ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Minniyon
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Şubat 2018 04:19
Son Ziyaret:
10 Nisan 2018 19:25
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Semanur namdar
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Adana
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Semanur namdar

SON 3 MESAJI

Japon Balığım Öldü
5 ay önce2 tane almıştım. 1 buçuk aydır evde değildim. 1 ay önce fanus çatlamış plastik şeffaf kaba koymuşlar. Dün 1 tanesi öldü. Geldiğimde suyun üzerinde yan yatıyordu. Kafasında kırmızı leke vardı. Ailem güneşe koyduk. Sıcaktan ölmüş olabilir dedi. Çok yem yiyordu. 3 tane yiyordur. Kabida temizlemiyorlar. 3 günde bir suyunu değiştiriyorduk. Neden ölmüş olabilir?
Japon Balığı Cinsiyeti Belirleme Ve Üretme
Arkadaslar fanusta iki tane japon balığı beslemekteyim. Biri diğerine göre ufak ve koyu turuncu renkte. Diğeri açık turuncu renkte. Dünden beri köyü renkli olan açık renkli olanı kovalıyor ve sıkıştırıyor. Forumda edindiğim bilgilere göre kovalayan erkek olurmuş kovalanan dışı. Ama genede emin değilim. Çünkü bazen aynı anda birbirlerini kovalıyorlar. Yüzgeç metodunu denedim ama hicbirsey anlamadım. Ayrıca birşey farkettim. Sularını değiştirirken elime aldığımda her ikisindede elime birşey battı . Nasıl üreteceğimı de bilmiyorum.
Japon Balığımın Solungaçında Kırmızılık Var
Merhaba arkadaşlar. Ben fanusta 2 tane japon balığı besliyorum. 3 günde bir sularını değiştiriyorum. Sularını değiştirirken taşları ve fanusu iyice temizliyorum. Temizliklerine öyle bir dikkat ediyorum ki taşları temizlerken kullandığım kabı bile temizliyorum. 2 hafta önce 5 günlüğüne şehir dışına çıkmıştım. Balıklarım aileme aitti. Geldiğimde japon balıklarımın birinin kafasında kırmızılık vardı. Hemen sularını değiştirdim. Herşeyi iyice temizledim. Leke 4 5 gün sonra tamamen geçti. Fakat bugün gene ayni baligimda solungacinda kırmızı leke çıktı. Ve balıklarımın ikisinde yüzgeçlerinde beyaz leke var. Kırmızı lekesi olan balığım çok iştahlı. 2 sabah 2 akşam yem atıyorum. Yemlerin neredeyse hepsini o yiyor. Sizce balığımın hastalığı nedir? Diğerinden ayirmalimiyim? Hangi ilacı kullanmalıyım?
Devamlı suyun üzerindedir ve süreklo ağızlarını açıp kapatıyorlar. Bazen birbirlerini kovalıyorlar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.