ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
adasel
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Ekim 2006 11:42
Son Ziyaret:
20 Şubat 2018 16:16
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
18 Temmuz 1980
Yaş:
43
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Selçuk ŞEN
        İSTANBUL

SON 10 MESAJI

60*60*40 - 144 lt Akvaryum İçin Balık

  Volkan Bey teşekkür ediyorum ilginize. Akvaryumumdaki balıkları en kısa zamanda s.p. ve yunuslarla değiştirecem. Anladığım kadarıyla oldukça uygun olabilir.

Saygılar,

 

60*60*40 - 144 lt Akvaryum İçin Balık
 Arkadaşlar şimdi bir akvaryumcuyla konuştum. Dediğine göre benim akvaryumda s.p. ler çok rahat ürermiş. bunla ilgili yorumlarınız nedir?
60*60*40 - 144 lt Akvaryum İçin Balık

 Arkadaşlar hepinize cvp yazdığınız için çok teşekkürler. Bana yaprak chikled yada melek öneriyorsunuz. Ama duyduğum kadarıyla bu balıklar yunus ve sarı prensesler kadar dayanıklı balıklar değiller. Benim asıl istediğim yunus ve sarı prensesler. Bu balıklar ayrıca çok güzel canlılar. Şimdi bu balıkları 1e 3d şeklinde koysam (yunus ve s.p. için) toplam 8 balık, uygun olmazmı diyorsunuz. Çok acemi olduğum için bana seçim şansı değil kesin bir şey söylerseniz daha çok yardım etmiş olursunuz.

60*60*40 - 144 lt Akvaryum İçin Balık

  Yükseklik ve uzunluğu 60ar, genişliği 40 cm olan 140 lt lik bir tankım var.

  Akvaryumuma 1e 3d yunus ve 1e 3d sarı prenses toplam 8 adet balık almak istiyorum. Bu forumda okuduğum kadarıyla herkes balıklarından yavru alıyor. Acaba bende bu akvaryumda bu balıklarla yavru alabilirmiyim. Ve yavru alabilmem için ne yapmam lazım. Kendi balıklarımı kendim üretmek ve bu hobiden daha fazla zevk almak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

kusturma (s.p. ilk deneyim) (video)

Ben çok yeni başladığım için bu hobiye yeterli bilgim yok. Beni kusturma işlemiyle ilgili bilgisi olan arkadaşların bilgilendirmesini rica ediyorum. Anneyi nasıl tutmamız gerekiyor ve kusturmak için nasıl bir baskı uygulamamız gerekmekte? Anneyi hafifçe sıkıyormuyuz yoksa elimizle tutarak suyun üstünde tutmamız yeterlimi?

Yeni başladım!! Yardım edin!!!
    Gülşah ve Halil arkadaşım ilginiz için teşekkürler.. Fakat balıklar saldırır diyorsunuz büyük vatoza. Şimdi çok küçük bir akvaryumda tutuyorum vatozumu, bana bu hayvanı nasıl birisine verebilirim bu konuyla ilgili yardım bekliyorum. Akvaryumculara sordum ama karşılık beklemediğim halde almıyorlar.
Fotoğraflardaki Yunusun Cinsiyeti nedir?

Nerden anlayacağız dişi mi, erkek mi? Arkadaşlar ben yeni başladım, 2 adet yunusum var.. Birbirleriyle iyi anlaşıyorlar, akvaryumda hiç ayrılmıyorlar.. Bu cinsiyetlerinin farklı olduğunu göstermezmi?

Vatoz Deryası

ARKADAŞLAR İLK RESİMDEKİ VATOZLA AYNI DESEN VE AYNI BOY BİR VATOZUM VAR.. DİLEYEN OLURSA VEREBİLİRİM.. AKVARYUMUMA SIĞMIYOR....

  • Lütfen imla kurallarına ve noktalama işaretlerine dikkat edelim.Sürekli küçük yada büyük harf kullanmayalım.Saygılar,
  • tazz2006-10-27 13:44:29
    Yeni başladım!! Yardım edin!!!
    hazar arda, vatozu çıkarma çok faydalı diyorsun ancak bendekiş vatoz çok büyük... temizlikten çok pislik yapıyor.... ve akvaryum vatozumun boyuna göre küçük kaldığı için bütün akvaryumun dekorunu da bozuyor... ilgilenebilecek biri olursa verebilirim.. aklınızda bulunsun arkadaşlar...
    Yeni başladım!! Yardım edin!!!

     ilginiz için çok teşekkürler... peki ben balıklarımı ne yapacam... atsam atamam :) nasıl değiştirebilirim... birde elimde 10 cm den büyük vatoz var.... isteyen arkadaş olursa veririm.. akvaryumu büyük olan arkadaşlara uygun olabilir.. akvaryumu aldığım arkadaş vermişti.. almak zorunda kaldım... birde yunusların ve papağanın dişi-erkek ayrımı üst yüzgecinin oval veya sivri köşeli olmasından mı anlaşılır??

     

    SON MESAJLAR

    GÜNCEL 100 TANITIM

    SON İLANLAR

    FORUM İSTATİSTİKLERİ

    • 3,797,668 Mesaj
    • 408,613 Konu
    • 91 Forum
    • 145,128 Forum Üyesi
    • 1,466 Özel Forum Üyesi
    • 29 Kıdemli Akvarist
    • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

    Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.