ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
atam2000
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Nisan 2007 14:31
Son Ziyaret:
15 Haziran 2015 14:03
Toplam Mesaj:
124 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Cüneyt
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1971
Yaş:
53
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Cüneyt
150x50x60 Discus/150x50x60 Moori Moliro Sp.Red - Black Bemba - Maswa - 80x40x40 Melek

SON 10 MESAJI

AŞK COŞTURAN ÇİÇEĞİ
AŞK COŞTURAN ÇİÇEĞİ NEDİR?
Aşk coşturan çiçeği, dünyada sadece bir tanedir. Bu çiçeği çok kişinin görür, beğenir, özenir, gıpta
ile
bakar fakat sadece bir kişiye ait olması onun tabiatı gereğidir. Açtığı yere mutluluk getirir, aşk getirir. Çok hassastır, bembeyaz ve yumuşacıktır. Dokunduğunda kırılacakmış hissi verir. Ait olduğuna çok güzel kokar ve büyüleyicidir. Bu çiçeğin diğer adı da E V R E N'dir.
akvaryum bulanık
2 GÜN mü? Şayet iki gün ise bu durum çok normal. Suyunuzun oturması için biraz daha zamana ihtiyacınız var.
Tropheuslarda kavga sonrası tedavi
Tamer bey uyguladığım ilacın adı Baktopur imiş. Dediğiniz üzere pamukumsu yüzey geçti ve balık da daha bir hareketlendi. Yapılacak şey bundan sonrasında tarif ettiğiniz yöntemleri uygulamaktır. Yardımınız için çok teşekkür ederim. Saygı ve sevgilerimle...
Yaptığım tablo nasıl?
Bu güzel bir haber. Çok işsiz kaldığım söylemez ama işsizliğin çok moral bozucu olduğunu bilirim. Bir de işiniz varken ki çalışmanızı görsek :)
Tropheuslarda kavga sonrası tedavi
Tamer Bey, yanıtın sizden gelmesi benim için ayrı bir sevinç kaynağı oldu. Sitenizde de vermiş olduğunuz bilgiler ışığında Tropheuslar konusunda çok ciddi fikir sahibi oldum. Yine bu konuyla ilgili birşey bulabilirmiyim acaba diye gezdim ama sanırım değinilmemiş.
Tamer bey, kavgadan bir gün sonrasında bahsi geçen balığın derisinde pamukumsu bir tabaka görmem sebebiyle tedavisini düşünüyorum. Bununla ilgili olarak (şu an işyerinde olduğum için net söyleyemeyeceğim) sera'nın ya costapur, yada baktopurlu suda bekletiyorum balığı. Bu durumda sizin tedavi yönteminiz ne olurdu?
Saygı ve sevgilerimle.
atam20002007-08-29 12:36:18
Tropheuslarda kavga sonrası tedavi
Tropheuslarımın erkeğin üreme isteğinden ve dişinin buna cevap vermemesinden doğan bir kavga sonucu dişinin kuyruğunda ve derisinde deformasyon var. Kuyruğu çok önemsemesem de derisinin bir kısmı yüzülmüş durumda ve sanki derisinin düzelmesi için bir müdahale gerekiyor. Bu dayak yemiş balığın tedavisi ile ilgili önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca bunun ana tanktan ayrılması ve tedavi sonra tekrar ana tanka dahil edilmesine de değinirseniz sevinirim. Saygı ve sevgiler... atam20002007-08-29 11:25:27
Yaptığım tablo nasıl?
Ellerinize sağlık, belli ki boş kaldığınızdan ve can sıkıntısından meydana getirilmiş, emek verilmiş bir ürün. Bana biraz kasvetli bir his uyandırdı bende. Bunu akvaryum arkasına fon olarak mı kullanacaksınız bilemedim ama bir an evvel işsizliğinizin son bulmasını temenni ederim. Saygı ve sevgilerimle.
mizahi yazım benim akvaryumum
O kadar tankdan sanırım evde dolaşmaya yeriniz kalmamıştır. Balıklara bu kadar hassas yaklaştığınız, sorunlarını bu kadar yakından inceleyip tedavilerini üstlendiğiniz ve hiçbir masraftan kaçmayıp seyyar tank yaptırıp yanınınızda gezdirdiğiniz için sizi yürekten tebrik ederim. Ulvi bilgileriniz bu ne yaptığını bilmez akvaristlere ışık olacaktır. Devamı dilerimle...
Mayalı sistem ile ilgili kesin cevaplar..
Sn.Crazynadir ;
İlle de bira mayası bulmanız gerekmiyor, mahallenizde bulunan herhangi bir bakkaldan da temin etmeniz kuvvetle muhtemeldir. http://www.akvaryum.com/Forum/search_form.asp?FID=10 buraya tıklayıp mayalı sistem veya maya şeklinde taratma yaptığınızda karşınıza size yardımcı olacak konuların var olduğunu göreceksiniz.
Hangimiz tanka elini sokmadan fişi çekiyor

Konu dikkate alınması gereken bir konu ama gözümüz gibi baktığımız balıklarımız için MORT olma tabirinin kullanılması hoşuma gitmedi.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.