ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Tobey
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Nisan 2014 20:09
Son Ziyaret:
01 Mayıs 2014 03:57
Toplam Mesaj:
16 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Enes Özkan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Enes Özkan

SON 10 MESAJI

85-50-50 Mücevher ve sump dizilişi
İyi günler herkeze. 85-50-50 Boyutlarında bir akvaryumum var. İçinde kendi sump ı bulunmakta. Öncelikle sump'a sırası ile seramik,carbon,lav kırıgı ve elyaf koydum diziliş sizce nasıl ? Birde mücevher balıgı beslemeyi düşünüyorum sizce bu akvaryumda uygun olurmu ve mücevher için nasıl bir kum önerirsiniz bana ? Herkeze yorumları için şimdiden teşekkürler iyi günler...
Filtrede Kararsızlık
YSF by bence 35lt lik bir akvaryum için dış filtre gereksiz bir harcama olur. 60-70 lire ona vericenize akvaryumunuzu biraz büyütmenizi tavsiye ederim. Size iç filtre yeterli olacaktır...
Akvaryumu doldurdum şimdi ne yapmalıyım.
İyi günler arkadaşlar. 80*50*50 boyutlarında bir akvaryum aldım. Tepe sumplı bir akvaryum, 4 bölmeli, sump kısmı akvaryumun içinde buralara ney koymam geriyor sırası ile söylerseniz. Biraz araştırma yaptım fakat herkez farklı bir şey söyliyor. Mücevher beslemeyi düşündügüm için carbon veya zeolit koymayı düşünmüyorum. Mücevher için hangi kumu önerirsiniz ? Ve akvaryumdaki biyolojik dengeyi kurmak için ne yapmam lazım, bazıları bir miktar yem at falan diyor ama bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Kare akvaryum, Mücevher,
Peki çıkan yavruları birdahaki yumurtalara zara vermezmi ? Birde kan kurdu dediginiz normal topraktan çıkan solucanmı ?

Tcttn ;  Daha balıkları almadam ama yavrular olınca ilk oalrak akvaryumumu doldurucam sonrada ise yavruları hobiye yeni başlamış kardeşlerimize abilerimize, ve maddi durumu iyi olmayan arkadaşlara dagıtıcam. Tabi kalanınıda satarım :D
Kare akvaryum, Mücevher,
Çok teşekkürler ozaman ben direk 1 çift alıp yavrularımı zevkle izliyim. Birede mücevher balıgı mesela bir parti yavru aldık birdahaki yumurtlama döneminde balıkların tavrı neolıyor dişi ve erkek eski yavruları yermi yoksa yeni yumurtalar eski yavrular tarafından yenirmi ? 
k.k.akvaryumu
Konuyu bende merak ediyorum. Bilgili arkadaşlar yorumlarını esirgemeyin. Birde ufak birtankda bolca karides üretip ana tankımızdaki balıklara yem olarak kullanıla bilirmi acaba ? Mücevher beslemeyi düşünüyorum bende..

Kare akvaryum, Mücevher,
Yorumlarınız için çok teşekkürler peki bu büyüklükde bir akvaryuma kaç mücevher uygun olur ? Mesela 1E 2-3D uygun olurmu yoksa 1 e 1 mi eş tutuyorlar vede diyelimki akvaryumda 2 çift var 2E 2D yumurtlama zamanlarında iki grup birbiri ile kavga edermi veya yavrular çıkınca dier anne ve baba öbür çiftin yavrularını yermi ?

Güncel

Kare akvaryum, Mücevher,
Benm maksadım yavru almak ya gerekirse 1d 1e olsun. O yavrualrın koloni halde gezmeleri ve anne babanın yavrulara ilgisi öldürüyor beni... Max ne olabilir saglıklı yavru ala bilmem için veya yavruları yermi diyer erkek veya dişiler ?

Kare akvaryum, Mücevher,
İyi günler arkadaşlar herkeze. 

Bu akvaryumu internete buldumda boyutları 85*50*60h. hoşuma gitti aslında sizden görüş ve tecrübeleriniz dogrultusunda bilgi almak istedim. Mobilyası ile beraber 150 tl istiyor sahibi, ben normalde uzun klasik bir akvaryum düşünüyordum ama bunun fiyatı cazip geldi bana. Başlangıç olarakda fazla açılmıyım dedim. Mücevher beslemeyi düşünüyorum sizce uygun bir akvaryummu ? Hem mücevher için hemde fiyatı sizce nasıl ?
Nadir Bir Tur: AXOLOTL (Bebekler Geliyor)
Gerçekten mükemmel canlılar....

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.