ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kaantaskir
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Şubat 2010 20:04
Son Ziyaret:
13 Mayıs 2010 16:21
Toplam Mesaj:
109 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kaan Taskir
Doğum Tarihi:
10 Eylül 1983
Yaş:
40
İl:
Ankara
Meslek:
Ne iş olursa Yapar Abi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kaan Taskir
Karışık Discus
Karışık Malavi

SON 10 MESAJI

Bu arabalardan hangisini alalım
Arabada alman ekolünden şaşmayın NOKTA
Sizce En Güzel Tropheus Türü Hangisi_?
Kişisel zevkin tartışması olurmu hiç. Kime ne güzel geliyorsa o en güzelidir. Benim arkadaşıma milyar versen lepisteslerinden vazgeçmez mesela. Troplara gelincede benim için en güzeli 5 sarı 5 kırmızı olandır oda BÜYÜK GALATASARAY taraftarı olduğum içindir.
Keçiören Kansoy Akvaryum Klubü
Abi gerçekten mükemmel balık. Gerçi koloninin hepsi öğle oradaki balıkların güzel ırk yakalamışlar valla. Resimler için ayrıca teşekkürler.
Bütün Akvaristler Aileye Karşı Yalancımı ?
[QUOTE=oguzhanv]Kendi paranızı kazandıp harcamaya başladığınız zaman bu korku kalmıyacaktır eminim.

:)
[/QUOTE]
 
 
    En güzel açıklama olmuş. Benim yigenim 120*50*60 mobilyalı + ekol19 filitre ve aydınlatma tertibatını sıfır olarak 400 tl ye aldı. En azında amcamlar böyle biliyor. :)
Bunlar sarı prensesmi?
Bence sarı prenses diyecem ama kararsızım desem daha doğru olur. Çok hareketliler ve çok estetik duruyorlar kuyruk yapısı pek benzemiyor aslında sarı prensese. Bizim burada piyasada bulunan cizgisiz sarılardan çok farklı duruyorlar. Gerçi video başlığında saulosi yazıyor ama ben bu kadar olan balık hiç görmedim.kaantaskir2010-05-05 16:44:28
Iceman kusturma videolu
Paylaşımıznız için teşekkür ederim. Yeni arkadaşlara çok büyük faydası olacağı kesin.
kaantaskir2010-05-04 13:23:58
Bilgisayardan Anlayan Üyelerimiz Yorum Yazarmısını

Pes ve genel kullanım için gayet normal ama işletim sistemi olmayan yani FREE DOS diye satılan pc lrden bulabilirseniz 100$ yakın bir karınız olur.

www.teleskopakvaryum.com.tr
[QUOTE=hasarcı]Avukat değilseniz avukatlıkta yapmayın o zaman.Ne zorumuz var o zaman bizler delimiyiz yazıyoruz bunları.Neden uyduralım bunları.Hem konu sadece teleskop değil tüm emin önünü piyasası.Evet kazıklıyorlar insanları mağdur ediyorlar.Denemesi bedava....Hiç katılmıyorum size konu ve konular kapatılmasın tüm paylaşımlar seviyeli şekilde sürdürülsün ki başka mağduriyetlerin önüne geçilsin.Bahsedilen iyi yorulmlardan bir örnek verecek olursak arkadaşlardan biri A ürününü almış eve gitmiş eksik veya bozuk çıkmış işte herneyse sonra mağazaya götürmüş adamlarda hay hay diyip değiştirmişler.Ne yani şimdi bu onları çok iyi bir mekanmı yapar bence hayır.Zaten mecbur bunu değiştirmeye yasal olarak yapmak zorunda.Tabi faturanızı aldıysanız.Onun için kimse bir başkasının  savunuculuk rolünü üstlenmesin bu forum çok don kişot gördü.:)dd[/QUOTE]
 
 
 
       Farketdiyseniz ben hiçbir şekilde onları savunmadım savunmamda hiçbir şekilde alışverişimde yok olmazda zaten ha olursada burada bu kadar yazılanı okuyup körü körüne gidip alış veriş yaparsam o zaman konuşmaya hakkımda yok.  Benim demek istediğim bu eminönünü madem bu kadar kötü madem bütün İstanbul lu hobicileri kandırıp kazıklıyorlar gitmeyin abi o zaman ama biz napıyoruz iki kuruş ucuz balık yada mal alıcaz diye gidiyoruz sonrada bir sorun çıktınmı bir kazık yedinmi ah canım yandı diye bağırıyoruz. Buna fırsat vermeyelim benim bütün demek istediğim bu. Bak biz akıllandık ne oldu ulus hali bugün kapanma derecesine geldi. Sizde aynısını yapın bir an önce.
kaantaskir2010-05-01 14:08:40
www.teleskopakvaryum.com.tr
Kimine göre dünyanın en iyi akvaryumcusu.  Kimilerina göre dünyanın en kötü akvaryumcusu. Artık bu yorumları yazmayı bırakın lütfen! Ben avukat değilim ama haksızlık her nerdeyse ben orada olmaya çalıştım bu güne kadar. Teleskop akvaryum burada 24 sayfa mesaj yazılmışki yarısı iyi yarısı kötü yani elinizi vicdanınııza koyun ve biraz yürekli olun öğle yazı yazın. Bir kullanıcı kötüleyip druyor hatta bir yazısında firmayı resmen AYI yaptı. Bir yazısında ÜÇKAĞITCI yaptı. Bunun nedeni mutlaka ama mutlaka ya aldığı birşeyi değiştirmediler ya yanlış olan bişey yada çeşitli numaralar ile bir şekilde kendisinin maddi manevi bir zarar uğramasından dolayı buraya bu yazıyı yazdı.
      Forumdan bir başka kardeşimizde bunun tam tersi bir durum ile övüp övüp duruyor ki hiç süphesiz maddi yada manevi bir destek aldığı için. Yani bir yerde birisi kötü birisi iyi diyorsa burada bir çelişki vardır. Yani x firmasına 10 kişiden 8 tanesi iyi diyorsa bu firma iyidir Birde  tam tersi 10 kişiden 5 i iyi 5 i kötü diyorsa durup düşünmek lazım.
     Bu konu içerisinde hepimizin bildiği www.otuz.com yazmaktan vazgeçti. Sırf bu şekilde yapılan spekülsyanlara cevap vermekten bıktığı için. Ben Serkan beye attığım mesajdada bu cevabı aldım defalarca alış veriş yaptım bu siteden en ufak bir sorun yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarımızda oldu tabiki ve buraya yazdıkları yazılardan dolayıda kendileri forumumuza yazmayı bıraktı.
 
         Defalarca bu yerin internet fiyatı ile dükkan fiyatının farklı olduğu yazıldı kendileride bunu açıklayıcı bir beyanda bulunduki  özrü kabahatinden büyük. ( bencede son derece yanlış bir durum.) Sizler hala gidip dükkan alış verişi yapıyorsunuz sonrada biz kazıklandık diyorsunuz. O zaman gitmeyin kardeşim zorlamı satıyorlar size. Bunları bile bile gidiyorsanızda O ZAMAN SUSUN KONUŞMAYIN.
       Ben ankaralıyım sizin eminönün belki 10 kat kötüsü bizim burda halde yaşanıyor ne tutturulsa satılıyor. Burada yazılanlardan ve kendi tecrübelerimden de yola çıkarak ben buradan içeri yaklaşık 2 yıldır alış veriş yapmıyorum ve yaptırmıyorumda. Simdi alt kat esnafın çoğu kan ağlıyor orada  bilenler bilir.

Benim buradan forum yönetimine bir tavsiyem olucak tabi uygun görünürse
      Bu akvaryum dünyasından haberler bölümü kaldırılıp yada değiştirilip bir anket forumu olması daha iyi olmazmı?
kaantaskir2010-05-01 13:58:53

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 7 Online Kullanıcı, 4 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.