ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Acemi_Akvarist
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
24
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Nisan 2021 16:53
Son Ziyaret:
19 Mart 2023 23:23
Toplam Mesaj:
41 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Oğuz
Doğum Tarihi:
21 Ocak 2004
Yaş:
20
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

70x30x30 Tuzlu Su Kurulum Aşamasında

SON 10 MESAJI

Bubble Magus Qq1 Ayarlama
[QUOTE=Yas400]Kuru toplama yapması için toplama haznesini yukarı kaldırın hava hortumunun ucunda tıpa varsa hava ayarını o tıpadan yapacaksınız. Bir de yeni kurulumsa 4 5 kafa sulu toplayıp normale dönebiliyor psler.[/QUOTE][QUOTE=Yas400]Kuru toplama yapması için toplama haznesini yukarı kaldırın hava hortumunun ucunda tıpa varsa hava ayarını o tıpadan yapacaksınız. Bir de yeni kurulumsa 4 5 kafa sulu toplayıp normale dönebiliyor psler.[/QUOTE]
Teşekkür ederim evet yeni olduğu içinmiş dün kayaları koyunca pislikten dolayı katı şekilde toplama yaptı tuzlu su acemisi olunca böyle oluyor :)
Bubble Magus Qq1 Ayarlama
[QUOTE=TTuna]Qq1 in hava hortumu olması lazım kullanma kılavuzuna baktınız mı[/QUOTE]
Hava hortumu var zaten de ayarlamaya uygun bir mekanizması yok.
Bubble Magus Qq1 Ayarlama
[QUOTE=TTuna]Sulu toplama yapıyor. Hava hortumundan ayar yapmanız gerekmekte.[/QUOTE]
Kullandığım skimmerın hava hortumunda ayar yok maalesef ki sadece toplama haznesi yukarı aşağı ayarlanabiliyor.
Bubble Magus Qq1 Ayarlama
Merhaba akvaryumumu kurdum tuzluluğumu 1024 seviyesine sıcaklığı 25 santigrat dereceye getirdim dalga motorunuda çalıştırdım ancak protein skimmerimi bir türlü ayarlayamıyorum bubble magus qq 1 kullanıyorum en üste almama rağmen tertemiz su topluyor ve saatler içerisinde hazne dolup taşıyor Yardımcı olabilir misiniz?
Canlı Kaya
[QUOTE=Yas400]Şu an ellerinde var mıdır bilmiyorum ama canlı kaya ve diğer ekipmanları malawiizmir.com üzerinden sipariş etmiştim. Hem hızlı şekilde geldi hem de güzel kürlenmiş kullanmaya hazır kayalar geldi[/QUOTE]
Sitelerinde gözükmüyor tek eksiğim kayalar kaldı halledeceğim bir şekilde
Canlı Kaya
[QUOTE=Classy]
Başka akvaryumdan kaya alınabilir fakat bildiğiniz ve içerisinde zararlı canlılar olmayan bir kişiden almanız gerekiyor, ama gene de tercih etmiyorum çünkü gerek yok, zaten kurulumda bakteri oluşması için beklediğinizde canlı kayanız olmuş oluyor. Bahsettiğim yerler ile iletişime veya dükkanına uğrar iseniz yardımcı olurlar bu konuda. [/QUOTE]
Tamamdır çok teşekkür ediyorum [:)]
Canlı Kaya
[QUOTE=Classy]
Merhaba öncelikle hayırlı olsun diyelim, canlı kaya derken tam olarak neyi kastediyorsunuz, başkasının akvaryumundan bakteri tutmuş kaya mı? yoksa deniz akvaryumunda kullanılan herhangi bir kaya'dan mı? Avrupa yakasında Sefaköyde Bluelife, bahçelievlerde apg akvaryum var.
[/QUOTE]
Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için sanırım bakteri tutmuş kaya almak akvaryum sağlığı açısından çok uygun olmayabilir deniz akvaryumunda kullanılabilecek kaya daha mantıklı olur sanırım.Ancak E-ticaret sitelerinde falan hiç göremedim derin gözenekli kayalar falan.
Canlı Kaya
Merhaba 5 senelik tatlı su maceramdan sonra tuzlu suya geçiş yapmaya karar verdim.Ancak canlı kaya bulamıyorum nerden bulabilirim ayrıca İstanbul’da (tercihen Avrupa yakasında) canlıları temin edebileceğim düzgün yer biliyor musunuz?
Tür Tavsiyesi
70x30x30 akvaryumumu kurmuş bulunmaktayım filtre sunsun 603
Tabanda 10 kg sarı silis kum var tür olarak ne beslememi tavsiye edersiniz gönlümden 2 tane oranda japon geçiyor ancak hacim yetersiz kalır diye korkuyorum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/230934/260820221946451.jpg[/IMG]
Minik Bitkili Akvaryumum
RO su kullanınca suya ekstra kalsiyum magnezyum gh kh düzenleyiciler falan kullanmak gerekiyor size tavsiyem çeşme suyu ile yapmanız su değişimlerinizi yosun sorununuz çözülecektir bence.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.