ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
anlgelen
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Temmuz 2007 19:41
Son Ziyaret:
15 Temmuz 2011 16:58
Toplam Mesaj:
15 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ANIL GELENLER
Doğum Tarihi:
07 Temmuz 1986
Yaş:
37
İl:
Ankara
Meslek:
Müzisyen, Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

50*25*30 Akvaryumum(Yeni fotoğraflar 2. sayfada)
Bana bu deniz kestanelerini bir arkadaşım verdi. Bozcaadadan kendilerinin çıkarttıklarını söylemişti.
2,5 Tonluk Dev Akvaryum
Lütfen beni yanlış anlamayın verilen emeğede çok saygım var ancak ben pek beğenmedim, akvaryuma baktığımda bir yapaylık hissi uyandırıyor, yeterince estetik bir görünümede sahip degil. Ancak üstünde çok uğraşılmış ve emek verilmiş güzel günlerde kullanınız.
Saygılar
50*25*30 Akvaryumum(Yeni fotoğraflar 2. sayfada)
Cevabınız için çok teşekkürler amatorbalikci, aslına bakarsanız bende elodea bitkisini pek sevmiyorum cobamba ise en sevdiğim bitki :) ancak sitede, elodea ve cobamba'nın co2 ve mineral sarfiyatı çok fazla olduğu için yanlarında başka tür bitkilerin çok zor yaşadığını okumuştum. Benim amacım filtre ve ısıtıcıyı bitiklerle kapatabilmek bunun içinde içinde önlerine cobamba ekmeyi düşündüm ama yaprakları çok narin olduğu ve yıpranabileceği için bu fikrimden vazgeçtim bu nedenle filtre ve ısıtıcının önüne 3 kök (yaprakları cobambaya nazaran sert olan) elodea ve yanlarınada akıntının nispeten daha az olduğu yerlere görsel olarak çok sevdiğim cobamba bitkisini ekmeye karar verdim. Eğer yanlış bir bilgi edinmişsem lütfen uyarın, çok teşekkürler.
Saygılar
50*25*30 Akvaryumum(Yeni fotoğraflar 2. sayfada)
Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ediyorum. Bahadır bey mercanı 5-6 ay önce doğan yavrulara sığınak olması sebebiyle akvaryuma koymuştum ancak ileride yapacagım bol bitkilendirme ile onu tekrar çıkartabilirim. Şu anda tek elodeo var ama önümüzdeki günlerde 2 kök daha elodeo ve suyun ısısından dolayı öldüğünü tahmin ettigniz cobamba'dan alacağım çünkü şu anda fan kullanıyorum ve ısı 28 derecede sabit. Peki ben yeni bitkilerimi ekledikten sonrada balıkların salgıladığı Co2 sizce yeterli olurmu yoksa ilave yapmama gerek varmı? Teşekkürler.
Saygılar
50*25*30 Akvaryumum(Yeni fotoğraflar 2. sayfada)
Merhaba arkadaşlar akvaryumuma küçük bir bitki aldım ancak daha çok bitki eklemem gerekiyor. Sizlere bir sorum olacak bitkilerin ölmemesi için Co2 tableti (yada sıvısı) eklemem yeterlimi, yoksa gübre demi koymam gerekir, ilginiz için çok teşekkür ederim.

İşte Fotoğraflar;




anlgelen2007-08-20 14:01:16
50*25*30 Akvaryumum(Yeni fotoğraflar 2. sayfada)
Evet o alet mıknatıslı yosun temizleme aleti, camları temizledikten sonra akvaryumdan çıkartmak daha sonrasında da her seferinde tekrar suya batırmak istemediğim için akvaryumun arka köşesine yerleştirdim ama gözüm alıştı çok rahatsız etmiyor beni.
50*25*30 Akvaryumum(Yeni fotoğraflar 2. sayfada)
Arkadaşlar tavsiye ve bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.
50*25*30 Akvaryumum(Yeni fotoğraflar 2. sayfada)
Arkadaşlar çok ilginç bir olay geldi başıma. Gece yatarken aşırı ısınmaya karşı akvaryumun kapağını açık bırakmıştım sabah uyandıgımda yeni aldığım erkek platimin akvaryumdan atladığını ve yerde öldüğünü farkettim. Gerçekten çok üzüldüm, kılıçların akvaryumdan atladıklarını biliyordum ama platilerin böyle bir huyu olduğunu bilmiyordum. Sizce bu normalmidir?
karma akvaryumumun videosu
Uğur bey teşekkürler ancak akvaryum benim akvaryumum değil :) Ben sadece mercanın zararlarını sormuştum, cevabınız için teşekkür ederim.
karma akvaryumumun videosu
Mercanın tehlikesinden bahsedilmiş, öğrenmek için soruyorum ne gibi bir tehlikesi vardır?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.