ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Alpi07
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Eylül 2007 21:37
Son Ziyaret:
12 Temmuz 2009 22:13
Toplam Mesaj:
14 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Alp Ağır
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Alper

SON 10 MESAJI

Demasoni hakkında bilgi.
Arkadaşlar demasoni balıkları hakkında yardımınıza ihtiyacım var.Öncelikle akvaryumum 65 lt şu anda 3 tane balığım var. Cinsiyetlerinden emin değilim.Akvaryumu bitkilendirmek istiyorum sizce uygun türler nelerdir?  Ankarada demasoniler için uygun olan taşları nerden temin edebilirim? yem konusunda tavsiyeleriniz nelerdir?(şuanda Dıscus Granulated food var)Son olarak akvaryuma kaç balık daha ekleyim 3 tane dişi eklemeyi düşünüyorum ama Anakrada bu balıklardan çok az bana garanti dişi verebilecek yerler var mı?
Saygılar...
Neden Sadece Bir Tanesine Saldırıyorlar?

Arkadaşlar, herkese slm. Benim akvaryumumda şu anda 4 d, 1e sarı prenses var. Anüs vent kontrolü yaptığım için kesin diyorum! Yalnız şöyle bir sorun var; 3 dişi sp, diğer dişiye çok vahşice saldırıyor. Direkt yaralamaya yönelik. Ondan boyca çok küçük olan dişiler bile kovalıyor. Erkek sarı prenses ise kovalayıp önünde titriyor fakat sadece o balığa böyle davranıyor. Diğerlerini ise yumuşak bir şekilde kovalayıp bırakıyor. Sizce dişilerin birbirlerine bu kadar vahşice saldırmaları normal mi? Ben dişilerde bölge edinme gibi bir olayın olmadığını düşünüyordum fakat bendeki dişilerin neredeyse hepsi kendine bölge yapmış durumda. Kafam çok karıştı. Yardım ederseniz sevinirim.

Raven2007-10-29 21:04:44
S.p Cinsiyet.
Cevap yazan arkadaşlara teşekkür edirim. Alpi072007-10-05 19:48:21
S.p Cinsiyet.

Arkadaşlar 4 kişi  yorum yapmış sadece.CryAşk olsun...Yorumlarınızı bekliyorum.

S.p Cinsiyet.
Yorum yapan arkadaşlara teşekkürederim.Diğer tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
S.p Cinsiyet.
Teşekkür edrim.Dediğiniz gibi Bide dış görünüşlerini çektim.Resim kalitesi çok iyi değil malum telefonla bu kadar oluyo.
 
 
S.p Cinsiyet.

Arkadaşlar dişi diye aldığım fakat erkek diye tahmin ettiğim sarı prenseslerimin cinsiyetleri hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.Yorumlarınızı bekliyorum.

 
 
Sarı prenses alırken dikkat....
Bende aynı sıkıntıyı çekiyorum.Şu ana kadar çeşitli akvaryumculardan aldığım 15 balıkta erkek çıktı.Erkek çıktı diye gidiyosun,adam sana surat yapıyor. Başka balıklar veriyo onlarda erkek çıkyor.3-4 ay ara verdim balık beslemeye.Sonra internetten baktım bide burda şansımı deneyim dedim. 3 tane dişi aldım. Galiba yine kazık yedim.Bunlarda erkek %90, hal ve hareketlerinden öyle anlaşılıyor.Artık sabrım taştı bırakcam bu işi ,harcadığım paranın haddi hesabı yok. Yazıklar olsun nediym!
Normal mi?
Teşekkür ederim Yunus Bey.Ayrıca dişi balıklar daha üreme evresinde değil.Bu da belki bir neden. Böyle böyle öğreniyoruz işte.
Saygılar...
acemi412007-09-18 07:53:35
Normal mi?

Öncelikle teşekkür ederim Yunus bey.Fakat benim erkeğim büyük, dişim küçük.Küçük olan dişi balık,kendiden büyük olan erkeği kovalıyor.Erkek olan balığı bugün aldım. Acaba alışma evresinde normalmidir bu durum bilemiyorum.Ben çok acemiyim bu konuda.

Saygılar... 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.