ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
thunderwolf
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Ağustos 2014 21:43
Son Ziyaret:
17 Eylül 2015 18:53
Toplam Mesaj:
27 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mert saka
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

mert saka

SON 10 MESAJI

Lepistes Akvaryumu
Akvaryumcular genelde kendi çıkarlarını düşundukleri icin pek guvenmiyorum buradaki hobiyle ugrasan insanlardan daha iyi yardim alacagimi dusunuyorum.
Lepistes Akvaryumu
Merhabalar öncelikle.
Ben lise öğrencisiyim. 50litrelik canli doguran akvaryumu almak istiyorum yaşimdan ve imkanlarimdan dolayi cok buyuk yapamayabilirim. Bana bitki,kum önerilerinizi bekliyorum. Daha önce akvaryumum olmadi hiç bitkilere gübre vb gerekirmi yazarsaniz sevinirim. Birde akvaryumdaiki azot dongusu vb olusturmak icin ne yapmam gerekir kayiplar olmasini istemem. Akvaryumu boş çaliştirip yem atin bir hafta diye okumuştum biyerde ama bi sormak istedim. Hertürlü tavsiyenizi bekliyorum bu hobide yeni oldugum icin.
45lt Canlı Doğuran
Bu hacimde en uygun balık lepistes diye düşünüyorum o yüzden lepistese karar vermiştim. Beta tek bakıldığından pek sevmiyorum. Eğer tür öneriniz varsa yazarsanız sevinirim. Sunsun 603 yorumları iyi gibi fakat lepistes besleyeceğim için 9 yetişkini geçer diye düşünüyorum ki 25lt küçük bir tankım var şuan elimde yavrular için. Sunsun 603 dışında başka bir öneriniz varmıdır. Teşekkür cevaplarınız için.
45lt Canlı Doğuran
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 45ltlik akvaryum alacağım. Lepistes ağırlıklı olacak akvaryum. İlk akvaryumum olduğu için gübresiz bakımı kolay bitki önerirseniz sevinirim. Kum olarak hagen önerdiler. Fİltre konusunda hiçbir bilgim yok. İç filtre alacağım ama akvaryum odamda olacağı için sessiz olsun. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
50lt akvaryum
Oncelikle merhaba. Yaklasik 50lt akvaryum var canli doguran akvaryumu yapmak istiyorum lepistes alacagim yanina onereceginiz tür varmi. Birde kaç balik besleyebilirim bu akvaryumda 1e 3d lepistes alip yanina sizin onereceginiz baliklardanmi dusunmeliyim yoksa full lepistes mi? Tesekkurler simdiden
50lt akvaryum
Akvaryum henuz kurulu degil iyi bir arastirma yapip almak istiyorum. O yuzden henuz almadim aydinlatmayi. Merak ettigim sey dip cekimi yapacagim zaman bitki kokune bir zarar gelirmi. Aydinlatma olarak oneriniz olursa yazarsaniz sevinirim. Tesekkurler ilginiz icin.
50lt akvaryum
Yardimci olabilecek yokmudur?Tesekkurler simdiden.
50lt akvaryum
Eledoa bitkisi onerdiler lepistes akvaryumu icin bakimi kolay diyorlar.Bu bitkiyi kuma ektim diyelim uzayinca nasil kesmem gerek gubre falan atmam gerekli midir? Birde dip cekimi yaparken bitkiye zarar gelirmi?
50lt akvaryum
50lt canli doguran akvaryumu dusunuyorum lepsites gibi. Bitki konusunda kararsiz kaldim java moss oneriyorlar fakat hic bitki bakmadim daha once cok buyudugunde kucultmek gerekiyormu hangi kum gerekiyor gibi. Simdiden tesekkurler.
20lt akvaryum
20lt akvaryumda 1e 2d lepistes alıp java moss bitkisi eklesem nasıl olur? Daha önce bitki beslemedim java moss nasıl bakılır büyüdüğü zaman küçültmek gerekir mi gerekiyorsa nasıl olur kum gerektirmez diye okumuştum kum koymadan taş vb ile sabitlesem nasıl olur? Teşekkürler şimdiden.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.