ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
karsiyakalivet
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Nisan 2014 17:41
Son Ziyaret:
09 Mayıs 2014 03:58
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak Yusuflu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Konya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Konya Veteriner Fakultesi

SON 6 MESAJI

Betta Splendens yem sorunu
sizin ki de mi hic yem yemiyordu Davut Bey?

karsiyakalivet2014-04-16 16:18:15
Betta Splendens yem sorunu
cevaplarınız için teşekkürler. hala yem yemiyor. kendi haline bıraktım. su değişimini yapıp vitamin verip yemini atıyorum. inşallah düzelicektir
Betta Splendens yem sorunu
akvaryumcu işte. hele ki ben klinikte çok görüyorum böylelerini. kardeşim resmini çekmek isterim de hiç çıkmıyor ki vazonun içinden. rahatsız da etmek istemiyorum. akvaryumun içinde akıntı oluşturabilecek hiç bir şey yok. Balığın dış görünüşünde de bir şey yok. karın şişliği beyaz benek ne bileyim kene. hiç bir şey yok. Bu balık yem yemeden ne kadar yaşar ki. 9 gün oldu hala yemedi bir şey.
Betta Splendens yem sorunu
kusura bakmayın yeni üye oldugum için cevap yazmama izin vermiyordu. balıgım dun gayet hareketliydi. sadece yemek yemiyodu. sabah baktım. vazonun içine saklanıyordu. hala orada. bugun hiç dısarı cıkmadı. cıktıysa da ben gormedim. akvaryumcuya gittim. baska bi yem aldım. tetra imiş. sorunu ona sordum. sen takma o balık dipten yer. kendi pisliğini yer dedi. nerede besliyosun dedi. 10litrelik akvaryum dedim. yok dedi o balıklar bardakta falan yaşar. her neyse. balığın dış gorunusunde hiç sorun yok. attıgım yemin bi kısmı yukarıda bi kısma dibe düşüyor. yani ikisini de yemiyor. dipte çok yem birikmesinden dolayı akvaryumu da temizlemek zorunda kalıyorum. yemi attıgımda balık hıc tepki göstermiyor. bazen yanından geçip gidiyor. ilk defa yem yemeyen bi balık görüyorum. 
Betta Splendens yem sorunu
Yukarıda yazdıgım yem hakkında bi fikriniz var mı?
Betta Splendens yem sorunu
iyi günler arkadaşlar. 1 hafta önce bir erkek betta splendens aldım. 2 gun oncesinden akvaryuma suyunu koymustum. Canlı bitki koydum. Saklanması için pişmiş topraktan yapılma bir tane biblo gibi bir şey var. neyse konumuza gelecek olursak. Betta balıgım geldigi gunden beri hiç bir sey yemiyor. Su sıcaklıgını ayarlıyorum. Yemini değiştiriyorum fayda etmiyor. Hareketleri canlı. Yuzuyor saglıklı duruyor yuzgeçleri. Fakat yemek yemiyor. Pişmiş tavuk denedim olmadı. Akvaryumcunun verdiği yem "Ahm Marin Betta Granul Food". bunu da yemiyor. Akvaryumcuya sordugumda o yiyodur sen görmuyosundur dedi. Pek ikna olmadım. Kendim de Veteriner Fakultesinde OKuyorum. Eger balık yemek yemiyorsa bi sorun vardır bunu biliyorum. 1 haftadır adapte sorunu kalmamıs olması lazım. Cevaplarınızı bekliyorum Teşekkurler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.