ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
GörkemSu
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Mart 2012 16:36
Son Ziyaret:
30 Ekim 2012 23:01
Toplam Mesaj:
28 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
GörkemSu İmamoğlu
Doğum Tarihi:
06 Mayıs 1993
Yaş:
31
İl:
Izmir
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

GörkemSu İmamoğlu

SON 10 MESAJI

175lt akvaryum
Evet öyleymiş bende geç anladım balık dişi reddevil çıktı :) ve baskınlık kurdu papağanım en sonunda pes etti pes edince çok iyi anlaşmaya başladılar tabi balık erkek midas çıkmayınca geri verdim :)
175lt akvaryum
[QUOTE=Absent]Son halini merak ediyorum.[/QUOTE]

en kısa sürede video çekip koyarım :)
Midas , Papağan eşleşme
haklısınz ama benim papağanlar hakkında papağanımı aldıktan sonra haberim oldu ve sonuçta canlı ve onu seviyorum sadece kendi akvaryumumda mutlu olsunlar istedim ama vazgeçtim midası geri verdim haklısınız dedğim gibi şimdi üremeden mutlu etmeye çalışıyorum onu kırma bir cins olabilir bir daha papağanda almam ama aldım artık beslemeliyim mutlu olmalı :)
Midas mı reddevil mı ? erkek mi dişi mi?
[QUOTE=AnadoluSırtlanı] Balığınızın red devil olduğunu düşünüyorum.Midas ile kırmızı şeytan arasındaki  farklılıklar galiba balıkların dudakları ve burunları.Midasın ağız yapısı daha küçük ve dudakları ince iken,kırmızı şeytanın dudakları daha kalın oluyor.Midasların kafa yapısı (hörgücü andıran çıkıntı olsun olmasın) daha  yuvarlak olurken kırmızı şeytanlarda kafadan dudaklara kadar inen kısım daha yatay oluyor.Sizin yerinizde ben olsam resimdeki balığı midas değil kırmızı şeytan olarak adlandırırdım.
 
[/QUOTE]

Benimde düşüncem bu yöneydi :) Üstteki yorumu okuyunca midas mı acaba diye sevindim ama sizin yorumunuzdan sonra tamamen eminim artık, o zaman reddevildır balığım :) Peki dişimi erkek mi sizce ?


ERKEK MİDAS DİYE ALDIĞIM BALIĞIM DİŞİ REDDEVİL ÇIKTI :) bu sabah reddevilin yumurtalarıyla karşılaştım balığım dişiymiş :) Volkan ULUĞ2013-03-20 00:57:11
Midas mı reddevil mı ? erkek mi dişi mi?






bunları çektim şimdi en fazla bu kadar çekebiliyorum pek fazla taşların arasından çıkmıyor taşa sürtünüyor hep orda duruyor böyle umarım anlayabilirsiniz :)




Midas mı reddevil mı emin olabilen biri varsa yazarsa çok memnun olurum :)
Midas , Papağan eşleşme
[QUOTE=mekrög]Şimdi şöyle yorumlara baktım da Serkan bey'in yaptığı yorum benim mantığıma en fazla yatanı açık söylemek gerekirse. Yem hayvansal protein ağırlıklı beslemenizi öneririm. 

Midas dediğiniz balık tüm TR'deki Midas ve Red deviller gibi Midevil yani kırma ama Red Devil kanı daha ağır basmış. Güzel bir formu var, maşallah. Papağana yorum yapmayacağım, üzlüyorum o hayvanlara, ama videodan gördüğüm kadarıyla tüpçüğü çıkık ve dişi tüpçüğü gibi... yanlış görmüş olablirim tabi. 

Şu an ne durumdalar?
[/QUOTE]

Şuan papağanın dişi olduğundan tamamen eminim 2 kez yumurtladı fakat diğer balığın midas mı reddevil mı erkek mi dişi mi hala emin olamadım papağan yumurtladıktan sonra diğer balığım yumurtları döllemiyor sebebide bu :) ama bir sorun teşkil etmiyor benım için . Şuan ikiside çok iyi anlaşıyorlar birlikte yuva kazıyorlar birlikte geziyorlar çok tatlılar benim içinde önemli olan bu:) 
Midas mı reddevil mı ? erkek mi dişi mi?
[QUOTE=BeyazFb]Midas olabilir fakat reddevil de olabilir ben ikisinin arasında kaldım fakat red devil olma ihtimali %40[/QUOTE]

Peki dişi mi erkek mi?

Volkan ULUĞ2013-03-20 00:54:17
Midas mı reddevil mı ? erkek mi dişi mi?
Aldığım balığım midas mı reddevil mı emin olamıyorum bilgisi olan biri yardımcı olursa çok sevinirim ve tüpçük çıkardı ben erkek diye almıştım , geçen dişi balığım yumurtladığında yumurtalar döllenmemişti ve şimdi tüpçük çıkardı erkek olduğundanda emin olamıyorum . 1.5 yaşında denildi bana 10 15 cm boyutu :)
Lütfen cinsiyeti nedir ? 
Midas mı reddevil mı ? 
tşk ederim şimdiden :)

bahsettiğim balık arkadaki :)









175lt akvaryum
[QUOTE=madfreeshark]Baliklar baskinlik kurmaya calisiyor olabilirler ureme oncesindede boyle opusmeler gorulur zamanla anlarsiniz midas disi cikabilir papagan erkek olabilir yuva kazma egilimine girerlerse sikinti yok ama baskinliksa midas papagani oldurebilir.[/QUOTE]

papağanım arada gidip kumları kazıyor midassa çevresinde geziniyor fakat papağanım daha öncedende sürekli kumları kazırdı birde papağanımın kuyruğu ve ağız bölgesi hasarlanmış şuan hala dudak duduğalar siz böyle diyince korktum papağanımın zarar görmesi normal mi ayırıyım mı hemen ?


http://youtu.be/EKVSic-XV4M
Midas , Papağan eşleşme
[QUOTE=muslim kavak]Öncelikle midas ve papaganı eşleştirmeseniz daha iyi olur .Midası Midas ile cifleştirseniz daha iyi olur.[/QUOTE]

Evet haklısınız bende istemezdim papağanların özürlü balıklar olduklarını sonradan öğrendim malesef ama çok alıştım başka biryere veremezdim o yüzden böyle oldu şuanda ikiside çok mutlu gözüküyorlar ve buda bana yetiyor :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 20 Online Kullanıcı, 11 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.