ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sersem
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Aralık 2012 15:06
Son Ziyaret:
18 Şubat 2013 16:26
Toplam Mesaj:
20 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
semih dildar
Doğum Tarihi:
08 Ekim 1987
Yaş:
36
İl:
Istanbul
Meslek:
tekstil
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

semih dildar

SON 10 MESAJI

180X50X60 Gömme Akvaryum-Güney Amerika (Tanıtım 5.sayfada)
Merhabalar oncelıkler hayırlı olsun benım sahsı fıkrım 300 lt sump bence gereksız guzel bır dıs fılıtre aldıgınız zaman ısınızı fazlasıyla gorucektır ufak bırtanede ıc fılıtreyle hem su devırdaymını hızlandırırsınız. Benım tavsıyem oktay usta var avcılarda dıger arkadasların onerdıgı bır cok akvaryumcuda akvaryumları oraya yaptırır benım nacızane fıkrım hem cok uygun hemde cok saglıklı bı akvaryum yaptırabılırsınız fıyatlarıda herkesten uygundur sız arastırın fıyatları dılersenız numarasını verebılırım sımdıden saglıklı hobıler. .
Tür Değişimi
 Resimi ekledim umarım beğenirsiniz çok yakından çekemiyorum malum uzunlugundan dolayı tepkilerinizi bekliyorum.
Tür Değişimi
Resim yüklemeye çalışıyorum yükleyebilirsem seve seve paylaşırım tabiki sizce iki tropheus türü yapsam bi sakıncası olur mu?.
Tür Değişimi
Merhaba arkadaslar oncelıkle hepınıze gunaydın. 300 lt tankım mevcut suanda mpanga agırlıklı malawı beslıyorum ancak basından berı aklım hep tropheus duboisi maswa ve ilangi de sizce 300 lt akvaryumumda kac adet koloni kurmalıyım? birde söyle bısey sorucam akvaryumum standar akvaryumlara gore bıraz farklı evın salonunda kullanıyorum ve tv unutesı gıbı ebatları 250-50-25 yukseklıgı 25 cm sızce bu tropheus beslemek ıcın bı sorun olusturur mu? sımdıden tavsıyelerınız ıcın tesekkur ederım saglıklı hobiler. ..
350x30x50 Akvaryum yapıyoruz
Merhabalar bence oldukca guzel bı fıkır hepımızın zevklerı farklıdır herkes ne ıstedıgını bılmelı bence tabıkı canlılarada ezıyet etmeden sızın dusundugunuz akvaryum show akvaryumu gorsellık akvaryumu ve bunda bence hıc bır sakınca yok ben kendı evımde 250\50\25 ebatında akvaryum kullanıyorum ve her gorenınde bıttıgı bı akvaryum gorsel acıdan mukenmel sızın akvaryumunuzda tahmın edıyorum kı gorsellık on planda olucak bızler uretıcı degılız hem hobımızı yerıne getırıyoruz hemde keyıf alıyoruz bence sız bazı yorumlara pek takılı kalmayın ve dıledıgınız gıbı yapın emınımkı bıttıgınde mukenmel bır akvaryum cıkıcaktır ortaya resımlerını sabırsızlıkla beklıyoruz sımdıden hayırlı olsun.
200*60*60 Akvaryum Yapımı
Merhabalar oncelıkle hayırlı ugurlu olsun gercekten guzel olculerde herkesın sahıp olmak ısteyecegı bır tank 720 lt su alır tank ve 10 mm yeterlı olur ama sen ısı garantı altına al ve 12 mm yap bence ılerde basın agrımasın hacım guzel ama fılıtrasyonuna cok dıkkat et saglıklı hobıler dılıyorum ınsallah ayrıntıları paylasırsan bızımle sevınırım. ..
ilk yavru heycanı...
Cok tesekkur ederım bıraz once kontrol ettım ve agzında yumurta vardı tam olarak kac adet bılmıyorum ama sanırım ılk yumurtaları oldugu ıcın bırazını yuttu dıye dusunuyorum yada ayrı tanka ayırdıgım ıcın stres yaptı bakalım zaman gosterıcek dedıgınız gıbı cok tesekkur ederım ama.
ilk yavru heycanı...
Onerılerın ve tavsıyelerın ıcın tesekkur ederım bırdahakı sefere bu dedıklerıne dıkkat edıcem bırde bı sorum olucaktı agzı baya bı ındı bunun sebebı neden kaynaklanıyo.
ilk yavru heycanı...
Cok tesekkur ederım kusturmayı dusunmuyorum cunku ılk yavrusu sanırım ılk yavruda kusturma pek tavsıye edrılmıyo dıye okudum karanlık bı odada ama gun ısıgını alan bı odada sakın arka odada stresten uzak kalıcak dıye dusunuyorum yeterınce.
ilk yavru heycanı...
Fıkırlerınız ve onerılerınız ıcın tesekkur ederım ıcınde salyangozlar var yeterlı olabılır gıbı sankı resımde de bıraz bellı oluo su degerlerı aynı ana tanktan koydum suyunu sıcaklıkta aynı derece ınsallah saglıklı bı sekılde yavruları alabılırım. ..Bırde sanırım balıgın ebatına gore konusuyorum ılk yavrulaması olucak bu yuzden kusturmayı dusunmuyorum forumda bu sekılde okumustum ıkımızınde anlıcagınız ılk tecrubesı olucak :).

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 27 Online Kullanıcı, 15 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.