ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ceyhun zeren
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Mart 2009 16:51
Son Ziyaret:
07 Nisan 2014 13:19
Toplam Mesaj:
24 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ceyhun Zeren
Doğum Tarihi:
11 Mart 1988
Yaş:
36
İl:
Meslek:
Rehber Öğretmen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ceyhun zeren
Gönen/BALIKESİR
MEB'de Rehber Öğretmen

SON 10 MESAJI

Sualtı Avcılığı
Tüm akvaryum dostlarına selamlar,gönenliyim ve endüstri meslek lisesinde rehber öğretmenim,amatör olarak sualtı ile ilgili video,fotoğraf ve avcılık işi ile uğraşıyorum,mynetin düzenlediği yarışmaya bir video gönderdik.videomuzu takipçilerinizin beğenmesi için duvarınızda paylaşabilirseniz 1. olduğumuzda 10bin tl ödül alacağız. şu an 3. sıradayız,yardımlarınızı bekliyorum :) kesinlikle iletimiz virüs falan değildir,mynetin sitesine girip de aynı işlemi yapabilirsiniz. 1 oy hayat kurtatırır :) sadece 30 saniye ayırmak yetiyor arkadaşlar.

http://www.mynet.com/video/spor/sualti-avciligi-2005432/ Özellikle Facebook kullanan kişilerin oy vermesi çok basit.Sadece 30 sn.ayırmak gerekiyor. İşlem şu şekilde yapılıyor; 1- Beğendim yazısının üzerine tıklayın 2- Karşınıza gelecek Üye Girişi penceresinde FACEBOOK ile bağlan a basın. 3- Tekrar "Beğendim" yazısına tıklayarak oyunuzu veriyorsunuz.
Sualtı Avcılığı
www.mynet.com
sp ve yunus yolculuk
Arkadaşlar herkese merhaba,Siirtte görev yapıyorum.Salı günü öğlen İstanbula yola çıkacağım ve çarşamba günü öğlen İstanbulda olacağım,5 ltlik pet şişede 30-40 adet 2 cm yavru sp ve yunus götürmeyi planlıyorum,hava kaynağı olmazsa balıklar ölür mü acaba?
YUNUS DUDAK KOPMASI
Merhaba arkadaşlar dişi yunusumun kavga sırasında dudağı kopmuştu,üst dudağının yarısı şu an yok ve 3 gün önce ağzına yumurta aldı,yumurtalar açık bir şekilde görünüyo ve çok zorlanıyo sanırım çevirirken,ağzı inanılmaz doluydu fakat bugün 3. gün ve neredeyse yarıdan fazlasını yutmuş ve ya atmış dışarıya,kustursam mı acaba?
yavru ciklet 3-4 cm cüce vatoz
Arkadaşlar çikletlerimin yavrularını kuluçkadan çıkardım,15 litre akvaryuma aldım,yanlarına temizlik amaçlı 3-4 cm cüce vatoz yavrusu atsam sıkıntı olur mu?
SP YAVRULARI KESE SORUNU
15. gün kusturacak yavru bulamıyorum işte :)

Kaya var akvaryumda yeteri kadar,zaten biri görse diyecek ki bu akvaryumda neden balık yok :)
SP YAVRULARI KESE SORUNU
O kadar uzun süre bekleyemiyorum maalesef sp ler atıyor yumurtalarını,10 günden sonra 4-5 tane sarı prensesi attı yumurtaları,akvaryum okulda olduğu için çocuklardan korkup atıyorlar sanırım yumurtaları.
SP YAVRULARI KESE SORUNU
Herkese selamlar arkadaşlar,sp lerimden sürekli yavru alıyorum,8. gün falan kusturuyorum fakat keselerin erimesi neredeyse 20 günü buluyor,aynı akvaryumdaki yunuslarımı da 8. günde kusturuyorum bir hafta sonra keseler hemen eriyor,yanlış yaptığım bir şeyler mi var acaba?
batmayan pipo filtre
arkadaslar akvaryumuma pipo filtre aldım,fakat süngerleri baya büyük ve suya batmıyor.vantuzlarla yapıstırmama ragmen yukarıya doğru fırlayıp çıkıyo,sizce ne yapmam gerekir?
az yumurta sebebi?
merhabalar arkadaşlar,150 lt akvaryumumda 5d 2e sarı prensesim var,tüm splerim ilk yumurtalarını aldı geçen ay,hepsinden 8-9 tane yumurta cıktı,şu an yine biri almış ağzına fakat yine çok az olduğu belli,sizce hep böyle mi devam edecek acaba:(
Balıkların saklanma sorunsalı ve çözümü
KLASİK KOŞULLANMA ÖRNEĞİ YANİ:)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.