ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hakan yalova
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Aralık 2014 01:12
Son Ziyaret:
01 Ağustos 2015 04:02
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hakan balcı
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Yalova
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hakan balcı

SON 10 MESAJI

Yalovalı Akvaristler
Erkan abi davetten bizi haberdar ettiğiniz için teşekkür ederim. Bu aralar yoğun kpss ye hazırlanıyorum katılamadım.
Bu arada gökhan abi hobiyi mi bırakıyorsun o güzel akvaryumunu satılık gördüm.
Ceviz yaprağı ile mantar tedavisi
Bilgiler için çok teşekkürler üstatlar. Anaç sarı prensesim kusturma sonrası halsiz düştü ve mantar oldu. Burada yazan tedaviyi uyguladım ve fayda aldığımı düşünüyorum. Mikofish mantar ilacı da aldım tedbir olarak ama onu kullanmaya gerek duymadım. Doğal yollardan güzel bir tedavi. Faydası olduğuna kesinlikle inanıyorum. 
Yalovalı Akvaristler
Buluşma fikri bana uyar abiler.
Frontoza Burundiyi 1 Türk Lirasına Satalım mı?
Bu başlıktaki 5 sayfadaki tüm yorumları kelimesi kelimesine okudum. Ve tabii ki ben de bir HOBİCİ olarak Ercüment beye katılmıyorum. Aslında yorum yazan çok aktif biri değilim. Ama yorum yazmadan duramadım. Ercüment bey istiyor ki bazı cinsler sadece dekoratör Ercüment beyde olsun ve diger insanlardan farkı olsun. Ayrıca burası hobicilerin sayfası diye biliyorum. Çok uzatmayacağım 10 liralık sigara içiyorum ama 2 liralık komando çöpçüm hastalandığı zaman elimden geleni yapıyorum ve çok üzülüyorum. 100 milyarlık da akvaryumum olsa en favori balığım çöpçü olurdu. Ama siz gene fikrinizi değiştirmeyeceksiniz biliyorum. Size hayırlı işler Ercüment bey.
Yalovalı Akvaristler
Kimseden ses çıkmıyor.
Yalovalı Akvaristler
Abi yer sıkıntısından dolayı büyütmem pek mümkün olmadı. Bu akvaryum da şimdilik fena değil. 80 cm uzunluğu var ve dış filtre de aldım. Balıklar mutlu gibi. Abi bu gnays kayaya nasıl ulaşabilirim. 2 gnays kaya arasına bir tane gemi düşünüyorum delikli yavru balıklar saklansın diye.
Yalovalı Akvaristler
Selamün aleyküm abiler. Yeni akvaryum aldım sıfır 130 litrelik. Bildiğiniz üzere sp ve yunus besliyorum. Akvaryumumun şu anki en büyük eksiği dekor. İnternetten bir tane gemi sipariş ettim. Bir kaç tane de küp koymayı düşünüyorum. Onun dışında sizce ne koymalıyım dekor olarak. Kaya vs ?
Yalovalı Akvaristler
Gökhan abi bu hobiyi omruömrümün sonuna kadar devam ettireceğim inşallah :-) abi tavsiyeleriniz benim için değerli. Belirttiğim gibi yalnızca 2 aydır bu hobiye ilgileniyorum ve bu siteden çok değerli bilgiler edindim. Abi ısıtıcı mevcut. Filtrenin arkasında olduğu için göremediniz sanırım. 200 w atman ısıtıcım var 24 dereceye ayarlı. Termometreden kendim de kontrol ediyorum sıcaklığı. Abi sizler daha iyi anlarsınız ama balıklarım şu an sağlıklı gibi gözüküyorlar gözüme. Dalgıç lambayı akvaryumun tabanına yapıştırdım. Arka fona gelince; bana bu akvaryumu hediye ederek bu hobiye başlamama vesile olan arkadaşımdan akvaryumu aldığımda, bu şekilde aldım akvaryumu. Şu an salınım yaptığını zannetmiyorum çünkü ben almadan arkadaş akvaryumu epey süredir kullandı. Ama ilk başlarda salınım yapmış mıdır o konuda net bir şey söyleyemeyeceğim.
Abi son olarak balıkların iç dekor olarak bir şeye ihtiyacı var farkındayım. Şu an en büyük eksiğinin o olduğunu düşünüyorum. Ama kayalar konusunda sizin kadar bilgili değilim. İnternetten birkaç bir şey beğendim onları musait bir zamanda sipariş vermeyi düşünüyordum.
Yalovalı Akvaristler
gökhan abi onlar büyüyene kadar benim biraz azalır hevesim. sonra ciniyetlerini de tespit edip ona göre sayıyı azaltırım.
Yalovalı Akvaristler
Selâmün aleyküm arkadaşlar.
Adım hakan yaşım 24.
Ben bu hobiye başlayalı 2 ay oldu. 100 litre akvaryumum var sarı prenses ve yunus besliyorum. Akvaryumum biraz ufak, balıklarım yavru henüz bir sıkıntı yok.
Tanıştığıma memnun oldum. Sağlıklı balıklar dilerim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 20 Online Kullanıcı, 11 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.