ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
johak03
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Eylül 2007 22:24
Son Ziyaret:
14 Ekim 2014 19:37
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
cafer yet
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

İlker Gül

SON 7 MESAJI

Sarı Prenses Aşırı Agresif ve Kavga Sorunu
Bugün itibari ile camcıdan ölçülerini alıp cam kestirip araya koyup iki bölme yaptım. Ama sanki diğer balıklardan biri de öteki tarafa geçmek istiyor fakat oraya atsam onu suyun yüzeyine kıstırıp orada durdurtuyor. Şu an izlemedeyim doğru mu yaptım bilmiyorum göreceğiz.

Düzeltme: İki balık olarak besliyordum saldırgan olanı verip iki tane orta boy aldım, bu sefer mazlum olan zalim oldu:D o yüzden bu yöntemi deniyorumjohak032014-09-17 17:38:52
Doğadan Ağaç Kökü Çalışması (Resimli)
   Arkadaşlar bende bu konuda bir kaç soru sormak istiyorum, balık uzun zamandır besliyorumda ilk defa ufak bir bitkili akvaryum oluşturup daha sonrada içine bir kaç adet canlı doğuran veya benzeri balık atmak istiyorum.
Sorum bu ağaç kökleri zaman içinde çürümüyor mu koku oluşmuyor mu? ayrıca illa dere kenarından mı alması gerek başka bir yerden bulsak hangi çesit önerir misiniz nasıl yapılır bilgi verirseniz memnun olurum. Bu yaz Sinop'a köye gideceğim de inşallah :) 
johak032014-02-16 13:13:24
Hendeğe balık atmak istiyorum.
hepinize teşşekür ettim bir yerden kefal teymin edebilirsem kefal atacam, olmazsa koi atacaz artık.
Hendeğe balık atmak istiyorum.
[QUOTE=can_eren]Eger amacınız yemek vs degılse sadece ıcınde balık olsun dıyorsanız yabanı lepistes türü olan gambusyalardan temin edip salabilirsiniz.ben ustu acık kuyularda sazan ve tatlı su kefallerı bakıldıgınada cok defa sahıt oldum.sureklı olarak az mıktarda suyun kaynaktan cıkması vesılesı ıle soguk suda yasayabılecek tum balıkları yasatabılırsınız.[/QUOTE]
 
 Tabbi ki yenilebilen balıklar olsa iyi olur fakat sazan ve kefal gibi balıkların yaşaması üremesi ve  teymin konusunda pekbilgim olmadığı için ilk safada süs balıkları aklıma geldi.Evde tropik besliyorum ve soğukta yaşamıyacaklarını biliyorum lepişteş dışında bu sıcaklıkta yaşabilecek balık varsa yine tavsiyelere açığım
Hendeğe balık atmak istiyorum.
 Beyler memleketimizdeki(sinop) hendeğe balık atmak istiyorum.1  metre genişliğinde yarım metre veya 1 metre derinliğinde yerine göre, su sıcaklı ise tahmini 5 illa 10 arası ılık olduğu söylenemez.Su kaynaktan çıktığı için çok düşük hızda olsada sürekli akar durumda.Önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.

Babam ben gençken(20-30 sene evvel) siyah el boyunda balıklar yaşıyordu diyo, onları zamanında baska bir yerden getirip atmışlar tabbi türünü bilemiyorum.
Velifera

reisler 30 litreleik bir akvaryumda 3 velifera ve 1 balon molly besliyorum1 erkek 3 dişi olarak.Önceki sabah doğum yaptı biri yeterince bitki ve saklancak kaya yoktu ancak 4 yavru hayatta idi. tahmin edeceniğiz gibi aksama doğru yem oldular.ertesi sabah 2 yavru daha vardı.soracağım şudur ki valiferanın doğum  tek seferde yapmıyomu karanlıkta doğum yaptıklarını duymuştum ama?

VELİFERANIN GENEL ÖZELLİKLERİ
50 litre lik bi akvaryumda besliyorum 2 hafta  dır acaba üreme ve yaşamlar devam ettirmede sorun olur mu

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 38 Online Kullanıcı, 21 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.