ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Karadenizden57
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Ağustos 2022 23:28
Son Ziyaret:
14 Ekim 2022 13:32
Toplam Mesaj:
13 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Muhammet yıldırım
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Muhammet yıldırım

SON 10 MESAJI

65 Cm Lik Akvaryumda Ne Kadar Balık Beslenebilir.
Merhaba 65 cm akvaryumda 6 tetra - 6 zebra - 6 kiraz tetra - 2 çöpçü - 2 tetrazon ve bir vatoz beslesem olur mu ? Vede farklı renk zebralar birbiri ile anlaşabilir mi ?
Suyum Bulandı
Merhaba 70 lt , dış filtre var eheim 150 , 12 balık var 3 tetra , 2 alacalı tetrazon , 3 zebra küçük , 2 kiraz tetra , 2 çöpçü var hocam.
Suyum Bulandı
Merhaba akvaryumu kurdum 15 saate yakın dış pompayı çalıştırdım koyduğum su 2 gün dinlenmişti.Suya balıkları koydum 3-5 saat çalıştı yem verdim 2 saat sonrasında farkettim su bulanıklaştı.taban komple taş.biraz inceledim bakteri kültürü olmamış diyen var , seramikten diyen var ? Ne yapmalıyım ???
Tabanında Taş Olan Akvaryumda Hangi Canlı Bitki Ye
Merhaba, akvaryumumun tabanına sadece denizden topladığım irili ufaklı taşları koydum , kum yok , hangi canlı bitkiyi yetiştireblirim ?
Nereden , Hangi Marka Akvaryum Almamı Tavsiye Eder
[QUOTE=Ahmetkngr] teşekkür ederim
Kapak olmasına gerek var kışın özellikle hem elektirik tasarrufu hemde balıkların atlamasini önlemek için yoksa kışın su buharlaşması çok olur akvaryum suyunu isitacagiz ve üstü açık olunca mecburen 1 saat çalışacak olan ısıtıcı 2-3 saat çalışacak extra clear daha önce hiç denemedim bilgim yok o konuda imkanınız varsa tabiki dış filitre çok çok daha iyi olacaktır [/QUOTE]
Dış Filtre Gerekli Mi
Merhaba 70x30x40 civarı bir akvaryum için dış filtrenin gerekliliği nedir ? Faydası olurmu dış filtrenin.dış filtre olunca daha az su değişmek gerekirmiş doğru mu ?
Nereden , Hangi Marka Akvaryum Almamı Tavsiye Eder
Akvaryumda kapak olmasına gerek var mi ? Kapaksız olsa ne farkeder ? Ekstra clean çok farkedermi görüntü açısından.60 cm lik akvaryumda dış filtreye gerek var mi ?
Nereden , Hangi Marka Akvaryum Almamı Tavsiye Eder
[QUOTE=ercansever17] bütçem çok değil ne kadar uyguna maledersem o kadar iyi , çocuklar hayvan sevdin diye niyetlendim , sonra çok küçük olmasın dedim , şimdide hayvanlara işkence yapmayım diyorum en azından 65 olsun eni 30-35 olsun yükseklik 40-50 düşünüyorum.ithal buldum 80 lik çok beğenemedim.birtane buldum 70x25x35 ama buda ufak mu olur acaba , hayvanlar keyifli yüzemez zevk vermez diye düşünüyorum?

Merhaba. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum fakat . Seçenek çok fazla var. Kendinden motorlu ithal akvaryumlar var. Görüntüsü dışında bence gerek yok.Çok pahalı.
Eğer ki sıfır alacam derseniz ,Eminönüne bakmanızda yarar var fakat fiyatların düşük olacağanı sanmıyorum. Sahibinden.com a bakabilirsiniz. Bir çok kişi hobiyi bıraktığı için veya taşınacağı için ucuz fiyatlara elden çıkartabiliyor.

Yer sıkıntınızdan dolayı mı 65 cm düşünüyorsunuz ? Ve hangi tür besleyeceksiniz.[/QUOTE]

[QUOTE=FarukGorgun] teşekkür ederim Ben 80cm lik akvaryum letgodan aldım. Baya seçerecek ve eleyerek. Mümkünse her şeyi içinde olsun istedim. Mobilyalı olsun, dış filtre, hava motoru vs. Evet riski var ama sıfır alıncaya kadar hobiyi bırakan bir kişiden temiz bulabilirsiniz. Bu arada yer konusunda sıkıntınız yok ise 60cm az gelecektir. Sonra büyültmek daha pahalı olacak. [/QUOTE][QUOTE=FarukGorgun]Ben 80cm lik akvaryum letgodan aldım. Baya seçerecek ve eleyerek. Mümkünse her şeyi içinde olsun istedim. Mobilyalı olsun, dış filtre, hava motoru vs. Evet riski var ama sıfır alıncaya kadar hobiyi bırakan bir kişiden temiz bulabilirsiniz. Bu arada yer konusunda sıkıntınız yok ise 60cm az gelecektir. Sonra büyültmek daha pahalı olacak. [/QUOTE]
Nereden , Hangi Marka Akvaryum Almamı Tavsiye Eder
Egemen bey , size göre küçük olan başkasına göre büyük bile olabilir , illede yorum yapmak zorunda değilsiniz , boşverin...

[QUOTE=Maviphyst]65 cm başlangıç akvaryumu olur internetten bahsettiğiniz yerlerden sıfır alırsanız paranızı boşa harcamış olursunuz gördüğüm kadarıyla 4-5 mm cam plastik kapak için hayli yüksek fiyatlarda
Letgo sahibinden gibi siteler veya forumun ilanlar kısmı üzerinden 2.el az kullanılmış uygun fiyata alabilirsiniz.[/QUOTE]

Teşekkür ederim

[QUOTE=Yorum yapmaz]65 cm akvaryumu ilk gördüğünüz yerden alın. 500 litre akvaryum deseniz düşünür insan. Ama komik hacimler için bana göre yorum yapmak bile gereksiz. [/QUOTE]
Egemen bey , size göre küçük olan başkasına göre büyük bile olabilir , illede yorum yapmak zorunda değilsiniz , boşverin..
Nereden , Hangi Marka Akvaryum Almamı Tavsiye Eder
Merhaba, akvaryum alıp balık beslemeyi düşünüyorum, niyetim şimdilik 65 cm bir akvaryum almak.nereden alınabilir iatanbuldayım.internette kanki pet marka çıkıyor hep ? Nasıldır var mı kullanan ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.