ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Sokella
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Şubat 2010 19:27
Son Ziyaret:
04 Mart 2010 04:04
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
emre pırasalar
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

emre pırasalar

SON 5 MESAJI

lepistesler hakkında yardım
Millet sorularımın neredeyse bir çoğu malesef yanıtlanmadı yardımcı olursanız sevinirim
lepistesler hakkında yardım
Zaten forumları araştırdıktan sonra burada bunları yazdım. Benim durumuma benzer olaylar var gibi ama hiçbirinde tam istedigim cevapları bulamadım. bütün sorulara cvp olmasada bazılarına cevap verirseniz sevinirim. özellikle büyük akvaryuma geçiş için bilgi
lepistesler hakkında yardım
 
Merhaba arkadaşlar öncelikle şu yukarda gördügünüz elimde olan 3 lepistes. Bunlardan iri olanı daha önceden hamile kalmış bir balık. Biri erkek digeride dişi. Öncelikle bu 2 dişinin hamile olup olmadıgını ögrenmek istiyorum. Genelde karnında siyah birşey olurmuş iri olan dişi de var, bu siyahlık ama diğer balığın karnı şiş ama karın böylesi kahverengi kırmızı gibi siyah çok küçük var. Bu balıklardan acaba ne zaman yavru alabilirim. Küçük bir akvaryum kullanıyorum ne ısıtıcım var ne motorum. .Ama ev genelde sıcak oluyor zaten.

bunun yanında daha önceden akvaryumda 2 erkek 3 dişim vardı bir erkek ve bir dişiyi kaybettim sebebini bilmiyorum. 4-5 gün arayla öldüler neden olmuş olabilir? ölen erkeklerden biri biraz agresif gibiydi mavi balıgın sol yüzgecindede bir karartı yara gibi birşey var zarar vermiş olabilir mi balığa?

birde büyük akvaryuma geçiş yapacagım. -100-80-60 boylarında bi akvaryum. Ama bu akvaryuma yazın normal silikon kullanmıştık kaçak vardı. Araştırmıştım o zamanlar tuzlama ile normal hale gelir vs diye. .3 defa tuzlama yapmıştım akvaryuma içine su doldurup. Uzun zaman oldu içi boş kenarda öylece duruyor acaba bu silikonun zehiri gitmiş midir? balıklarımı oraya alsam bir sorun olur mu? birde o büyük akvaryuma ısıcı ve hava litresi alsam yeterli olur mu?

doğuma tekrar dönmek istiyorum. Balık hamileyse ve yavrularsa (inşallah yavrular) yavrulamadan önce acaba bu hamileleri ayırsam mı ? piskolojisi vs bozulur mu? 2 dişi var demiştim, acaba erkegi direk ayırsam dişiler başbaşa mı kalsa ne yapayım? ya da o pastanelerde satılan şeylerden mi koyayım akvaryuma şimdiden çok çok teşekkürler. ..Gelen cevaplara göre sorularım olabilir. Bu işte yeniyim diyebilirim o yüzden bolca sorum oluyor kusura bakmayın. 11 tane yavruyu büyüttüm içlerinden tek bir tanesi sağ kalabildi 6 ay içinde bunu da kaybetmek istemiyorum saygılar, sevgiler. .
Sokella2010-02-27 10:32:57
değişme,dogurma ile ilgili birkaç soru
birde şunu sormak istiyorum. 2 dişininn karında anüse yakın yerde kırmızılık var bu normal birşey mi ?
değişme,dogurma ile ilgili birkaç soru

Arkadaşlar elimde yaklaşık 4-5 aydır lepistes bulunmakta anneden gelen yavruları büyüttüm ilk 11 tane wardı şuan elimde 4 tane kaldı 4-5 aylık lepistesin boyutunu düşünebilirsiniz. fanusta yaşatmaya çalışıyorum şuanda haywanları. bugun gittim bir tane daha erkek lepistes aldım. elimde 3 dişi 1 erkek vardı bir erkek daha gelince sanki benim eski erkek olan balıgın o turuncu kuyrugu siyahlaştı. belkide ben öyle zannediyorum emin de olamadım. sizce böyle birşey mümkün mü? mükünse sebebi nedir. sanki erkeklerde sürekli didişiyorlar gibi.

birde size şunu soracagım bu 3 dişi 2 erkekten  yavru alabilme ihtimalim war mı? yakında bu balıkları 80*60*60 büyüklüğünde akvaryuma taşıyacagım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.