ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Reddlegolas
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Kasım 2012 12:05
Son Ziyaret:
22 Ekim 2017 15:18
Toplam Mesaj:
38 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Anıl KELEŞ
Doğum Tarihi:
05 Haziran 1991
Yaş:
32
İl:
Aydin
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Anıl KELEŞ

SON 10 MESAJI

Tavsiye ve Yorumlarınız
[QUOTE=meku]Akvaryumunuz güzel olmuş fakat 6 komando çöpçü için bir küçük bir tank, ek olarak ışıklandırma saatlerinizi yosunlanmayı gözlemek açısından başta 6-8 saat arası tutmanızı öneririm, özellikle sıvı gübre ile yosun oluşumuna davetiye çıkarabilirsiniz, hemen hemen aynı ışıklandırma ve aynı boyutlarda tank ile sakal yosunu problemi yaşamıştım, ışıklandırmayı kısarak önüne geçtim.
[/QUOTE]

Uyarınızı dikkate alacağım teşekkür ederim umarım öyle bir sorun yaşamam.


Tavsiye ve Yorumlarınız
Dostum teşekkür ederim yorumların için. Filtre şu an düşük seviyesinde çalışıyor çok sorun olmaz gibi geliyor ama zatrn yakında içi dolar akımı daha da düşer:)
Tavsiye ve Yorumlarınız
Arkadaşlar lepistes akvaryumumu yeni kurdum tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum :)
Hacim  : 55 lt
Kum     : Siyah Hagen 
Bitkiler : Elodea, Tilki kuyruğu, Java fern, Java moss
Balıklar  : 4d 1e Lepistes, 9 cüce vatoz yavrusu, 6 komando çöpçü
Işıklandırma: 2 adet 6500 K 18watt Gün ışığı, 1 adet mavi süs ışığı
Sıvı gübre,6 çeşit yem, filtre ve ısıtıcı (su ort. 26 derece)

RESİMLER







Aksoy Pasajı-Doğa ve Cula
Çok tesekkurler adresler icin umarim ziyaret edebilirim ama dedigim gibi acik mi acaba bayram zamani kapali oluyor bi suru yer

Çok tesekkurler adresler icin umarim ziyaret edebilirim ama dedigim gibi acik mi acaba bayram zamani kapali oluyor bi suru yer
Aksoy Pasajı-Doğa ve Cula
Bayram dolayısıyla Ankaradayım da gelmişken bi şeyler almak istiyorum. Bilgisi olan yazabilir mi Doğa ve Cula akvaryum açık mı?
akvaryumu büyütme ve filtre
Arkadaşlar elimde olan 60*30*25 lik akvaryumu büyütmek istiyorum .Lepistesler çok hızlı ürediği için artık yeterli gelmiyor ve açıkçası küçük olduğunu düşündüğüm için akvaryum dengesinin çabuk bozulduğunu ve çabuk kirlendiğini düşünüyorum. Yeni alacağım akvaryumun hacmi aklaşık 110-120lt olacak ve kullandığım iç filtrede bunun için yetersiz kalacaktır. Sorum şu bu boyutlarda bir akvaryum için filtre önerileriniz nedir? Dış filtre daha önce kullanmadım ama onun daha kullanışlı olduğu kanaatindeyim bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler
Sıcaklık Düşürme
[QUOTE=teoman55]Isıtıcınız yok mu ? [/QUOTE]

Isıtıcım tabi ki varda adı üstünde ısıtıyor soğutmuyor :)

[QUOTE=Rüzdil]Arkadaşım  bir  adet  adaptör  ve  bilgisayar  fanı  ile  üst  kapağa  uygun  bir  monteleme  yapın,  yararını  göreceğinize  eminim. Ben  bunu  forum  üyelerinden   Güven  Cebecioğlu  Beyin  akvaryum   tanıtımı  yaptığı bir  konuda  görmüştüm  ve 4  derece  civarında  düşürebildiğini  yazıyordu. İsterseniz  onun  açtığı  konulara göz  atın,  akvaryum  tanıtımlarının  birinde yazıyordu.

Saygılar...
[/QUOTE]

Dediğiniz gibi bakacağım hemen konuya çok teşekkür ederim.
Buhar camım yok zaten teşekkürler öneri için
Sıcaklık Düşürme
Arkadaşlar Aydın'da yaşadığım için akvaryumda sıcaklık çok sorun oluyor ne kadar uğraşırsam uğraşayım eve geldiğimde su sıcaklığının 28-29 derece olduğunu görüyorum odayı sürekli havalandırsam bile 27nin altına düşüremiyorum bu sebeple tüm bitkilerim çürümeye başladı balıklarıma da zararı olacak diye endişeleniyorum. Bu konuda tecrübesi olan yardımcı olabilir mi? sıcaklığı 24-25 de nası sabitlerim?
nazar değdi :(
Onu söyledim zaten bende hastalık bakteri çatışmasından kaynaklanıyo illa bi mantar veya parazit olması gerekmiyor.
nazar değdi :(
Bakteri çatışması diye bir olay var lepisteslerde malesef akvaryumundaki lepisteslerle yeni aldıkların uyuşamıyor bazen ve olduğu zaman balıkların kurtarılması imkansız gibi onun için çok dikkatli koymak gerekiyor yeni gelenleri 10 dk poşetle bekletip akvaryuma almak yetmiyor çoğu zaman. Önce dezenfekte edip sonra akvaryum suyundan poşete azar  azar koyman lazım vs bu konuyla ilgili bi sürü yazı ve deneyim var forumda biraz bakmanı tavsiye ederim işine yarayacaktır.İnş bir daha kayıp yaşamazsın.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.