ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Asimetrik
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
28
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Ocak 2021 22:25
Son Ziyaret:
06 Şubat 2022 12:17
Toplam Mesaj:
60 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ali ihsan Duman
Doğum Tarihi:
22 Ağustos 1997
Yaş:
26
İl:
Eskisehir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ali ihsan Duman

SON 10 MESAJI

Geyik Boynuzu
[QUOTE=DRARH]Boynuz protein kalsiyum ve fosfattan oluşur, hızlı olmaz ancak suda elbet ki değişime uğrayacaktır, şahsi fikrim sudan çıkarın, boynuza yazık.
İyi para ediyor bu arada doğru müşteriyi bulursanız.[/QUOTE] Şuan akvaryumda değil , çıkarmış bulunmaktayım. Balıklar da bir etki yapmadı fakat koku çok kötüydü.
Geyik Boynuzu
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/228917/280420212359041.jpg[/IMG]

Şuan ki durum böyle .
Geyik Boynuzu
Bilgilendirme : Geyik boynuzunu çok öncesinden akvaryumumdan çıkarmış bulunmaktayım. Boynuzda bazı sararmalar oluştu. Çıkardığımda da odayı çok kötü bir koku kapladı. Balıklara pek bir şey etkilemedi fakat koku ve deformasyon nedenlerinden dolayı akvaryuma konmaması bence mantıklı.
Baktomix
Youtube' da sizi uzun süredir takip ediyorum. Ürün anlattığınıza göre dedikleriniz doğruysa gerçekten çok iyi. Fakat bu işin tekeli olmuş markalar bile ürünlerinde bu kadar etkiyi bir araya toplayabilmiş değil. Zira bu markalar da , ürünler sürekli test edildikten sonra yararları ve zararları tespit edilerek , geliştirilerek piyasaya sunulmakta. Paylaşmış olduğunuz kullanıcı görselleri de pek objektif durmuyor. Biz hobicilerin fiyatı uygun olup deneme fırsatları olsa bir fikir sahibi olma şansımız var.
Eheim 2213 Debi Sorunu
[QUOTE=the__legend]Merhaba
9 ay önce aynı üründen sıfır olarak aldım
Size tavsiyem içine sadece sünger ve az miktarda elyaf koymanız bu şekilde yaparsanız bir süre sonra debi kendine gelecektir. İçi dolu olduğu zaman aşırı zorlanıyor mili kırma sebebi de budur[/QUOTE]

Bu plus versiyonu , içi dolu olarak geliyor substrat ve sermikle beraber. İçindekileri orijinal , ek olarak hiçbirşey eklemedim. Ona rağman çok aşırı az. İçi de tertemiz. İçini bakteri kültüründen fedakarlık edip çeşme suyunda tazikle bol bol temizledim yıkadım. Hortumları tertemiz yaptım. Seremik mili ve pervanesini sıfır temin ettim fakat bırakın saatte 150-200 litreyi 75-80 litre anca basıyordur. Sesi de artık takmıyorum yeter ki debi yerine gelsin diye. Ama hiç bir şekilde düzeltemedim. Hortumları temizleyeceğim derken üst pompa kısma oturan vana girişinin ucundan da kırmış oldum. Garantiye de girmez bu saatten sonra. Kaliteli diye aldım hiç memnun kalmadım. Arkadaşımda Sunsun 603b var o bile bundan daha fazla su basıyor. [QUOTE=Kınayu]


Eheim 22-13 200 LT akvaryuma biraz küçük kalır kanısındayım .
Normal olarak her filtrede kullanım süresi içerisindeki materyal yoğunluğu balık canlı yükü ve bakım şartlarına göre debide çokta az olsa bir düşmesi yaşanır .
Filtre alırken bunları göz önünde bulundurup tercihlerimizi buna göre yapmamız gerekir . Daha sonra aldığınız filtre biraz daha akvaryumun uza uygun gibi .
[/QUOTE] Eheim pick up 2010 iç filtremde çalışıyor ek olarak. Sadece 2213 kullanmıyorum yetmez diyerek. Şuan Dophin c1000 bana ilaç gibi geldi. debisine diyecek birşey yok. Hem eheimden daha ucuza geldi . 150 tl daha ucuza aldım Dophini ve ses olarak inanılmaz fark var.
Eheim 2213 Debi Sorunu
Sesine razıydim fakat debi inanılmaz derecede düşük. Şuan bir dış filtre daha aldım . Dophin c-1000 debisi buna göre kat kat üstün. Seside bunun yanında hiç yok gibi. Su çıkışını görmesem çalışmıyor zannederim. Eheim'a bir çare bulamadığım dan kutusuyla kaldırdım bir yerde bekliyor . Kaliteli diye aldım ama cidden bu sorunları mide bulandırıyor.
Eheim 2213 Debi Sorunu
[QUOTE=Abu]2. El mi aldınız?

İçindeki malzeme dizilimi nasıl? [/QUOTE]

2 ncı el olarak aldım 6 aylık cihaz . Kutusunda dizilimi var. Kutusunda ki dizilime göre dizdim. Al tabana seramik sonra sünger sonra da substrat sonra tekrar sünger sonra elyaf.

[QUOTE=Splendor]Genelde dolmus elyaf ve sunger tikar. Bu urunlerin durumu nedir?[/QUOTE] tertemiz hocam elyafı süngeri . Hortumlarda tertemiz.

[QUOTE=Splendor]Genelde dolmus elyaf ve sunger tikar. Bu urunlerin durumu nedir?[/QUOTE] tertemiz hocam elyafı süngeri . Hortumlarda tertemiz.
Eheim 2213 Debi Sorunu
200 litrelik Akvaryumuma eheim 2213 dış filtre aldım ilk ay sorunsuz kullandım. Sonra tıkırtılı çalışmaya başladı ve debi düşmüştü. İçine baktığımda mili kırmıştı. Mili orjinal sipariş verdim ve taktım. Tıkırtı gitti fakat debi gelmedi. Sonra pervaneyide sıfır orjinal sipariş verdim. Onuda taktım ve ses baya azaldı fakat debi halen az . Bu debi sorunu nu nasıl çözerim ? Hortumları , içi felan komple tertemiz . Aklımda başka soru işareti kalmadı . Tavsiyelerinizi bekliyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/228917/260420212248311.jpg[/IMG]
Gündüz Akvaryumun Karanlık Görünmesi
Konuya tam hakim değilim fakat kum ve akvaryumun sadece 2 yüzü ışık aldğı için olabilir. Bu sorunun en kolay yolu ufak güçsüz bir aydınlatma edinmek olabilir. Işık şiddeti az bir armatür edine bilirsiniz. gündüzleri açarsınız. Şiddeti az olduğu için yosun gibi sorunlarda yapmaz.
Filtre Takviyesi İçin Tavsiye
Bugün siparişi verdim . Debisi yeterli gelirse iç filtreyi de çıkarırım büyük ihtimal önerin için teşekkür ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 20 Online Kullanıcı, 11 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.