ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sun petshop
Kullanıcı Grubu:
Kurumsal Üye
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Ocak 2008 00:02
Son Ziyaret:
16 Kasım 2008 20:26
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
muhsin çelikel
Doğum Tarihi:
10 Aralık 1975
Yaş:
48
İl:
Ankara
Meslek:
akvaryumcu
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

sun petshop

SON 5 MESAJI

Elma salyangozu yavrularıma zarar verebilirmi?
Elma salyangozları balık yumurtalarını çok severler . ama canlı oılarak yavrulara bi zararı yoktur yavruları ytakalayamazlar.2 gün dediğinize göre büyük ihtimal yumurtaları elma salyangozları yemişlerdir.
Sarı imparator yavruları

Arkadaşım elbetteki yavruları kurtarma imkanın var. egg thumber dediğimiz sistemi uygulaman lazım. bunu çok basitleştireyim sana :

önce 500ml'lık pet şişenin altını kesiyosun. şişenin kapağına hava hortumunun sığacağı kadar bir delik açıyorsun. sonra kapaktan hava hortumunu geçiriyorsun ve hava taşını takıyorsun yavruların keseleri hava taşına değerek patlayabilir şidddetli hava kabarcıklarıyla oyüzeden benim yaptığım bi yöntem var ; hava taşının üstünden tül v.s  gibi ince delikleri olan bi kumaşı  geçiriyosun ve bu şekilde kapağı kapatıyorsun. sonra hava hortumunu hava motoruna takıyorsun şişenin içine  akvaryum suyunu doldurup akvaryumun bir kenarına vantuslarla sabitliyosun sonra yavruları içine koyup az bir hava kabarcığıyla yavruların dönmesini sağlıyosun.sirkülasyon olduğu sürece yavrularda mantarlaşma olmaz.sana tavsiyem büyük bi akvaryuma koyup kafa motoru falan takma yavruları haşat edersin.bu yöntemle ben 1000 lerce çiklet  büyüttüm.
 
                                                                  SAYGILAR
6 haftalık japon yavrularım
arkadaşlar iyi güzel hoş da yavru japonlara renk verebiliyomusunuz ?  bende japon üretiyorum çok sayıda ölüyo ama renklenmesi biraz zor  akvaryumda. ben havuzda boylandırıyorum
Pirinç sehpa dayanırmı
Merhaba,
 Sağlamlığından şüpheniz olmasın.ben yıllarca kullandım bi şikayetim olmadı.
Ahlim ağzına yumurta aldı
Slm  bence bekleyin 12 gün sonra falan kusturun. Eğer illada ayırmak istiyorsanız gece karanlıkken bir fener yardımıyla balığı ürkütmeden yakalayın balığı koyacağınız suyun akvaryum suyu ve sıcaklığında olmasına dikkat edin eğer balığı tekbaşına bir akvaryuma koyacaksanız bence kusturmaytın bırakında kendi kussun yavruları 20-22 içinde  yavruları göreceksinizdir.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.