ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
BGuzelant
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Ocak 2016 15:42
Son Ziyaret:
17 Kasım 2017 15:37
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Barış Güzelant
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Adana
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

50x20x35 Low-Tech Bitkili . Çevre Mühendisi adayı .

SON 6 MESAJI

Bitkili Kaç Cm Olur
[QUOTE=hocaburhan01] hazır sizi yakalamisken iki sorum daha var. Gübre koyduktan sonra potasyum vs eklemesine gerek var mı. Birde hava motoru koymak canlılar açısından gerekli bundan dolayı hem hava motoru koysam hemde mayali karbondioksit yapsam bu ikisi birbirini etkiler mi[/QUOTE]

Aslında bana sorarsanız önce ne yapmak istediğinizi bir düşünün çünkü şimdi bir akvaryum kurup yarın daha büyüyüğünü kurmak isterseniz ayrı ayrı masraf oluyor. Bunun için youtube a girip ''10-20-30 gallon planted aquarium setup'' lara bakın bence. Hoşunuza giden olursa ona göre akvaryum boyutu, aydınlatma, taban, bitki , gübre , canlı gibi seçimleri yaparsınız. Piyasada kolaylıkla bulunan düsük destekli kurulumlar için bitkiler var ( aydınlatma ve bakım ihtiyacı az, hızlı büyüyen-gelişen ). Yine buna göre gübreleme-co2 seçimi yaparsınız.
Bitkili Kaç Cm Olur
Ne demek .[:)]
Bitkili Kaç Cm Olur
İçinde birkaç canlı olması bitkilerin ihtiyaçları açısından size yardımcı olacaktır. Tabiki yetiştirebilirsiniz ancak ilerde büyütmek isterseniz fazladan masraf olmasın diye biraz daha büyük hacim önermiştim.

Bu konuyu incelemenizi tavsiye ederim ;

http://www.akvaryum.com/Forum/yeni_baslayanlar_burayalow-tech_k208779.asp .
İlk Akvaryum Deneyimi Bitkili- Maliyet Ve Gelişim
Öncelikle emeğinize sağlık, nacizhane fikrim özellikle gül ve elodeaları budayarak hem arka plandaki boşlukları doldurabilir hem aşağıda kalan bitkilere ışığın ulaşmasını sağlayabilir hem de daha düzenli bir görünüm sağlayabilirsiniz .
Normal Makasla Budama Yapmak?
İyi günler . Normal makasın tek problemi ağızları daha geniş olduğu için yakındaki yapraklara zarar verebilir olması bence biraz dikkatle halledebilirsiniz. [:iyi:]
Bitkili Kaç Cm Olur
İyi günler. Yetişir tabi ki ancak küçük hacimlerde su değerlerini stabil tutmak biraz daha zor oluyor . İmkanınız varsa 40x30x30 , 50x35x30 gibi biraz daha büyük hacimleri tercih edin . Böylece hem seçeceğiniz balık türü için daha fazla seçeneğiniz olur hem de dar alanlarda peyzaj için sıkışmazsınız.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.