ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mmilann
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Mayıs 2013 20:00
Son Ziyaret:
10 Haziran 2013 16:01
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Barış karatürk
Doğum Tarihi:
02 Kasım 1989
Yaş:
34
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Barış karatürk

SON 8 MESAJI

Lepistes
Büyük neonlar tabi dimi, bende yavru neon var gayet sakinler :)
Lepistes
Kiraz karides çöpçü, neon salyangoz olan akvaryumda rahat yasarmı?? Bitki akvaryumu tabi ki? Neyle besleniyo onlar
Yeni tasarımım ve Balıklarım..
Yalnız o florasan yalıtkan bir malzmeyle kaplı halde üretiliyor herhangi bir florasan değil :D ısıtıcıdaki aynı mantık :)
Lepistes
Tecrübeli kişiler varken bana düşmez belki ama kendi tecrübelerimi söyliyim.. Ekipmanlarınzı tamam mı? ısıtıcı, filtre eğer bitki yoksa havalandırması? suyunuz tazemi, daha önce içinde başka balık besledinizmi? yada musluktan aldıysanız 2 gün bekletip kloru uzaklaştırdınızmı? 
Lepistes
Fikir ve yardımlarınız için hepinize teşekkürler.. Şuan akvaryumum hazır, 7 tane yavru neonum var çok güzel sürü halinde geziyolar ve ışıkta pırıl pırıllar :) 6 adet lepistesim var 4 dişi 2 erkek.. 2 tane yavru çöpçü aldım hiç durmadan çalışıyolar.. 2 tane elma salyangozu aldım cinsiyetlerini satın aldıgım adamda ayıramadı, bilmiyoruz.. subulata 14 kök civarı yaygınca diktim.. ve ertesi gün lepistesim hamileymiş 5 tane yavru doğurdu =) şuan tek eksiğim cüce vatoz, bitkilerim için güçlü bi florasan ve bi kaç parça moss sanırım.. çok huzurlu bi ortam oldu..

Birşeyi emrak ediyorum temelde gübre üstüne aquacly ve üstüne hagen serdim bu düzen doğrumudur? bir sorun oluşmaz sanırım, bazıları sade tek tür mum koymakta. hangisi dahga sağlıklı?
Lepistes
Kusura bakmayın yeni üye olduğum için daha fazla mesajı 1 gün geçmeden yazamadım.. Tavsiyeler için teşekkürler.. Dün zemini kurdum.. En alta bitki gübresi serdim yaklaşık 1 cm, sonra aquacyle diye bi kum varmış kiremit kırıgı diye 2 cm civarı onu dizdim.. En üstede hagen kumla düzelttim. Eski akvaryum suyumla yıkadığım fdış filtremi devreye soktum, hergün 4-5 adet yem atıyorum boş suya.. Sanırım artık sadece bitkileri eklemek ve balıklar kaldı..
Lepistes
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.. ben kumu akvaryumdan çekiyim en iyisi ve bitki arayışlarına giriyim :) özel bir tür almam çünkü henüz yeniyim yazık olmasın , ama saf renklere sahip balıklar istiyorum.. yemyesil bir akvaryumda sarı ve gri lepises  karışımı hayalim :)
Lepistes
Merhaba, yaklaşık 3 aydır akvaryum hobisiyle uğraşıyorum.. 60 lt lik bir tankım, silis kumdan zenim var.. 400 lt tetra dış filtrem ve ısıtıcım var..  2 ay soulasi ciklet türü besledim fakat çok hırçın ve yabani oldukları için balıkları verdim. şimdi lepistes beslemeyi düşünüyorum, bütün akvaryumu boşaltıp yıkadım, çekme suyu doldurdum yaklaşık 1 haftadır dinlenmekte.. 3-4 tür farklı renk lepistesi çiftler olarak almayı planlıyorum. tankım yaklaşık 15 tane balık için uygun bi boyutmu? zemini çim gibi full yeşillendirmek istiyorum ve arka planda yeşil bitkiler ekmek istiyorum.. bitki öneriniz nelerdir?  dikkat etmem gereken hassas başka bir durum varmı acaba? ciklet yemleri onlarda yermi?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.