ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
AlperenAkvarist
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Haziran 2012 12:07
Son Ziyaret:
30 Eylül 2013 17:48
Toplam Mesaj:
114 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Alperen Sönmez
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Antalya
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Bu balığın türü nedir?(Yeni fotoğraflar yüklendi.)
Resimdeki erkek saulosi ise benim balıkta saulosi.Tıpatıp aynı.Sadece benimkinin renkleri biraz daha canlı duruyor.Biraz daha bekleyelim renk almazsa geri veririm.Bana sarı prenses mavi prenses veya mavi prenses saulosi melezi gibi geliyor.Başka fikir verebilecek yok mu?
Malawi Akvaryumuna Erkek Midas
Kesinlikle koyma.Midas çok serttir.Ayrıca amerikan ve malawi aynı akvaryumda olmaz.Papağanlarıda çıkarmalısın.Papağanlar laboratuvar balığıdır.Doğuştan kısır ve solungaç sorunları vardır.Yemi bile zor yerler.Cichlidlerin kolu gibi olan ağzı papağanda hiç birşeye yaramaz.Tavsiyem almayın aldırmayın papağan cichlidi.Malawi besleyeceksen sadece malawi besle.
100 lt sarıprenses için kaya tuzu
Normal tuz kullanma.Kaya tuzu iyidir.100 litreye 2 yemek kaşığı at.Ben hep atıyorum sıkıntı olmuyor.Her dip çekiminde atıyorum.Tuzu attıktan sonra iç filtreyi çalıştır dağılsın tuz.Yoksa biraz geç çözünüyor.Vatoz varsa dikkat et yapışmasınlar tuza.
AlperenAkvarist2013-08-12 16:49:04
Bu balığın türü nedir?(Yeni fotoğraflar yüklendi.)
Bu da balığın değişik günlerde çekilmiş resimleri.Şuan akvaryumda 1 ahli 2 sp ile yaşıyorlar.Net resim çekemiyorum çünkü devamlı başka balık kovalıyor.Balığı sabah etçil akşam otçul besliyorum.Saulosi ise dişi alıp koloni kuracağım.Balık normalde hep mavimsi ve başka balıklara saldırıyor ama beni görünce renkleri gidiyor yem yemek için akvaryumda taklalar atıyor  Balığa sarı prenses diyen arkadaşlar nasıl benzetmiş.2 Yıl sarı prenses besledim ama balığın sarı prensesle alakası yok.Kafa yapısı bile farklı.Eğer resimlerden anlaşılmayacaksa video atabilirim. bu ilk geldiği gün Bu da diğer balıkları kovalarken ki haliBunu çekerken ışığı yeni açmıştım.Mavilikleri kayboldu
AlperenAkvarist2013-08-12 16:41:20
Bu balığın türü nedir?(Yeni fotoğraflar yüklendi.)
Balik saulosi arkadaslar.Fotografi cekerken isigi yeni acmistim.İsikla birlikte cizgileri kaybolduydu.Simdi lacivert cizgiler belirdi ve vucudu mavilesmeye basladi.Fotograflarda sp gibi durmus ama agiz yapisi tamamen farkli.Sp besledim torunlarimdan bile yavru aldim bu balik farkli.Splerin agzi dar oluyor(erkeklerin).Bu baligin genis agzi var.Cenesi cikintili gibi duruyor.Suan disisi yok ama 1 aya disi eklerim.1 ay boyunca tek erkek takilsa sıkıntı olmaz degil mi?
Cüce vatozda karın şişliği
Vatozlara özel bir yem vermiyorum.Diğer balıklarımı yemliyorum.Vatozlara yem bile düşmüyor bazen.Düşsede 1 2 parça düşüyor.Balıklarımı genelde etçil yemle besliyordum bu zamana kadar.Artık bitkisel yem de kullanmaya başladım.Vatozlara ne tür yem vermeliyim?
Cüce vatozda karın şişliği
Herkese merhaba.Elimde 2 dişi cüce vatozum var.1 i tam erişkin diğeri damızlık altı(Daha doğrusu hiç büyümedi.)Damızlık altı olanda acayip bir karın şişliği oldu.Dün başladı.Bugün cama yapışamıyor karnından dolayı.Resimleri akşam atacağım.Bir çaresi var mı?
sarı prenses besleme
O hacimde kesinlikle olmaz.Hacim çok küçük.Besleyeceğiniz yavrularda yanık kalacaktır.Olur diyen arkadaşları anlamayadım.O hacimde kesinlikle cichlid beslenemez.Canlı doğuran türlerine yönelin.
Sarı prenseslerim(Resimli)
Balıkların sarı olanı erkekte diğerine anüs-vent gerekli.Ayrıca sarı prenses ve mavi prenses aynı akvaryumda beslemeyin.Mavi prenses çok serttir.
Kusturma
Kesenin gitmesi sıcaklığada bağlı.Su sıcaklığı 26 üzeriindeyse daha çabuk eriyor keseleri.14 gün bekle öyle kustur derim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.