ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cagdasavci
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
7
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Ağustos 2010 21:54
Son Ziyaret:
27 Eylül 2017 11:00
Toplam Mesaj:
266 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Çağdaş AVCI
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1983
Yaş:
41
İl:
Izmir
Meslek:
Öğretmen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Sorumluluklarını yerine getiremeyecekseniz lütfen hayvan satın almayın. Unutmayın ki onlarda sizler gibi birer can taşıyor.

SON 10 MESAJI

Mobilyacı Olan Veya Anlayanlara Bir Soru
İşi yapacak olan kişinin iş yoğunluğunu bilmiyorum ama sadece bu işi yapacak olsa 1 günde çok rahat bitirir.
Beta Balığı Bakın Bi
[QUOTE=BoranPara]

Taç kuyruk beta ne kadar olur?[/QUOTE]
Türkiye şartlarında ct fiyatları 10-15 tl civarındadır. Ama bunun bir üst sınırı yok. Balığın fiyatı balığın formuna göre değişir.
Plakat Betta
Karşıyaka çarşıda caminin arka sokağında calvus akvaryum var. Uğramanızı tavsiye ederim. Sahibi aynı zamanda betta üreticisi. Sosyal medyada da belli başlı satıcılar var onlardan da istediğiniz tür bettayı bulabilirsiniz.
Elektrik Faturası Ödeme
Abone numarasını biliyorsanız internet bankacılığı ile ödeyebilirsiniz.
clash of clansoynayan varmı..
Yaklaşık 6 aydır oynuyorum. Köy binası 9 lwl 86 cagdasavci2015-05-08 15:16:41
Hangi Mesleği Yapıyorsunuz?
Mesleki eğitim merkezinde öğretmenim.
Oto cam filmi yasağı?
8 ay önce arabamı değiştirdim. Aldığım arabanın yan camlarından ve arka camında film var. 8 aydır arabayı aktif olarak kullanıyorum ve defalarca polis kontrolüne denk geldim. Şimdiye kadar hiç bir polis kontrolünde sıkıntı yaşamadım. Tabi bu sıkıntı yaşamayacağım anlamına gelmiyor. Arabaya film yaptırıyorsanız sonuçlarını da göze almanız gerekiyor. 
TV için Önerileriniz
Samsung f7000 serisini kullanıyorum. İster görüntü kalitesi olsun ister smart özellikleri olsun gayet memnunum. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Vosvos
Yıllar önce bende 87 model bir serçe aldım arabayı toplamak için tofaş servisine verdim. inanın arabayı aldığım paranın yaklaşık 3 katı kadar masraf ettim. Arabanın mekanik donanımı söküldü,araba boyandı, mekanik parçalar elden geçirildi, motor yapıldı, tavan döşemesi değişti, ses sistemi,renkli camlar,çelik jant  vs vs vs ve daha hatırlamadığım bir çok şey yapıldı. Yolda giderken bir çok kez önümü kesip araba satılık mı diye soranlar oldu  Bu kadar masrafa rağmen ayda en az 1 kere sanayiye uğruyordum. Eski arabalarla uğraşmak bol zaman gerektiriyor. Sonuçta mekanik malzemelerde yaşın verdiği yorgunluk oluyor. Bir yeri yapsanız başka bir yerden problem çıkıyor. Zamanınız bol, tamirci çevreniz geniş ve tamiratlara ayırabileceğiniz bütçeniz varsa bu sizin için zevkli olabilir. Ama bunlardan biri bile eksikse ben bulaşmayın derim. O arabayı yaklaşık 4 sene kullandım ondan sonra uğraşamayıp sattım.  Ama şu da bir gerçek ki o arabayı kullanırken aldığım zevki başka hiç bir arabadan almadım.  
Uzun Tatiller...
Evde şu an 5 tane betta var :) :) :) yazın söylediğiniz gibi problem olmuyor ama kışın ara tatilde sıkıntı oluyor. Benim şu an oturduğum ev kaloriferli. Gittiğim yerdeki evler sobalı o yüzden kışın balıkları götüremiyorum ama yazın bettaları götürüyorum :) 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 20 Online Kullanıcı, 11 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.