ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ninjam
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Ekim 2006 22:43
Son Ziyaret:
04 Kasım 2007 13:26
Toplam Mesaj:
20 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

HALİT AKDENİZ

SON 10 MESAJI

Ne kadar kaya tuzu eklemeliyim?
Selam,Sadece tuz ve ısı yükseltilmesi beyaz benek için çare olamaz.İlla ki ilaç lazım.Bunu en ekonomik ve tesirli olanı METİLEN MAVİSİDİR.Bu ilaç 5 ytl.civarı vede her akvaryum sahibinin elinin altında olması gerekli bir ilaçtır.
Mutlaka metilen mavisinden kullanmanızı tavsiye ederim.Çok,çok denediğim ve faydasını gördüğüm ilaçtır.İyi günler
Akvaryum.com Benim Sitem Hizmeti

Selamlar,Bu yenilik herkese hayırlı olsun.Benim merak ettiğim bir konu var sormadan öğrenemiyeceğim galiba.Sorayım da öğreneyim bari.Bu güne kadar bizler bu siteden çok şeyler öğrendik, herşey bedava tabii.Peki herşeyin bedava olduğu bu ve benzeri sitelerin sahipleri nereden para kazanıyor ve masrafları nasıl karşılıyor acaba.Reklamlar diyeceğim amma o da yok denecek kadar az.Gerçekten merak ediyorum.Bu konuda bilgilendirilirsem en azından üyelik aidatı olmadığı için rahatlamış olacağım.herkese iyi günler dilerim.

Halit Akdeniz

İyi bayramlar ve İyi seneler

Bu sitedeki herkesin ve de öncelikle de bizleri bu güzel sitede buluşturan yönetici arkadaşların YENİ YILI VE KURBAN BAYRAMI KUTLU OLSUN.Aylar sonra benimde akvaryumumda kristal berraklığına kavuştu nihayet.Çok mutluyum.

-----------------------------

Halit akdeniz

60 lt. 4 orta boy japon,üç çöpçü,1 vatoz

Yedek parça
ATMANINI hiçbir yerde ne servisi,ne garantisi ve nede parçasını bulamazsınız.Ben bir aydır  su sızdırdığı için kapak contası arıyorum ne eminönünde nede başka yerde bulamadım.
hangi dış filtreyi kullanmalıyım
selam kardeş,Hala daha dış filtre almadıysan şunu al diyemiyeceğim amma ATMANI Alma diyceğim.Sen de atmanzede olup dertlenme diye.
Dis filtre arada hava verıyor
selam,Bence filtren  kapak contasından v.s.  hava alıyordur.Hava alıyorsa su da kaçırır demişsiniz, doğrudur su da kaçırıyor olabilir.Şöyle deneyin,filtenizi hafifçe açma lollarının olduğu tarafa doğru eğerek yine hafifçe çalkalayın ,bunu her  4 kol için tekrarlayın.Göreceksiniz bir veya iki açma kolunun altında büyük ihtimalle su kaçıracaktır.Bende oldu bir süre sonra salon su içinde kalacaktı amma o anda orada olduğumuzdan fişini çektik.Daha sonra banyoda yukarıda anlattığım testi defalarca uyguladım her seferinde su sızdırdı.Şimdi hiç eğmeden hafifçe çalkalarsanız su kaçırmaza bile fokur,fokur içinden hava alma seslerini duyacaksınız gibime geliyor.Bende oluyor çünkü.Ben şu anda elimi dahi sürmeye korkuyorum öylesine çalışıyor...Atmandan uzak durun kardeşler.İyi günler
Karşılaştırma
Selam,Bence sakın atman almayın.Benim akvaryumum 60 litrelik.Şanda hem akvaryumun kendi filtresi çalışıyor ,hem de atman dış filtre.Bendeki iki ay önce aldığım atman 3335 dış filtre deçenlerde su sızdırdı,neyseki salondaydım da hemen fişini çektim.Yoksa salon göl olurdu.Sonra banyoda defalarca denedim ve gördüm ki bu atmanları hafifçe sallayınca kapak contasından su sızdırıyor.Akvaryumcyuya anlattım inanmadı,sonra kendisinin kullandığı 3 atmanı hafifçe salladık ve ikisi su kaçırdı.Amma akvaryumcuda zaten yerler devamlı ıslak olduğundan OLUR O KADAR dedi.Servis ve garanti v.s. tüm markalarda hayal.Atmandan uzak dur.
Japon balığı ve Melek balığı
 Yaşamaz.Bende küçük bir melek vardı ,çok ta sevimliydi.Fakat koca,koca japonlarımı kovalar ve onların karınlarına o sivri burnuyla vurur  hırpalardı.En sonunda dayanamayıp akvaryumcuya bedava geri verdim.
dış Filtre seçimi

Sakın olaki ATMAN almayasın.Oğlum benim için  3335 modelini 80._ ytl.ye aldı,çok pişmanım.Benim akvaryum 60 litre.Su sarımtırak bir türlü bir aydır berraklaştıramadı.Bu gün de kapak contasından bir baktım su kaçırıyor.Hemen fişini çektim.Banyoya götürüp içini açtım ,baktık herşey normal. Dört kere kapatma denemesinden sonra hafifçe salladığımıda su sızdırmadığını görüp fazla da sallamamaya dikkat ederek tekrar akvaryuma taktım .Az sonra yatmadan önce fişini çıkaracam.Ne olur,ne olmaz.Güvenim kalmadı...

 

 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.