bişeyi yok. Akvaryuma salabilirsin. 
Okulda Akvaryum Dünyası Yeni Fotoğraflar Sayfa 616
Abi haftaya Karabükteyim sorun yok. Ondan sonraki hafta gideceğim yani 16 nisan ile 20 nisan arası Karabük'te olacağım. Sanırım 21 Nisan da Çorum'a gideceğim.
Teşekkürler abi güzel dileklerin için. Elimden geldiği kadar bişeylerle uğraşmaya çalışıyorum.
Okulda Akvaryum Dünyası Yeni Fotoğraflar Sayfa 616
Cihangir Abi istediğin zaman balıkları gönderebilirsin artık bizim için müsait. Ben olmasamda arkadaşlar ilgilenirler. Hatta diğer hafta olursa iyi olur. Nasipse 23 Nisan haftası Çorum da bir fotoğraf sergisi açacağım. Onun için ben ilgilenemeyebilirim. Onun için haftaya göndermen bizim için mükemmel olur.
Karabük Engelliler Okuluna Akvaryum Projesi
Abi biz artık müsaitiz. sen ne zaman istersen gönderebilirsin:) Ben yoğun çalışsamda arkadsaşlar muhakkak alacaktır terminalden.Artık balık konusunda herkes bilinçlendi. Balıklardaki değişimlerde hemen yanıma geliyorlar:)
15 Dakikada Görselliği bozmayan Dış Filtre Yapımı (Yeni video)
Selamlar fikir müthiş hemen yaptım. Benim motorun çıkış kısmı biraz büyüktü yani çapı 1,5 cm idi bende acba ne yapabilirim diye düşünürken aklıma kullanmadığım İhlasın elektirikli şohbeninin hortumu geldi. Ve tam uydu asıl beni sevindiren olayda hortumun musluğa takılan aparatı oldu. İki taraflı vidalı sistemi var. Bir tanesini kapağa geçirdim diğer tarafından da hortumu vidaladım çok sağlam oldu. Malzeme olarakta elyaf+sünger+dübel+mangal kömürü şeklinde oldu. Herkese teşekkürler.
Okulda Akvaryum Dünyası Yeni Fotoğraflar Sayfa 616
Bugün internette bir haber okudum. Lisede öğrenciler öğretmenler odasını basıp öğretmeni dövmüşler. Hani bize diyorlar ya okulda akvaryumun ne işi var.İşte bunun için var. Ne kazandırır okullarda ki akvaryumlar. Hayvan sevgisi eşittir insan sevgisi. Paylaşma, sohbet(telefondan ve internetten kopup hayata dair sohbet), öğretmenler ile öğrenciler arasında etkileşim iletişim. Ve bir uğraş. Boş duran insanın kafası kurgu yapar ve saçmalamaya başlar. Allah şükür haftada 7 gün okuldayım, fotoğrafçılık ile uğraşıyorum, üniversite okuyorum, akvaryumla uğraşıyorum, ailemle eğleniyorum, okuyorum araştırıyorum ve bunun içinde gereksiz şeyler düşünmeye vaktim olmuyor. Gereksiz şeyler düşünmeyen,vatan sevgisi millet sevgisi aşılanmış, hayatı internetten ve telefondan ibaret görmeyen, Türkçe'yi düzgün kullanan, adam gibi adam, parmakla gösterilen gençlerin çoğalması dileğiyle herkese sonsuz teşekkür.
3'ci Ilköğretim Okulunda Akvaryum Mangal Buluşması 25 Mart
Amasra işi olursa bende karabükten katılırım size. Hem bana akvaryuculuk konusunda bilgi veren kişilerle tanışmak büyük mutluluk verecektir. Bahar ayında başka olur karadeniz.
3'ci Ilköğretim Okulunda Akvaryum Mangal Buluşması 25 Mart
Madem geziler yapılıyor. Sarfanbolu ya da bekleriz burdan da Çeşmi Cihan Amasraya geçilip Canlı Balık ta balık yenir. Bunu da düşünün derim değerli dostlar:)
Okulda Akvaryum Dünyası Yeni Fotoğraflar Sayfa 616
Cihangir Abi. Sorun değil.Bizim yüzümüzden aksadı gönderim. Telefonuzu aradım müsait değildiniz büyük ihtimalle. Ben birde burdan adresi vermek istiyorum belki bazı arkadaşlardan da yardımlar alabiliriz diye. Ki balık teklifleri gelirse izniniz olursa kapasiteye göre alınacak. Yani sırf balık dolsun diye akvaryuma balıklara eziyet etmemeyi öğrendim bu sitede bu sayfa da derken sağolsun Cihangir Abi telefon ile döndü:) Görüştük. Diğer arkadaşlar için adresimi yazıyorum.
Sevgibağı İş Okulu
Karabük/5000 Evler Mahallesi
Okulda Akvaryum Dünyası Yeni Fotoğraflar Sayfa 616
Abi müsait olduğun bir zamanda bizim balıkları gönderiver:)Artık zamanı geldi herkes başımın etini yiyor. Benden kaynaklı gecikme oldu bunu da belirtmek isterim sayfaya.Sakın Cihangir Abi den kaynaklı sanılmasın.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.