ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Azamet
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Temmuz 2013 03:10
Son Ziyaret:
16 Temmuz 2014 01:31
Toplam Mesaj:
16 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Azamet Mutluer
Doğum Tarihi:
13 Şubat 1990
Yaş:
34
İl:
Malatya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

www.azametmutluer.com

SON 10 MESAJI

Büyük Adım Büyük İş
[QUOTE=Arowana] Hocam öğrendim fiyatı aylık 250 tl veriyolarmış.yanlız farkli hekimlerden fiyat almak gerekiyomuş çünkü standart bi tarife yokmuş[/QUOTE]
Teşekkürler hocam çok sağolun
Büyük Adım Büyük İş
[QUOTE=Arowana] Merhaba.yakin bi arkadasim 6 ay önce pet shop açtı.bi veteriner hekimle anlaştılar yanliz ne kadar ucret verdiklerini bilmiyorum ama sizin icin öğrenirim şuan geç oldu yarin sorar size bildiririm şimdiden hayirli olsun.iyi geceler[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim sabırsızlıkla bekliyorum...
Büyük Adım Büyük İş
Yok mu yardımcı olacak kimse
Büyük Adım Büyük İş
[QUOTE=Yağız ALP] Tarım il müdürlüğünden izin alınması gerektiğini biliyorum ve yeni bir yasa geldiğini ve veterinerin olmadan petshopu açtırmayacaklarını söylemişlerdi.Geçenlerde bir arkadaşım niyetlenmişti,geri vazgecti[/QUOTE] peki,bu veterinerle anlaşıp belli zamanlarda kontrol etmesi gerektiğinimi ifade ediyor yoksa veteriner diplomasıyla açılması gerektiğinimi söylüyor anlayamadım.

Tamamdır hocam.Araştırma sonucu buldugum şu,veteriner hekimle sözleşme yapıyorsun,haftada 2 gün 2şer saat çalışma durumu var tabi imkanı yok böyle bir uygulamanın gerçekte yapılacagı ama işte..Neyse öğrenmek istediğim husus şuanda Petshop sahibleri ne kadar bir ödeme yapıyor veteriner hekimlere...
Büyük Adım Büyük İş
Merhaba siz degerli büyüklerimden kardeşlerimden bir kaç fikir almak istiyorum.Petshop açacagım biliyorum klasik muhabbetlerden olacak ama bugünün tarihi ile (27.02.2014)startı verip allahın izniyle bu işe atılmayı düşünüyorum Allah untandırmasın bismillah diyerek başlıyorum.Bugünden sonra daha ortada olmayan bir dükkan için günlük niyetinde gelişmeleri tek tek burada baylaşacagım.

Arkadaşlar yatırım yapacağım miktar 70 bin ile 80 bin arası.
1.Araştırmalarıma göre petshop açmak için bazı evraklar prosedürler gerekli bunlardan biri veteriner hekimi işi,şimdi veterinerle anlaşma yapacagım ve yıllık yada aylık ödememi yapmam gerekli ? Bu konu hakkında şuanda faaliyette olan petshop magaza sahiblerinden destek bekliyorum.
Demasoni (İzmir) Güncel. Sayfa:2
Gayet saglıklı balıklar Allah emeginizi boşa çıkarmasın :)
Bursa'dan M B U N A Biyotopu(yeni resimler syf 2)
Emeginize saglık Allah nazarlardan esirgesin biraz daha büyük taş koysan daha güzel olur
İç parazit şüphesi
Yılmaz bey teşekkür ederim sağolun.
Hasan bey dışkı sadece boğum olarak geliyor,hehangi bir jelimsi durum yada beyaz söz konusu değil,yem yemelerindede problem yok.Şuan Yılmaz beyin dediği ilacı nöbetci eczane bulup gidip aldım yemlerine 1 adet 500mg Flagyl yi ılık suda ezip iyice karıştırdım.Ve. Balıklara attı. 3 saniyede hepsini götürdüler.Bu işlemi 4 gün tekrarlıyacağım ve sorum şu başka yapmamı istediğniz birşey var ise lütfen benimle paylaşın.Mesela su değişimini bu 4 günlük süreç içinde günlük %20 yapsam nasıl olur son günde ise % 50 dip çekimi ?
İç parazit şüphesi
Yılmaz bey öncelikle verdiğiniz cevap için teşekkürler.Peki bu gelen Seranın Baktopur Direct ilacını uygulamayayım mı ?
İç parazit şüphesi
Ana tank 100x50x75
Sump 80x40x40
Balıklar Yunus 1E5D,Sp 1E5D,Mpanga 1E5D
Kullanılan yemler: Dainichi Veggie Fx,Tropical Cichled Gran,Dainichi Color Supreme,Tetra Discus,Art Akua,Artemia.
Kullanılan ilaçlar: Mikofish,Azoo anti ectoparazites.

Balıklarda çok şükür yem yememe problemi yok.Mpangalarda 2 Sarı prenseste 3 ve 5yunusumun karınları içe çökmüş durumda bu teşhisi 1hafta önce koydum ve farkettim.İlk teşhisi Sarının tekinin yuzunde iç kanama vardı ve karnı çökmüştü büyük ihtimal bundan bulaştı hepsine.Ama dediğim gibi yem yemelerinde hiç bir sıkıntı yok.Sarımsaklı yem tedavisini 2 gün kullandım ve şimdi Sera Baktopur Direct siparişi verdim ne yapmamı önerirsiniz sizce gidiciler mi.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.