ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
canturk17
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Mart 2017 17:15
Son Ziyaret:
07 Şubat 2018 11:22
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
murat cantürk
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Çanakkale
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

murat cantürk

SON 7 MESAJI

Herşeye En Baştan Başlamalıyım.
Bu akşam işe girişiyorum. İnşallah sonuç temiz ve sağlıklı bir akvaryum. Bilgilendirmeler için teşekkürler arkadaşlar.
Herşeye En Baştan Başlamalıyım.
1 tablet permasol ve 5 lt suyla güzelce silip sonrada bol durulama iyimidir. değiştirmeyeceğim ekipmnları içinde aynı oranı kullansam yeterli olurmu hocam.
Herşeye En Baştan Başlamalıyım.
Peki permasolu ne kadar suya ne kadar kullanmalıyım? Bir de permasolun silikonları boyadığını duymuştum. Maalesef sadece kumu ve filtre süngerlerini değiştirebileceğim.
Herşeye En Baştan Başlamalıyım.
Selam arkadaşlar, 320 lt akvaryumda 2 yıldır beslediğim cikletlerim maalesef aniden başlayan kaşınma iştahsızlık ve ters yüzmelerinden sonra, sık su değişimleri tuz tedavisi ve sıcaklık yüksltmeme rağmen kaybettim. Şimdi akvaryumun suyunu tamamen boşalttım ama başka hiçbişey yapmadım ve siz bilgili ve tecrübeli arkadaşların önerilerine ihtiyacım var. Öncelikle artık lepistes beslemeye karar verdim. İlk ve en büyük sorunum temizlik. Balıklarımın dış parazitten öldüğü kanaatindeyim belirtiler birebir aynıydı. Akvaryumun içini, iç ve dış filtreyi kayaları ve diğer malzemeleri nasıl ve neyle temizlemeliyim. Akvaryumun ve malzemelerin tamamen bakterilerden nasıl arındırırım. İzlemem gereken süreç nedir. Kum seçimim ne olmalı. Kaç tane balık bakmalıyım(ebatlar 120,55,50) Yardımlarınız bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Hastalıklı Akvaryum
Dış filtre atman 3338 iç filtre atman hava motoru tetra tec aps 300. bunların hepsini nasıl dezenfekte edeceğim. Tabi aynı zamanda kumu kayaları ve camları.
Hastalıklı Akvaryum
İşin ilginç tarafı sadece vatoz hayatta ve diğer bütün balıklarımı kaybettim. Benim asıl sorunum bundan sonra akvaryumumda ve tüm malzemelerimde hastalık olduğunu varsayarsak nasıl bir temizlik yapmalıyım. Bundan sonra alacağım balıklarıda hasta etmemek için neler yapmalıyım.
Hastalıklı Akvaryum
Arkadaşlar benim 125 50 55 akvaryumumda 2 sp 4 iceman 4 calica 1 vatoz vardı. Tabi iki hafta önceye kadar. Önce balıklarım kuma sürtünmeye başladı sonra şiddetlendi ve maalesef vatoz hariç hepsini kaybettim. Kaya tuzu günlük su değişimi ve sıcaklik arttırma işe yaramadı. Maalesef olan oldu. Benim şu an ki sorunum bu akvaryumu kumu ve filtrelerimi nasıl mikroplardan tamamen arındıracğım. Çamaşır suyu, permasol değişik ilaçlar vs bir sürü bilgi var ama hiçbiri benim içime tam olarak sinmiyor. Yardımlarınız bekliyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.