ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
diaz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Kasım 2006 14:55
Son Ziyaret:
11 Haziran 2010 11:26
Toplam Mesaj:
21 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ömer AYDOĞAN
Doğum Tarihi:
02 Ocak 1976
Yaş:
48
İl:
Antalya
Meslek:
Sağlık Memuru
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Antalya 08/11/2009 buluşması gerçekleşti foto s12
Merhaba,
Bende aranızda olmakdan mutluluk duyacağım. inşallah nöbet vs dek gelmezse kesinlikle katılmak istiyorum. Araç konusunda sanırım bir kaç arkadaşın isteği olmuş. Bende bir tane araç var. İl dışından gelecek olan arkadaşlar varsa otogardan alma konusunda yardımcı olabilirim.
Yer olarak ise bencede cam pramit uygundur. Hem herkes tarafından bilinen bir mekan, hemde ulaşımı kolay bir mekan.
Toplanabilmek dileklerimle. Saygılar.
Antalyada deniz akvaryumu
Uğur bey merhaba,
deniz akvaryumu kurdunuzmu siz, yoksa kurmayımı düşünüyorsunuz?
Sizde kurmayı düşünüyorsanız birbirimize destek olarak birlikte kurmayı öneriyorum size. Gördüğüm kadarıyla üyeler arasında antalya da deniz akvaryumu olan arkadaş yok sanırım.
Birlikte araştırarak ve birbirimize yardımcı olarak sanırım deniz akvaryumu kurmayı başarabiliriz kanısındayım.

Teşekkürler.
VOLKANJXL2009-01-19 12:34:32
Antalyalı Hobicilerin Meslekleri.
Selam arkadaşlar, aranızda birde sağlıkçı oldu. Bende sağlık memuruyum, sünnetçinizde geldi. Haydi hayırlısı bakalım. Dil%20ÇikarmaKahkaha
halongan2009-01-16 15:57:36
Antalya'da 2008 buluşması gerçekleşti.
merhaba arkadaşlar,
bence bu tarih değişiklikleri hiç uygun olmuyor. 1 aydır kendimi bu güne adapte etmiştim. eşimin bugünki nöbetini bile değiştirmiştim ve serik de çalışmam nedeniyle işten erken çıkıp göz muayenesine giderek akşama yetişmeye çalışırken eve geldim ve bilgisayarı açtım ki toplantı iptal olmuş. bu tarih değişiklikleri katılımcı sayısının düşmesine neden olacaktır hatırlatırım. dediğim gibi eşimin bugün ki nöbetini bile değiştirmiştik ve malesef pazarda nöbetçi. şimdi pazar gününü nasıl değiştireceğiz, bu sorun tabiii. diyeceksiniz ki pazar günü eşinizde yok rahat rahat gelirsiniz ancak , ikiz çocuk olunca çocuklar bana kalıyor eşim olmayınca, onlarıda getirsem bu soğuklarda ne ben rahat edebilirim nede rahat gezebiliriz.
bundan sonraki toplantılarda bu durumların tekrarlamayacağı umudumla....
iyi akşamlar dilerim....
 
200/73/70h tankımın yapım aşamaları resim
Mücahit bey ellerinize sağlık kardeşim. Açtığınız konuyu yaklaşık bir saattir bir film izler gibi okudum ve yaşadım. Çok emek vermiş, çok çaba sarf etmiş ve çok zaman ayırmışsınız. Hobiniz uğrunda gerek eşinizin zamanında gerekse çocuklarınızın zamanından çalmışsınız. Gördüm ki bir çok arkadaş yaptığınız çalışmayı maddi ve manevi yıpratıcı ve maddi külfet olarak görmüş ancak hobi budur. Hobi destek ister, emek ister, özveri ister ve zaman ister. Öyle eleştiriler okudum ki belki bu eleştirileri sizden desteğini esirgemeyen eşiniz dahi yapmamıştır. İnsan bir şeye gönül verdi mi maddiyatı bir kenara bırakıyor ve emeğini görmek istiyor. Sizin gibi sabreden arkadaşlarımızda emeğinin karşılığını çok güzel alıyor.
Bence çok güzel bir çalışma. Yer yer vurguladığınız gibi sonuç kimine göre harika kime göre fiyaskoda olabilir ama neticede sizin üretiminiz ve emeğiniz. Bunu göz ardı etmemek gerek. Önemli olan emek vermek. Belki böyle bir akvaryumu hazır alacağınızdan fazla masraf bile etmiş olabilirsiniz ama sizin yaptığınız akvaryumun yerini, satın alacağınız hangi akvaryum tutabilirki... Bu konuda sizi ancak emek verip üretenler anlayabilir. Bir yerde daha bahsetmiştiniz "bu hobinin güzel tarafı yavru almak değilmi" diye. Aynı onun gibi yetiştirdiğiniz bir balıktan aldığınız az sayıdaki yavru bile, bu sayıdan kat kat fazla sayıda satın aldığınız yavrulardan daha kıymetlidir.
Sonuç olarak çalışmalarınızı tebrik eder, sabrı ve desteğinden dolayı eşinize teşekkür eder, balıklarınızla, eşinizle ve çocuklarınızla mutluluklar dilerim.
 
lafayette2008-01-14 12:25:56
Antalya'da Toplu Tetra Bits Alımı
İbrahim kardeş sanırım antalyadan arkadaşlarla bizim bu yemi alma işimiz yılan hikayesine dönecek. Bakarmısın olaya Ankaradan Arkadaşların ilgisi antalyadaki arkadaşlar çok valla. Galiba Ankaradaki arkadaşlar yemi alacak ve bize kargo ile göndermek durumunda kalacaklarLOL...
Antalya'da 2008 buluşması gerçekleşti.
Arkadaşlar şimdi volkan beyin linkini verdiği İstanbul-Ankara buluşmasının resimlerini inceledimde valla içim gitti. Adamlar bırak istanbulda toplanmayı, bir araya gelerek Ankaraya birlikte gitmişler. Ha bu resimleri inceledikten sonra eğer bizde güzel bir toplantı yapamazsak valla helal olsun bize.
 
Bana kalırsa toplantı hafta sonu olmalı, çünki zaman müsait olur ve hem tanışma, sonrasında da birlikte akvaryumcuları ve bir kaç üretimhaneyi gezme şansı olur düşüncesindeyim. Tabii bu bir fikir sadece.
 
Antalya'da 2008 buluşması gerçekleşti.
Arkadaşlar ben toplantı tarihini ve saatini telefon ajandama kayıt ettim. Lütfen gelemek isteyen tüm arkadaşlar da telefonlarına kayıt ederse unuttum sorunu olmaz sanırım. Güzel ve verimli bir buluşma olması dileklerimle....
Buna Kafa Derler !

Frontozaları çok seviyorum ancak bu balık göze çok çirkin geliyor. İlk bakışta insada hastalıklı ve o öne doğru çıkmış olan kafa hastalıktan oluşmuş ur hissi veriyor. Sanki doğal değilde yapay olarak oraya monte edilmiş gibi.

Antalya'da 2008 buluşması gerçekleşti.
bence güzel bir fikir bu buluşma işi. hem tanışılmış olur hemde fikirler paylaşılmış olur. tecrübelerden yararlanılmış olur kanısındayım. bana her ikiside uyar. allahdan bir mani çıkmazsa ben orada olacağım inşallah. yeterki siz tarih belirleyin...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.