ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
EnquiRe
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Ekim 2006 13:50
Son Ziyaret:
23 Mayıs 2019 15:41
Toplam Mesaj:
58 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Özge SUSUR
Doğum Tarihi:
01 Eylül 1979
Yaş:
44
İl:
Izmir
Meslek:
Hemşire
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Özge SUSUR
Çünkü paylaşım herşeydir..!.

SON 10 MESAJI

İzmir'de uygun fiyata güzel akvaryum yapan yer varmı
Tabaka boyutundan kaynaklı olmuş olabilir..
12 Ocak 2012 İzmir Buluşması
Ben de son dakika değişiklikleriyle inşallah orada olacağım.. Bekleyen herkese duyrulur.. :)
Huzurevine Akvaryum Kurulumu
Çok güzel bir işin altına İZAK imzasının atılması beni çok mutlu etti.. :)  Gururlandım..!.
Elimden geldiğince de bu projede yardımcı oldum olmaya da devam edeceğim. Bana göre kurduk bitti diye düşünmemek projenin canlılığı anlamında cidden ÖNEMLİ..
Bu proje ve daha birçok projede yanımızda olacağınıza eminim.. İyi ki varsınız..!.
EnquiRe2011-12-05 09:43:34
Huzurevine Akvaryum Kurulumu
Gelenlere sınırsız çay benden..
08 Aralık 2011 Buluşmamız
2011 yılının son buluşması..
 
Bence kaçmaz..
 
Pişman olmayacaksınız..
Huzurevine Akvaryum Kurulumu
Gerçekten çok güzel anlar yaşadık ve sandığımızdan çok daha güzel birşey çıktı ortaya.. Bu sebeple dün akşam bizi yanlız bırakmayan gerek maddi gerekse manevi anlamda yanımızda olan herkese yürekten teşekkür ediyorum..

Kurulumu tamamlamak anlamında son gün Pazar 14:00-16:00 arası..
Bu sefer kesinlikle kaçırmayın derim..
Huzurevine Akvaryum Kurulumu
[QUOTE=Elegans] Sizinle birlikte olup  destek verdiğim her an kendimi çok mutlu hissediyorum...
Zaman mekan farketmez. Yarın akşam için bir işçiniz daha var 
[/QUOTE]
 
Teşekkürler Anıl.. Yanımızda olduğunu bilmek cidden mutluluk verici.. ve tabi ki diğer arkadaşlarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyacağız..
 
EnquiRe2011-11-30 13:47:43
Huzurevine Akvaryum Kurulumu
Öncelikle bu projede emeği geçen İzak Ailesi'ndeki arkadaşlarıma, mesaide birlikte çalıştığım yönetici ve teknik kadroya, olumlu yada olumsuz fikirlerini beyan eden herkese yürekten teşekkür ediyorum. Konuya farklı cephelerden bakabilmemizi, bize katacağı artı ve eksileri görebilmemizi sağladılar. Çoğunlukla olumsuz konular gündemde kalıp sürekli tehlikelerden bahsedilip durunca neredeyse her birimizin evinde kurulu olan akvaryumların yaşayan bir bomba olduğunu düşünmeye başlamıştım. Akvaryumun evlerimizdeki riski ne ise Huzurevi'ne kurulacak olan akvaryum içinde aynı riskler söz konusu. Bence bunlar çok da fazla gözde büyütülmemeli.. Büyütülecekse de o zaman evde küçük çocuğu olan kimse hiç akvaryum kurmasın denmeli..

Evet Huzurevi'nde daha önceden kurulmuş olan 2 adet akvaryuma daha önce Ümit arkadaşımıza da belirttiğim gibi (ki kendisi bundan bilgim yoktu demiş sanıyorum iş yoğunluğundan aklında kalmadı) akvaryum konusunda yeterince bilgi ve bilinç birikimi olmayan sabit bir temizlik personellerimiz tarafından sağlanmakta. Yeterli bulmadığım için kendisine (artı akvaryum meraklısı olanlara) bilgim dahilinde bilgiler verilip daha sağlıklı koşullar sağlanmaya çalışılmıştır.

Kurulmuş olan 3. Akvaryum tarafımdan masrafları karşılanarak kurulmuş olup tüm sorumluluğu zaten bana aittir. Bu akvaryumu kurarak bile birçok insana (gerek yaşlı gerek personel) sağlıklı bir akvaryum nasıl olmalı konusunda bilgiler verilip, akvaryum hobisiyle ilgilenmeleri sağlanıp, evlerine kurdukları akvaryumlara da yardımcı olunmuştur. Buna dayanarak sorumlu olduğum diğer birimleri de akvaryumlandırmak istedim. Tüm sorumluluğu kendime alıp zaten ben bunları kendi imkanlarım doğrultusunda zaman içerisinde kuracaktım.

Bu fikirlerimden toplantılarda bahsedince İzak Ailesi'nin bana yardımcı olabileceği söylendi ve bu benim proje için daha da heyecanlanmamı sağladı. Başlangıçtaki ''üç adet akvaryum kurmak istiyoruz'' diye bahsi geçmesi tamamiyle bundan kaynaklıdır. Ebatların belirlenmesi de her türe uyum sağlanabilsin diye düşünülmüştü. Olaylar çok ardısıra gelişti.

İlk konunun açılması, ilk akvaryumu kendim kurmamın hemen ardından Mustafa Dilek arkadaşımızın hobiden vazgeçmesi sebebiyle acilen odayı boşaltmak istemesi sebebiyle diğer ekipmanlara sahip olmamamıza rağmen evinden gidip hediye ettiği akvaryumu alıp geldik. Ancak ekipmanlar tamamlanamadığı için kurulumu bu zamana kadar uzadı.

Anlayacağınız Oktay, Gürcan ve Alper arkadaşlarımızın dediği gibi ortak paylaşımlarla kurulacak olan bu akvaryumun daha güzel olacağını düşünmüştük. Hiç kimseden maddi beklentimiz olmamasına rağmen bu kadar yanlış anlaşılmak şahsım adına çok üzücü oldu. Yine de bize maddi manevi destek olmuş ve olacak herkese teşekkürü borç bilir kendilerine destekleri için yürekten teşekkür ederim..

Amacım kimseyi üzmek,kırmak, karşıma almak değil aksine kafalarda oluşmuş olan soru işaretlerini çözmeye çalışmaktır. Uzun olan cümleler ve anlatım bozuklukları için özür dilerim..

Sevgi ve Saygılarımla..
İzmirli Akvaristler Paintball Etkinliği
Bence herşeyden önemlisi (yenmek-yenilmekten öte) yine hepberaber olup sorun yaşamadan eğlenerek günü sonlandırabilmiş olmak gerçekten keyif vericiydi. İzak Ailesi'nin farkı da bu bence..
Fotolar için ayrı ayrı çeken herkese teşekkür ederim. Makinemizi getirmediğimiz halde günü anımsatacak çok kare içinde yer almışız
Anıl'a da ayrı bir teşekkür.. Akıllılık yapıp bizi videoya aldığı için bence günün adamı seçilmeli
Efe için yapılan doğumgünü kutlaması da ayrı bir süpriz oldu bizim için.. Sağlık ve mutlulukla dolu nice senelere..
Oyuna katılmayıp, aramızda bize destek amaçlı gelen herkese çok teşekkür ediyorum..
İzmirli Akvaristler İmza
Ümit'cim halen beklemedeyim, pişmedi mi halen benim ki..?. :D

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.