ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Şükrü249
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Eylül 2009 19:43
Son Ziyaret:
12 Kasım 2009 18:14
Toplam Mesaj:
309 [0.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Şükrü Elmas
Doğum Tarihi:
30 Ağustos 1996
Yaş:
27
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Sarı Prenses Ahli
>((((º>     ->    ->     *
>((((º<*

SON 10 MESAJI

Yeni Üye Yeni Akvaryum (Malawi Akvaryumu)
Çok kalabalık bir akvaryum.Öncelikle yapılması gereken birsürü şey var öncelikle akvaryum boyutunuz çok biçimsiz cam kalınlığınızda fazla kalın değilse olası bi patlama söz konusu olabilir.Akvaryumdan keyfinize göre olan türler haric diğer hepsini çıkarın ileride büyük sorunlarla karşılaşılabilir.Taşlar suyun dengenelerini düzenliyor demişsiniz fakat bence biraz sokaktan toplanmışa benziyor Dil%20Çikarma yani orası işin şakası fakat taşlar suyun dengesini nasıl ayarlayabilirki isteğiniz dahilinde ? Yani her taş suyu sertleştirir fakat sizin istediğiniz derecede mi kalıyor sertlik anlayamadım biraz saçma gibi geldi ama neyse siz bilirsiniz.Birde ölçüleri bu şekilde olan bir akvaryumda taşları cama dayamamanızı tavsiye ederim patlamaları tetikleyecektir.
Akvaryumumdaki kütük bembeyaz oldu bakarm
Plastikse olabilir.Salınım yapmıştır.
İç filtremi dış filtremi
Dış filtre en başta biyolojik filtrasyonu sağladığı için daha iyidir.Fiyatlara gelince sizin bütçenize göre değişir bu işte en iyi marka eheimdir.Fakat bayaa tuzlu olduğu için herkes alamaz.Siz 70-80 lira veririm diyorsanız (zaten 55'den başlar) bu fiyata jebo,ekol veya lifetect bulabilirsiniz.
180 litre malawi akvaryumuma
Söylediklerinizde haklısınız fakat gelgelelim işin birde maddi yönü var herkes bu kadar fazla para yatıramayabilir.
Sarı prensesim tüpçük çıkarmış herhalde ?
[QUOTE=ozn50]Yeni aldığım sarı prenseslerin bir tanesi tüpçük var sanki küçük sivilce gibi ama iyice bakınca anlaşılıyor dışkı olmadığından eminim yandan dışkıda çıkıyor ama erkek sandığım balık hiç kovalamıyor balıklara ve hiç titremiyor sadece bölge edinmiş yaklaşanlara gönderiyor Big%20smileAcaba eğer tüpçük çıkmışsa akvaryumda yeni balıklar ne zaman kurları görürüm veya ne zaman yavru alırım ? [/QUOTE]

Dişinizin tüpçük çıkardığından ve erkeğinizinde kesin erkek olduğundan eminseniz yavru alabilirsiniz fakat gelgelelim dişilerde yuva kazabiliyorlarSikkin
Sp !
Birde arkadaşlar yeni aldığım dişinin karnı çökük durumda fakat yem yiyor.Acaba akvaryumcular az yem veriyor diyemi öyledir ? Yani verdiğim yemleri yiyor fakat karnı çökük bi sorun olur mu ?
Sp !
Arkadaşlar şuanda akvaryumumda 3dişi 1 erkek sp var.Dişilerde 1 tanesini dün aldım.Bundan önce erkek sürekli diğer dişileri kovalıyordu bende yanlarına bir dişi daha aldım fakat erkek yeni dişiyide rahat bırakmayınca hayvancağızda tırstı hiç çıkamıyor hep ısıtıcıyla camın arasına giriyor.Sizce dişi düzelir mi ? Yani bu akvaryuma alışma süresimidir yoksa hep tırsak mı kalır ? Birde erkek sürekli kazı halinde aradada titriyor dişilere fakat genelde kur yapmıyo hep kovalıyor.Arada sırada kur yapıyor onada dişiler cevap vermeyince tekrar kovalıyor sizce erkeğim baba olabilicek mi ?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
Yavru meleklerim ölüyor
Geçmiş olsun.Yavrulara üzüldüm.Ayrıca yemleme konusundada diğer arkadaşlara katılıyorum.Ve dip çekiminide gereğinden fazla yaptığınızı sanıyorum.
180 litre malawi akvaryumuma
Atman biraz pahalıdır fakat daha iyidir.Eğer büyçeniz yetiyorsa atman alın.Eğer çok pahalı olsun istemiyorsanız jebo alın ben de jebo kullanıyorum.Şu ana kadar memnunum fakat sizi bilemem.Bütçenize göre hareket edin.
sarı prenseslerim çiftleşiyor mu?
Çok karmaşık olmuş biraz daha tane tane yazarsanız daha iyi olur.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.