ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
netoo
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Haziran 2010 11:53
Son Ziyaret:
06 Mart 2012 16:12
Toplam Mesaj:
21 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
HÜSEYİN KARACA
Doğum Tarihi:
26 Temmuz 1979
Yaş:
44
İl:
Sivas
Meslek:
HARİTA
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

HÜSEYİN KARACA

SON 10 MESAJI

Papağan cichled yumurtası (video)
Bu günlerde mustafa beyin durumunu bende yaşıyorum anlattıkları sanki benim akvaryumum gibi.papağanlarım  kendilerine bir küp tahsis ettiler  ve oraya kimseleri yaklaştırmıyor öyleki beni bile. dün merak edip küpü aldım küpün tabanı yumurta doluydu ve tekrar yerine koydum; şuan durum aynı biri içerde yumurtaların yanında diğeride küpün kapısında korumalık yapıyor. umarın arkadışın dediği gibi 1/10 kısır olmayan erkekten biridir bizimki.
bu balıkların cinsi nedir
Yardımlarınız için teşekkürler öncelikle. Şunu belirtmem de yarar var sanıyorum. Benim 4 adet balığım var ve bunlardan sadece bir tanesi sarı diğer 3 tanesi gri gövde siyah çizgili. Yani demek istediğim aynı balığın bi kaç fotosunu çektim ki daha anlaşılır olsun. Ama sanıyorum profosyonel bir fotoğraf makinesi ile çekmek lazım. 
akvaryumumda lepistes ve kılıç beyliyorum. Ancak değiştirmeyi düşünüyorum bu türü. Eğer balıklarımın cinsini tam öğrene bilirsem uyumlu bir cins alıcam yanına. 
sizin önerilerinize ihtiyacım var besleyeceğim tür konusunda. Akvaryumum 100*30*40 yani 120lt oluyor sanırım. Bitkili düşünüyorum suan az ama artıracagım bitkiyi de.
sizden isteğim ofiste beslenecek fazla hassas olmayan görselliği iyi balık türü tavsiyesi. Birde besleyebileceğim bitki türleri. .
bu balıkların cinsi nedir
bu fotoları alaildim umarım tanıyabilirsiniz.
bu balıkların cinsi nedir
Balıkların küçüklük renkleri de aşağı yukaru aynı idi sarı olan braz daha açıktı sonra rengi yerie geldi. diğerleri de gri ve gövdeleri siyah çizgili. değişmedi renkleri. ben bunları yumurta iken aldım. ama kendim görerek almadım arkadaşım getirdi. gelmeden 1 hafta falan bekledim yumurta dökmesini sonra direk bana geldi. balıkların hepsinin yüzgeç kuyruk yapıları aynı sadece 1 sarı diğerleri grimsi renkteler. tekrar daha net foto çekmeye çalışacağım, dediğim gibi çok hareketliler . tşekkürler yardımlarınız için.
bu balıkların cinsi nedir
meraba arkadaşlar bi tanıdığım aracılıgıyla 4 tane yumartada balık aldım. hepsinin  aynı dişiden olduğunu biliyorum.akvaryumuma  yavrular büyüdü ama ben hala cinslerini bilmiyorum. balıkların   fotolarını ekledim acaba balıklarımın cinsi , cinsiyeti ve türü nedir .balıklar çok hareketli elimden geldiği kadar net çekmeye çalıştım. teşekkürler ilginize netoo2011-04-13 19:35:34
Moli Yavruları Bakımı
Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun yavruların ama ısıtıcı akvaryumun can damarıdır olmazsa olmaz dandikte olsa al bitane bir tanede derece al hem suyun sıcaklığını hemde ısıtıcının durumunu kontrol edersin.
Yavruları Ana Tanka Salma (Resimli)
Bana kalırsa akvaryuma salsanda bişi olmaz ama 2 hafta durmuşlar 2 hafta daha sabret derim okadar emek riske atma bence. şimdi kadar küçük alanda yaşadılar büyük alana geçince bi acemilik olacak etrafı tanıyacak o arada birilerinin başına bişi gelme riski var ben olsan 2 hafta daha sabreder işimi garanti ye alırım.
Lepistes Varyetelerimiz
Çok güzel tebrik ederim emeğine sağlık
Yavru tankı kurulumu ve bakımı ( Derleme)

Öncelikle çok iyi bir çalışma teşekkür ederim bu bilgilerden ötürü.

Ethem bey dişilerin tehlikedinde bahset mişiniz. 1 aya kadar yavruların yaşama tehlikesi devam ediyor. ayrıca madem yavruları dışarı ayrı bir akvaryuma alma şansınız olmadı. bence düğünlerde araba süslemelerinde kullanılan kreplerden alın kitapçılardan pahalı bişey değil. sonra bu aldığınız kreple sahte yosun yapın yavruların çok işine yarayacaktır göreceksiniz hep onun içine girip saklanacaklar.
saygılarla....
doğum mu tamamlanmadı ?
Bu sitede bi yerlerde okumuştum yavulamaya ara verebiliyor. veya yavrulayıp aynı dölle 1-2 hafta sonra tekrar yavrulaya biliyor. benim lepisteste 2 gün önce yavruladı 40 kadar.karnı tamamen boşalmıştı şimdi bakıyorum karnı tekrar kararmaya dönmüş 1-2 hafta lık hamile gibi heralde tekrar dökecek

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.