ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ulas12
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Temmuz 2009 12:09
Son Ziyaret:
27 Ağustos 2012 17:17
Toplam Mesaj:
16 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ulaş BİLİR
Doğum Tarihi:
15 Ekim 1992
Yaş:
31
İl:
Adana
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ulaş BİLİR

SON 10 MESAJI

Yeni akvaryum
Peki yükseklik nasıl 45 cm boyuna göre?
Yeni akvaryum
Yerim uygun değil olsa 200 litrelik yaptırırım şimdiki benim için fazla küçük ben daha güzel bir akvaryum için baştan başlıyorum 80-90 litre benim için yeterli , bu arada teşekkürler 8 mm cam yaptırırım :)
Yeni akvaryum
Uzun süredir lepistes besliyorum ama artık akvaryumum küçük gelmeye başladı yeni akvaryum yaptırmak istiyorum boy:70 en:30 yükseklik:45 cm ebatlarında akvaryum yaptırmak istiyorum ama bunlar ideal mi? camın kalınlığı ne kadar olmalı ve kaç kg kum almalıyım kum olarak hagen siyah kum almayı düşünüyorum bitkili akvaryum yapıcam balık olarak da canlı doğuran , camın kalınlığı nasıl olmalı sizin önerdiğiniz ebatlar var mı? 
Kılıçkuyruk yamulmuş
Peki bi zararı olurmu? Heralde balık kısır yanında 2 tane dişi kılıçkuyruk geldi 2 side hamile değil 3 aydır.
Akvaryumu Bölmek...
Teşekkür ederim vantuzlar sayesinde taktım, sağolun şimdi doğurmaya hazır beiyor :)
Akvaryumu Bölmek...
Şimdi sineklik aldım nasıl takacam bu sinekliği suyun içinde durmas ki :) tarif edermisiniz nasıl takacağımı kenarlarını nasıl tutturacağımı.
Akvaryumu Bölmek...
Ben düşünüyordum almayı,fakat stres açısından sorun olur diye :) Artık ondan alırım ama bana acil bir şey gerek.Çünkü sabaha karşı doğum yapar şimdi karnı inanılmaz şiş, siyahlaşıyor,saklanıyor ve diğer dişiler onu kovalıyor.Bana acil bir çözüm gerekli. 
Kılıçkuyruk yamulmuş
Cevap yok mu :((
Akvaryumu Bölmek...
Rafyaları önceleri denedim dişi kılıçkuyruk içine girmeye çalışıyor panikliyor atlamaya çalışıyor kısaca huzurunu bozuyor.
Yapay bitki var saklanabileceği kumda deliklerde var fakat hiç peşlerini bırakmıyorlar anında kapıyorlar,file bulsam onlarlada olur aslında ama şimdide bulmak zor.
Peki dediğim gibi aliminyum folyo ile ayırsam olur mu?
Akvaryumu Bölmek...
Arkadaşlar,benim dişi lepistesim doğum yapmak üzere onu başka bir yere soğuk olacağından alamıyorum(fanusa veya başka bir yere),akvaryumun 5/1'i ni o dişiye ayıracam kısa süreliğine.Doğumu çok yaklaştı belirtiler artıyor,hemen yapabileceğim bir şey varmı akvaryumu ayırmak için örnek olarak aliminyum folyo ile veyada başka bir şey ile eğer acelem olmasa çarşıya çıktığımda sineklik alırdım ama diğer 2 dişi 3gün önce doğurdular aynı anda ve hiçbir yavru yaşamadı kılıç kuyruklarım ve lepisteslerim yediler(3d lepistes - 1e ve 1d kılıç kuyruk var akvaryumda).Bunun doğumuna da az kaldı yine böyle bir şey olsun istemiyorum ben farkedene kadar orda kalacak bir şey olarak ne tavsiye edersiniz?
Akvaryum 45LT

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.