ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Haq Bey
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Ekim 2013 16:57
Son Ziyaret:
14 Aralık 2013 13:15
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Haq Bey
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 8 MESAJI

Meleğimin Duyargası Kopmuş
Merhabalar

Üzülerek söylemeliyim ki fazla yaşamaz diyorum. Sebebi benim meleğimin bir tanesinin kopmuştu 1 hafta ya yaşadı ya yaşamadı.. İnşallah sizinkine bişey olmaz.
Cenk Bildir2013-11-22 22:21:00
Melek balıklarım öpüşüyor
Evet arkadaşlar doğru söylüyor.. Liderlik ve eş savaşı.. Bu da melek balıklarının tek eşliliğin den kaynaklanmakta.. Onları kavga ederken izlemek ayrıca büyük zevk... Aldıkları şekiller , akvaryumda yan yatışları , alt kılçık kuyruklarını titretmeleri... Bazende ok gibi fırlıyorlar ki cidden izlemesi zevkli... Amman bana sadist demeyin.. zira doğallıklarını beğeniyorum kasti bişey yok :D
Türk Yapımı Melek Balığı Genetik Programı
hbora dostum bu sayfayı okurken bana yaşattığın gurur duygusu için ayrıca teşekkür ederim. 

Dişi marble , erkek silver.. ve  her ikiside Pearlscala  ama doğan yavruların % 50 ye yakını marble kalanı ise silver.. işin  garibi sattıklarımı bilmem ama bende büyüyenleri marble olanlar %100 dişi silver olanlar %100 erkek.. 

Normal mi... ? Programındaki olasılıkları göz önüne alır , bendeki oralarıda hesaba katarsak bende safkan marble ve safkan silver var... Yorumunu merak ettim ....
Melek Balığı Yumurtalar yerine anaçları ayırmak
[QUOTE=erolorkunturan]Bizimde yumurtalar açıldı, dipte titriyolar bakalım şu anda ::)[/QUOTE]

Eğer ilk defa yavru alıyorsanız.. O yavrular yüzmeye başlayınca çokluğu karşısında baya bi şaşıracaksınız ve baya bi haz alacaksınız bu garanti :D 

Sağlıklı balıklar.. 
Haq Bey2013-10-31 09:58:21
Türk Yapımı Melek Balığı Genetik Programı
Güzel kardeşim.. öncelikle bir Türk olarak , Sonra da bir melek yetiştiricisi olarak sana tebriklerimi sunuyorum.. programı inceledim ama hiç bişey anlamadım desem yeridir. Ancak öğrenmeyi çok isterim , zira şu anda yavru alıyorum ama bodoslama , işi bilerek varyete yapmayı istiyorum. Kendi varyetemi yetiştirmek en mükemmeli bence.. 

Ayrıca başarılarının da devamını diliyorum..
Melek Balığı Yumurtalar yerine anaçları ayırmak
Öncelikle merhabalar.

Bende melek yetiştiriyorum. Yumurtalar konusunda daha cesur davranabilirsiniz. Bende 2 tank var. Ana tanktaki yumurtaları hemen akabinde yavru tankına alıyorum. Yumurtalarda hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Ancak dikkat ettiğim tek konu su sıcaklıklarının aynı olması. Öyleki 10 gün içinde aldığım 2 batın yumurtayı aynı tanka koydum , hiç bir sorun olmadı... Şu anda tüm yavrular sağlıklı gibi (yaklaşık 300 ila 400 yavru). 
Melek Üretimi İçin Gerekli Bilgiler (Makale)
[QUOTE=mesutok]Tebrikler, teşekkürler çok emek harcanmış düzgün ve faydalı bilgiler barındıran faydalı bir konu olmuş. Bende melekleri yeni yeni tanımaya başladım. Araştırırken bir link bulmuştum. Onu ekleyeyim belki incelemekte faydalı olur bu konu başlığı altında, melelerin davranışı hakkında.
Bunlarda benim melekler 3 aylık ceviz kadardı aldığımda şimdi çay tabağı büyüklüğündeler.

[/QUOTE]

Mesut bey tebrik ederim. Allah CC sağlıkla büyümelerini nasip etsin.
Cenk Bildir2013-10-28 21:18:34
Merhaba Arkadaşlar
Merhaba Arkadaşlar.

Adım Hakan bende Melek balığı hastasıyım diyebilirim. Ne zaman tür değiştirmek istesem bu mübarekleri bir türlü atamıyorum.   100x40x50h ana tankım , 50x25x35h yavru takım var.İnşallah yakın zamanda fotolarını kayacağım. 

Meleklerimi çiftleştirip yavru aldım. İlk yavrularımı da bazen satarak bazende hediye ederek bitirdim. şimdi Ustalaştım sayılır.

Ancak bir durum var. Acil tavsiyeye ihtiyacım var.

Meleklerim yumurtladı yumurtaları yavru tankına aldım ve çıkmalarını sağladım. Anaçların ilk batını olduğu için sanırım 200 civarı bir yavru yüzdü.....   10 Gün sonra tekrar yumurtladılar onlarıda aynı yavru tankına aldım. Ancak tecrübe edinmişlerki  400 e yakın yavru yüzdü .. halen hepsi yüzüyor. Elhamdülillah ölümde yok..   Şimdi onlar büyürken ben telaşlanıyorum.. ve  acil önerilerinizi bekliyorum.

Saygılarımla

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.