ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
gribifil
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Temmuz 2013 23:36
Son Ziyaret:
27 Ekim 2013 16:25
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ecem yüce
Doğum Tarihi:
12 Nisan 1991
Yaş:
33
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

gökcen yuce

SON 10 MESAJI

Isıtıcnın su alması
Evet, belirttiğim gibi camın içinden suyu görebiliyorum fişten çıkarıp ısıtıcıyı akvaryumdan çıkarttığımda da net olarak görünüyor su. Ne yazık ki içine su girmiş..
Isıtıcnın su alması
Teşekkürler, zaten gördüğümde fişini çekmiştim, çok korktum şimdi. Keşke hiç girmeseydim ben bu ısıtıcı işine... 
Isıtıcnın su alması
Dün aldığım ısıtıcıyı gece akvaryuma takıp çalıştırdım ışığı da yanıyordu bir sorun yok gibiydi az önce farkettim ki, içi su dolmuş. Cam kısmının içinde yarısına kadar su var. Bu normal mi yoksa zararlı mı? Ona göre bugün akvaryumcuya götürmeyi planlıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Betta Almalı mıyım?
Llepistes aldım, gittiğim petshopta neon bitmiş, lepistes de yaşar karidesle dedi ben de aldım şimdilik iyiler ışıklarını da açmadım sabah dünya gözüyle görsünler birbirlerinİ. :) Teşekkür ederim yorum yazdığınız için :)
Betta Almalı mıyım?
Elimde 50 lt. bitkilendirilmiş bir akvaryumum var, ticari bir siteden kargo ile karides siparş etmiştim çok uzun yoldan geldiklerinden olacak ki, 1. gün karideslerimin çoğu öldü, şimdi sadece 2 tane karidesim var, (karidesleri koymadan önce yalnızca bitkiler vardı, o bitkilerden birinden geldiğini düşündüğüm adi salyangozlar türedi) anlayacağınız 2 karides ve salyangoz olunca izlemesi çok eğlenceli olmuyor, tek hareketlilik su kabarcıkları   petshopa yem almaya gittiğimde hep dikkatimi kadehlere konmuş bettalar çekiyor, üzülüyorum onlara, birini evlat edinsem benim akvaryumda rahat eder mi?  Karideslere bir zararı dokunur mu? Adi salyangozların yumurtalarını yer mi? 
Adi salyangoz yavru karidesi yedi
Ben hepsini yakalayıp atmayı planlıyorum. Çünkü kaybediyorlar karidesleri resmen kendimi istila altında gibi hissediyorum.
Adi salyangoz yavru karidesi yedi
Yakalamış demek ki zaten küçüktü karideslerim, doğru düzgün tabanda gezmiyorlardı, sürekli bir şeylerin üzerinde saklanıyorlardı. Bence gayet yakalamış afiyetle yemiş ..
Adi salyangoz yavru karidesi yedi
Karideslerimin saklanma sebeplerinin bu salyangozlar olduğunu anladım artık, zaten iyice büyümüşler bugün bir karidesimi salyangozun altında görünce her şey yerine oturdu. Böyle bir şey yaşayan var mı benden başka ?
Bebek Karideslerin Bakımı?
Bugün akvaryumcudan pipo filtre almak için gittim ama güzelce konuştuk anlaştık başka bir iç filtre verdi sonra bir de yeşil tabletler verdi yem olarak, onları kullanıyorum artık, içim rahatladı onunla konuşunca. Size de teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için. Bir soru daha soracağım, evimizde su arıtma cihazı var onun suyundan kullanıyorum kireçsiz içme suyu, neticede ailecek onu içme suyu olarak kullanıyoruz, mineral yönünden azaltma yapmıyor ama yine de hazır sulardan alıp koymam gerekir mi?
Bebek Karideslerin Bakımı?
Gerekli mineraller neler oluyor? Ben filtre takmadım içine çeker diye zaten 5 tane yavru karides var bitkiler var ve de bi kaç adi salyangoz var, akvaryum kirli de durmuyor bi sakıncası olmaz umarım, ayrıca teşekkür ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.