ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tatanga54
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Eylül 2006 13:55
Son Ziyaret:
01 Aralık 2006 11:27
Toplam Mesaj:
29 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
yigit korkmaz
Doğum Tarihi:
14 Ekim 1987
Yaş:
36
İl:
Sakarya
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yigit Korkmaz
Vatanım,Bayrağım,Önderim SANA CANIM FEDA!!!

SON 10 MESAJI

AKVARYUMUM TELEVİZYONA ÇOK YAKIN

Arkadaşlar bence herşeyde öte radyasyon balıkları yok eder sırf balık değil tüm canlıları.! Size basit bir örnek bu yaz bilgisarım başında otutruyodum canım erik istedi gittim dalından topladım. Sonra hepsini yiyemedim başkaları eriklerimi yemesin diyede monitörün arkasına sakladım ertesi gün tekrar yemek için çıkardığımda o erikler öyle bir hale gelmişki anlatmam mümkün değil kapkara yaklaşık 20 saat orda kaldılar düşünün artık balıları bence imkanın varsa hemen al onları ordan

Kaynatılmış Su

Ali bey dediğiniz gib yapıyorum yoksa 19 lt kaynat kaynat bitmez   bu arada hemşeriyiz. Birde su kaynatıyorum ya bunlar besin değerini kaybettirirmi suyun ?

Garip Mürekkep İzleri...
Emrah Bey biraz daha açıklarsanız yardımcı olmaya çalışacağız ama bu şekilde çok zor saygılar
Kaynatılmış Su

Arkadaşlar benim 2 akvaryumum var biri 25 lt yavru akvaryumu diğeri 160lt ana tank benim sorum şu iki akvaryumdada ayrı ayrı ısıtıcı var malum kış aylarındayız sıcak su bulmak zor ben ketılda suyu kaynatıyorum akvaryum için kullandığım sürahiye boşaltıyarum içine torf su hazırlıcısını uygun miktarda koyuyorum ve sürahideki suyun ısısıyla akvaryumdaki suyun ısısı bir olana kadar dinlendiriyorum.Aynı şekilde büyük tankım içinde bu işlemi sürahi yerine 19 lt iki damacanayla yapıyorum ve çok yorucu oluyor

Şimdi benim sorum

1-)Bundan daha pratik bir yol varmı ? 

2-)Suyu kaynatmak suyu etkilermi ?

3-)Kaynatılmış suyu dinlendirmek gerekirmi ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler saygılar.

Ne yapmalıyım ?
Arkadaşlar uzun uzun araştırdım ama hala kararsızım akvaryumumda ağzı 09.10.06 dolmuş bir anne s.p var sizce kusturum mi ,ayırıyım mı ,yoksa hiç ellemiyim mi akvaryumum 160lt saklancak çok yer var. ama akvaryumcu ve forumdakiler yavru yaşamaz yenirmiş diyor en sağlıklısı hangisi saygılar..
Sarı Prenseslerimin Cinsiyeti Yardım!!!
Arkadaşım sarı prensesin cinsiyetini anlamanın tek davranışları ve eline alıp anüsüne bakmak başka türlü %100 sonuç alamassın benim erkek dediğim sarı prensesin ağzında şu anda yavru var. saygılar. 
sarı prenses
Tüpçük nedir
Ağızda yavru

Bu arada arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Akvaryumum gölden topladığım taşllara harika yaptım aralara toprak kaplar yerleştirdim ahh foto makinam tamirde olmasa çok göstermek isterdim.Şimdi asıl konuya gelelim ben balığı kusturmak istemiyorum ni tekim doğal olamasını istiyorum balığı ayırsam strese girer diye korkuyorum, balık kendi haline bıraksam kaç yavru kurtulur (tahminen) akvaryumun litresi ve balık sayısı yukarda yazıyor. Saygılar.

Ağızda yavru
Murat bey ilk defa yavru alıcam galiba balıkta ilk defa yavrulucak diğer balıklara gelince bir tane erkek lodotrapeus (inşallah doğru yazmışımdır) 6 sarı prenses 1 dişi bir erkek var ondan eminim ama diğerleride dişi heralde yavru alıcam 10 tane avratus biri 10cm biri 7cm 4 tanesi 4.5cm 4taneside 1.5cm 2 tane borley (6cm,4cm) 2 vatoz bir mücevher 7cm bu kadar heralde  akvaryum 160lt saygılar
Ağızda yavru

Buğra bey balığımın boyutu 6 cm veya 7 cm fakat en az 1 yaşındalar. Yani annenin ağzı yavrular büyüyünce büyüyebilir. Mustafa bey tam dediklerinizi yapıyor ilginiz için çok teşekkür ederim saygılar. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 27 Online Kullanıcı, 15 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.