ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hakii34
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Ekim 2008 18:24
Son Ziyaret:
23 Ocak 2009 21:43
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hakan Saglam
Doğum Tarihi:
26 Ekim 1985
Yaş:
38
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

HAKAN SAĞLAM

SON 8 MESAJI

1 aylık yavru yeni doğacak yavruları yer mi ?
1 aylık değilde 2 aylık olan yavrular saldırabilirler benim tankımda gözlemlediğim şey bu..Ama dediğiniz gibi 1 aylıksa diğer yavrular saldırıya uğramadan beraberce büyüyebilirler..
Saygılar..
Moli Sorunu..
[QUOTE=enginkoc34]Ben ne zaman bu sorunu yaşasam direkt yem vermeyi kesiyorum.İki gün yem vermediğim oluyor.Akvaryumda yavrular ve anaçlar birlikte yaşıyor ayırma işlemi yapmıyorum.Çok küçük yavrular yoksa akvaryumda ben yemi kesiyorum ve iki günde düzeliyorlar.Bugün yanlışlıkla yemi fazla kaçırdım yarın yine yem yok onlara.Akvaryum bol bitkili olduğu için aç kalınca sorun yaşamıyorlar.
Saygılar.
[/QUOTE]

Ben 12 saatte bir yem veriyorum tabi fazla kaçırmamak kaydıyla dediğiniz gibi haftada 1 gün bende hiç yem vermiyorum..Daha önce böyle bi sorun olmamıştı ama dediğim gibi deiştirmiş olduğum yemden dalayı çıkmış olabilir bu sorun..Bende 5 dişi 2 erkek yetişkin moli ve 30'a yakın yavru molim var ana tankta bu nedenle bitane molimin kabızlık sorunu yaşadığı için yem kesme gibi bi hamle yapmaya pek sıcak bakmıyorum açıkçası diğer balıklarım etkilenebilir ?

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar..

Şu kuyruk kısmı muhtemel kırılmış gibi görünen balığım hakkında bi fikri olan varmı acaba ?
Moli Sorunu..
Hayır mehmet bey Herhangi bir deformasyon veya benek yok.kabızlık sorunu yaşıyor olabilir çünkü hiç dışkı yaparken görmedim bu sorunu nasıl atlatıcağımıda bilmiyorum.?ısıyı biraz yükselttim 29 derece işe yararmı acaba ?
Siyah Moli Yavrularım. (Resimli)
artemia kesinlikle çok etkili deneyebilirsiniz..

benim yaklaşık 2 ay önce 30 civarında yavru molim oldu ve hergün armetia ile besleyerek çok ciddi bi gelişme gözlemledim şuan boyları 1.5-2cm civarında ve ana tanka saldım çok güzel bi görüntü oluştu..

Saygılar..
Moli Sorunu..
Evet bende Sera Flora kullanıyorum bu bana bi tecrübe oldu bu konuda..Diğer denediğim yem ise sanyu tropical pul yem moliler bunu beğenmedi anlaşılan. :)
Saygılar.
Moli Sorunu..
Engin bey aslında evet son zamanlarda yemi değiştirmiştim ondan sonra bu durum ortaya çıktı yemden şüpheleniyorum bende açıkçası ama tam emin olamadım dün tekrar eski yemini aldım ve onunla devam ediyorum tekrar ama sorun şimdilik devam ediyor..

Teşekkür ederim..


Moli Sorunu..
Merhaba arkadaşlar,

2 sorunum var ve sizlerin yardımınıza ihtiyacım var.

1. Sorun şuki Daha önce 3 kez normal ve sağlıklı doğum yapan molim garip davranışlar sergiliyor.Başı yukarıda dik bir şekilde titriyor kuyruğu hep geniş olarak yüzerdi fakat şimdilerde kuyruğunu daraltıyor bazen dipte yatıyor vs. tekrar yavrulıycak die düşündüm akvaryumun üstünü kapadım ama karanlıkta normal yüzdüğünü farkettim ?
İşte bu şekilde Tamamen dik olup titremeye başlıyor ?


2. sorun ise Diğer molimin kuyruk kısmı felç olmuş gibi hiç bi şekilde kullanamıyor. ? ve baş aşşağı yüzmeye başladı ? kuyruk kısmı nasıl kırılabilir ?
İşte balığın Fotoğrafı arkadaşlar ?


Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar Şimdiden teşekkürler..
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Merhaba arkadaşlar bende bu hobiye 6 ay oldu başlayalı yeniyim bu forumun çok yardımı oldu yönetici arkadaşlara ve üyelere teşekkür ederim..

Daha çok yardım almam gerekicek sizlerin bilgilerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var umarım yardım edersiniz..Şimdiden teşekkürler..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.