ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
chivas2013
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
22 Şubat 2014 18:13
Toplam Mesaj:
25 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Berkay Yavuz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Berkay Yavuz
SON 10 MESAJI
Acemice oldu ama olsun
Aferin kardeşim.Umarım baba,anne,abi,abla,amca,dayı yardımı yoktur :)Bedavaya da verseler hazırcılık iyi bir şey değildir.Yeteneklerin,zekan gelişir.İlerde karına,çoluğuna çocuğuna rezil olmazsın.Bir çiviyi çakmayı beceremeyenler var.Yeni akvaryumun daha iyi olmuş.Plastik kap hoş olmamış.Onu da düzeltmişsin zaten.Aşka gelip de balık sayını arttırma.Daha çok balık bakmak istiyorsan akvaryumunu büyütmeni tavsiye ederim.Akvaryumunu büyütemiyorsan böyle kalsın.Uzun yıllar sağlıklı hobiler dilerim sana...
Aferin kardeşim.Umarım baba,anne,abi,abla,amca,dayı yardımı yoktur :)Bedavaya da verseler hazırcılık iyi bir şey değildir.Yeteneklerin,zekan gelişir.İlerde karına,çoluğuna çocuğuna rezil olmazsın.Bir çiviyi çakmayı beceremeyenler var.Yeni akvaryumun daha iyi olmuş.Plastik kap hoş olmamış.Onu da düzeltmişsin zaten.Aşka gelip de balık sayını arttırma.Daha çok balık bakmak istiyorsan akvaryumunu büyütmeni tavsiye ederim.Akvaryumunu büyütemiyorsan böyle kalsın.Uzun yıllar sağlıklı hobiler dilerim sana...
Tropheus Tankına Cüce Vatoz Olurmu?
Arkadaşlar ilangiyle vatoz olur mu? Irk bilgilerinde ilangiler için ph'ın 8i geçmesi gerekiyor.Vatoz türleri için de 7,5tan yukarı olanını görmedim.Vatozlar için sıkıntı oluşturmaz mı?
Arkadaşlar ilangiyle vatoz olur mu? Irk bilgilerinde ilangiler için ph'ın 8i geçmesi gerekiyor.Vatoz türleri için de 7,5tan yukarı olanını görmedim.Vatozlar için sıkıntı oluşturmaz mı?
Bursa'da akvaryum yapımı
Bu emin cam nakliye de yapıyor mu acaba? Görükle'de oturuyorum.
Bu emin cam nakliye de yapıyor mu acaba? Görükle'de oturuyorum.
Aqua Pro 1200 Hakkında Düşünceleriniz
150x60x60 akvaryuma ben de aquapro 2200 düşündüm.Musa Bey'in yorumu iyi oldu.İçinde 400-450 litre su olacak bir akvaryuma yeterli gelecek bir dış filtrenin yaktığı elektrik 40w 'ın altına inmiyor zaten.15-20 w'ın da elektrik faturasında çok bir kabartı yapacağını sanmıyorum.Ayrıca bir anda nakit olarak 500-600 tl vermek var,diğer yandan ayda 3-5 lira fazla vermek var.Aquapro almaya kesinkes karar verdim artık.Debisi korkutuyordu ama genel olarak herkes memnun.İçine koyulan kaliteli malzemelerle bence güzel verim alınabilir.
150x60x60 akvaryuma ben de aquapro 2200 düşündüm.Musa Bey'in yorumu iyi oldu.İçinde 400-450 litre su olacak bir akvaryuma yeterli gelecek bir dış filtrenin yaktığı elektrik 40w 'ın altına inmiyor zaten.15-20 w'ın da elektrik faturasında çok bir kabartı yapacağını sanmıyorum.Ayrıca bir anda nakit olarak 500-600 tl vermek var,diğer yandan ayda 3-5 lira fazla vermek var.Aquapro almaya kesinkes karar verdim artık.Debisi korkutuyordu ama genel olarak herkes memnun.İçine koyulan kaliteli malzemelerle bence güzel verim alınabilir.
170 70 70 akvaryum
Ben de benzer arayışta olduğum için konuyu güncelleyeyim.Hüsnü Bey ben Hürriyet'te BAF akvaryumla görüştüm.150x60x60 ölçülerinde cama cam,elektrik tesisatlı kapak,kayıtlı kuşaklı rodajlı cam için 550 lira fiyat verdi bana.50 lira nakliye ücreti bu fiyatın dışında.Sizin istediğiniz ölçülerde bir akvaryum 600-650 lirayı bulabilir.Ben kendim yapma fikrini de düşünüyorum.O yüzden Organize Sanayi veya Küçük Sanayi piyasasına hakim birileri cam fiyatları hakkında bilgi verirlerse sevinirim.
Ben de benzer arayışta olduğum için konuyu güncelleyeyim.Hüsnü Bey ben Hürriyet'te BAF akvaryumla görüştüm.150x60x60 ölçülerinde cama cam,elektrik tesisatlı kapak,kayıtlı kuşaklı rodajlı cam için 550 lira fiyat verdi bana.50 lira nakliye ücreti bu fiyatın dışında.Sizin istediğiniz ölçülerde bir akvaryum 600-650 lirayı bulabilir.Ben kendim yapma fikrini de düşünüyorum.O yüzden Organize Sanayi veya Küçük Sanayi piyasasına hakim birileri cam fiyatları hakkında bilgi verirlerse sevinirim.
F0 Belge zorunluluğu?
Bir kişi balıklarının f0 olduğunu iddia ediyorsa bence bunu belgeyle ispat etmek zorundadır diye düşünüyorum.Söz uçar yazı kalır.Forum tarafından f0 ilanlarında belge zorunluluğu aranmasa bile en azından alıcılar bu belgeleri görmekte ısrar edip satıcıları daha dürüst satış yapmaya zorlamalıdırlar.Çünkü aynı ırkın f0 ve f1 i arasında ciddi fiyat farkları oluşmaktadır.Ve alıcı bu fiyat farkını gözden çıkarınca sahip olduğu balığının da f0 özelliklerini taşımasını arzulamaktadır.Aksi durumda sonuç büyük bir hüsran ve hayal kırıklığı olur.Şahsen ben f0 balık satın alacak olsam belge ibraz edilme şartı koşarım.Madem ki o kadar para veriyorum bunu isteme hakkım olduğunu düşünüyorum.Satıcı ibraz edemiyorsa o zaman kusura bakmasın isterse gölden gidip kendi elleriyle tutmuş olsun vereceğim fiyat yerli üretim piyasa fiyatlarını geçmez.Özetle bence burada iş alıcıda bitiyor.Belge görmedikleri balığın f0 olduğuna inanmasınlar.Yoksa herkesin balığı kendine güzel.Adamın,ataları Türkiye'ye gireli 50 yıl olmuş balığı bile kendine göl balığı gibi gözükür.Bu arada herkesin anladığı değişir ancak benim f0 balıktan anladığım doğal habitatından yakalanıp akvaryuma adaptasyonu sağlanmış balıktır.Yanılmıyorumdur umarım.chivas2013 2014-01-08 15:20:18
Bir kişi balıklarının f0 olduğunu iddia ediyorsa bence bunu belgeyle ispat etmek zorundadır diye düşünüyorum.Söz uçar yazı kalır.Forum tarafından f0 ilanlarında belge zorunluluğu aranmasa bile en azından alıcılar bu belgeleri görmekte ısrar edip satıcıları daha dürüst satış yapmaya zorlamalıdırlar.Çünkü aynı ırkın f0 ve f1 i arasında ciddi fiyat farkları oluşmaktadır.Ve alıcı bu fiyat farkını gözden çıkarınca sahip olduğu balığının da f0 özelliklerini taşımasını arzulamaktadır.Aksi durumda sonuç büyük bir hüsran ve hayal kırıklığı olur.Şahsen ben f0 balık satın alacak olsam belge ibraz edilme şartı koşarım.Madem ki o kadar para veriyorum bunu isteme hakkım olduğunu düşünüyorum.Satıcı ibraz edemiyorsa o zaman kusura bakmasın isterse gölden gidip kendi elleriyle tutmuş olsun vereceğim fiyat yerli üretim piyasa fiyatlarını geçmez.Özetle bence burada iş alıcıda bitiyor.Belge görmedikleri balığın f0 olduğuna inanmasınlar.Yoksa herkesin balığı kendine güzel.Adamın,ataları Türkiye'ye gireli 50 yıl olmuş balığı bile kendine göl balığı gibi gözükür.Bu arada herkesin anladığı değişir ancak benim f0 balıktan anladığım doğal habitatından yakalanıp akvaryuma adaptasyonu sağlanmış balıktır.Yanılmıyorumdur umarım.
200*65*60 Önerileriniz
Dostum sen o öyle bir akvaryuma Malawi gölünü taşırsın ya :) Umarım kısa sürede hayalin gerçekleşir.
Dostum sen o öyle bir akvaryuma Malawi gölünü taşırsın ya :) Umarım kısa sürede hayalin gerçekleşir.
150-60-70 10 mm cam profil tezgah
Hocam şaka mı yapıyorsun :) Ben o fiyata değil İstanbul'dan,Kars'ta olsa sırtımda taşır yine de getiririm Bursa'ya.İstediğin sistemin sıfırı 1000 tl'den aşağı tutmaz.
Hocam şaka mı yapıyorsun :) Ben o fiyata değil İstanbul'dan,Kars'ta olsa sırtımda taşır yine de getiririm Bursa'ya.İstediğin sistemin sıfırı 1000 tl'den aşağı tutmaz.
dış filtre deneyimleri(Dış filtre almadan bir göz atın)
[QUOTE=Cüneyt ERGÜN] [QUOTE=chivas2013][QUOTE=Cüneyt ERGÜN][QUOTE=chivas2013]
arkadaşlar 150x60x60 akvaryum kuracağım.sizce 1 tane eheim 2228-02 mi yoksa 2 tane tetratec ex1200 mü? hangisini kullanayım karar veremedim.bir yandan eheimın adı var bir yandan tetra alarak iki tane dış filtre kullanmanın rahatlığı.nasıl yapsam bilemedim.yardımlarınızı bekliyorum[/QUOTE]
Cevabınız için teşekkür ederim.Tetraların su sızdırmasından genelde şikayet ediliyor.Kullanan birini yakalamışken bu ürün hakkında detaylı gözlemlerinizi öğrenmek isterim.Özellikle ses ve sağlamlık konusu benim için çok önemli.Çok ucuza kaçıp iki gün sonra yeni bir dış filtre arayışına girmek istemiyorum.Tetra ile eheim arasında da ciddi fiyat farkları var.
Cüneyt Bey maalesef benim maddi imkanlarım eheim,fluval gibi yüksek meblağlı ürünlere çıkmaya izin vermiyor.Aquapro 2200 'lik modelini araştırdım.Genelde olumlu yorumlar yapılmış.Sizin bir bilginiz var mı acaba?
[QUOTE=Cüneyt ERGÜN] [QUOTE=chivas2013][QUOTE=Cüneyt ERGÜN][QUOTE=chivas2013]
arkadaşlar 150x60x60 akvaryum kuracağım.sizce 1 tane eheim 2228-02 mi yoksa 2 tane tetratec ex1200 mü? hangisini kullanayım karar veremedim.bir yandan eheimın adı var bir yandan tetra alarak iki tane dış filtre kullanmanın rahatlığı.nasıl yapsam bilemedim.yardımlarınızı bekliyorum[/QUOTE]
Berkay bey merhaba,
Eheim 2208-02 tek başına yeterli gelmez, ya Eheim 2080 alacaksanız, yada 2 adet Ex1200, Ex1200lerde ki debi kaybı %50 olsa, 600Lt/saat x 2 ile saatte 1200Lt değilse bile ortalama 1000Lt suyu rahat çevirir, bu da ortalama sizin akvaryumunuzun suyunun 2 garanti, 2,5 defa ortalama çevirilmesi demek olur, bir Ex1200 kullanıcısı olarak ben Ex1200ü brüt 176Lt'lik tankım da kullanıyorum.
Saygılarımla.
[/QUOTE]Cevabınız için teşekkür ederim.Tetraların su sızdırmasından genelde şikayet ediliyor.Kullanan birini yakalamışken bu ürün hakkında detaylı gözlemlerinizi öğrenmek isterim.Özellikle ses ve sağlamlık konusu benim için çok önemli.Çok ucuza kaçıp iki gün sonra yeni bir dış filtre arayışına girmek istemiyorum.Tetra ile eheim arasında da ciddi fiyat farkları var.
<span style="line-height: 1.4;">[/QUOTE]</span>
<span style="line-height: 1.4;">
</span>
</span>
<span style="line-height: 1.4;">Berkay bey merhaba,</span>
</span>
</span>
<span style="line-height: 1.4;">Ex700 ve Ex1200 + Eheim Pro3e 2078 kullanıyorum,</span>
</span>
</span>
<span style="line-height: 1.4;">1- Ex700 ve Ex1200 gayet sessiz, filtrelerin dibine de gelseniz hiç ses yok.</span>
<span style="line-height: 1.4;">2- Ex700 ile sızdırma vs hiçbir sorun yaşamadım, yaklaşık 3-4 senedir kullanıyorum.</span>
<span style="line-height: 1.4;">3- Ex1200'ü 3 senedir kullanıyorum, 1 ay önce kova contasından su kaçırdı, 15 TL'ye contasını değiştirdim ve kullanıyorum.</span>
<span style="line-height: 1.4;">4- Eheim'ın Pro3e 2078 1850Lt/saat debili elektronik kafalı olan modelini kullanıyorum, debisinden memnun değilim (648Lt brüt akvaryum da, yanında ek olarak Doplhin C1600 destek olarak kullanıyorum)</span>
</span>
</span>
<span style="line-height: 1.4;">Şu anda yeniden filtreleri inceliyorum, Eheim 2080, FX5/FX6 ve Doplhin'in yeni modeli olan C2400 (3000Lt/saat) kısa listeye kaldı, Dolphin C2400 ile ilgili olarak forum da Pet Garden'ın bölümüne bir başlık açtım, firmadan bazı bilgiler bekliyorum, ona göre en son tercihimi yapacağım.</span>
</span>
</span>
<span style="line-height: 1.4;">Saygılarımla. </span>
[/QUOTE] Cüneyt Bey maalesef benim maddi imkanlarım eheim,fluval gibi yüksek meblağlı ürünlere çıkmaya izin vermiyor.Aquapro 2200 'lik modelini araştırdım.Genelde olumlu yorumlar yapılmış.Sizin bir bilginiz var mı acaba?
dış filtre deneyimleri(Dış filtre almadan bir göz atın)
[QUOTE=Cüneyt ERGÜN][QUOTE=chivas2013] arkadaşlar 150x60x60 akvaryum kuracağım.sizce 1 tane eheim 2228-02 mi yoksa 2 tane tetratec ex1200 mü? hangisini kullanayım karar veremedim.bir yandan eheimın adı var bir yandan tetra alarak iki tane dış filtre kullanmanın rahatlığı.nasıl yapsam bilemedim.yardımlarınızı bekliyorum[/QUOTE]
Cevabınız için teşekkür ederim.Tetraların su sızdırmasından genelde şikayet ediliyor.Kullanan birini yakalamışken bu ürün hakkında detaylı gözlemlerinizi öğrenmek isterim.Özellikle ses ve sağlamlık konusu benim için çok önemli.Çok ucuza kaçıp iki gün sonra yeni bir dış filtre arayışına girmek istemiyorum.Tetra ile eheim arasında da ciddi fiyat farkları var.
[QUOTE=Cüneyt ERGÜN][QUOTE=chivas2013] arkadaşlar 150x60x60 akvaryum kuracağım.sizce 1 tane eheim 2228-02 mi yoksa 2 tane tetratec ex1200 mü? hangisini kullanayım karar veremedim.bir yandan eheimın adı var bir yandan tetra alarak iki tane dış filtre kullanmanın rahatlığı.nasıl yapsam bilemedim.yardımlarınızı bekliyorum[/QUOTE]
Berkay bey merhaba,
Eheim 2208-02 tek başına yeterli gelmez, ya Eheim 2080 alacaksanız, yada 2 adet Ex1200, Ex1200lerde ki debi kaybı %50 olsa, 600Lt/saat x 2 ile saatte 1200Lt değilse bile ortalama 1000Lt suyu rahat çevirir, bu da ortalama sizin akvaryumunuzun suyunun 2 garanti, 2,5 defa ortalama çevirilmesi demek olur, bir Ex1200 kullanıcısı olarak ben Ex1200ü brüt 176Lt'lik tankım da kullanıyorum.
Saygılarımla.
[/QUOTE]Cevabınız için teşekkür ederim.Tetraların su sızdırmasından genelde şikayet ediliyor.Kullanan birini yakalamışken bu ürün hakkında detaylı gözlemlerinizi öğrenmek isterim.Özellikle ses ve sağlamlık konusu benim için çok önemli.Çok ucuza kaçıp iki gün sonra yeni bir dış filtre arayışına girmek istemiyorum.Tetra ile eheim arasında da ciddi fiyat farkları var.
SON MESAJLAR
- Akvaryumum ogurcay, 08:00
Akvaryum Tanıtımı - 30 Litrelik Canlı Doğurgan Akvaryumu baliklariniseven, 01:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryuma Ne Zaman Balık Eklemem Gerekir K0L0Ni, 00:45
Yeni Üye Forumu - Deniz Akvaryumu Sump Sorunu Nctunl, 23:29
Deniz Akvaryumları Genel - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Ehtiyar, 23:01
Güney Amerikan Cichlidleri - Akvaryumum Hakkında Sorularım İsmail_96965, 22:52
Yeni Üye Forumu - İkinci Kez Böyle Oldu ali, 22:32
Yeni Üye Forumu - Yeni 56 Litrelik Nano Deniz Akvaryumu Krlyns, 22:20
Deniz Akvaryumları Genel - Elimdeki Karides Türleri T3kniker, 21:18
Omurgasızlar Tanıtımı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 20:46
Akvaryum Tanıtımı - 30 Litre Akvaryumda Beraber Beslenecek Türler? İnci Kefali, 20:40
Yeni Üye Forumu - Creaqua Mobilya Hüsranı. ozgurozturk00, 20:10
Şikayet Var! - Cüce Kerevit Beslenmesi İnci Kefali, 17:57
Omurgasızlar - Şans Bambusu T3kniker, 17:23
Yeni Üye Forumu - Hamile Lepistesim Midesi Garip K0L0Ni, 16:46
Yeni Üye Forumu - Potasyum Nitrat Nereden Bulunabilir ? NightWist, 15:23
Taban ve Gübreleme - Ticari Yemler Ve Artemia'daki Eksikleri Giderme MertSoyumert, 13:55
Malzemeler ve Yemler Forumu - Betalarımı Birleştirimi koraykbl, 12:35
Yeni Üye Forumu - Armatürk Armatür Kaliteli Mi Ahmet12345, 11:17
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 09:53
Akvaryum Tanıtımı - 2. Sonunda Beta Akvaryum Ama ( Yalnızca Tanıtım ) koraykbl, 02:54
Akvaryum Tanıtımı - Sump Sistem Malzeme Dizilimi Cyber_Scout, 01:57
Filtre ve Sump Yapımı - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Karahanlı, 01:26
Canlı Doğuranlar - Su Piresi cagrikarabas, 00:50
Omurgasızlar - Ciklet AmatorLepistesci, 00:50
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Shark Akvaryum Aydınlatma Kaliteli Mi Ahmet12345, 00:48
Yeni Üye Forumu - 75 Litre Balık Önerisi mustafa191, 00:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum 3'ü 1 Arada MCY4, 23:40
Akvaryum Tanıtımı - İç Parazit Mi? K0L0Ni, 23:18
Yeni Üye Forumu - Lepistesin Türü Nedir İsmail_96965, 21:59
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Hangi Türle Hobiciliğe Dönmeliyim? Mesutoviç, 21:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryuma Koyduğum Kökte Beyaz Lekeler Var Flawlessense, 21:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ternapi Küçük Bir Su Birikintisi ternapi, 20:09
Akvaryum Tanıtımı - Ramireziye Çözüm AmatorLepistesci, 19:38
Güney Amerikan Cichlidleri - Neon Tetra Erkek Dişi Ayrımı( Kuyruk Farkı) Hobimus, 18:41
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Co2 Sistemim Kuro, 18:09
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Bu Kayalar Nedir? Hobivaryum eren, 16:53
Yeni Üye Forumu - Bu Bitki Ne Ve Rengi Neden Böyle ? Hobivaryum eren, 16:50
Bitki Akvaryumları Genel - Vatozumun Türü Ve Cinsiyeti Nedir Hobivaryum eren, 16:49
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Oranda Japonlar İçin En İyi Yem Hangisi Hobivaryum eren, 16:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 75 Litre Akvaryum İçin Tüm Sorularım Samnastrp, 16:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Yavruları Hobivaryum eren, 16:41
Canlı Doğuranlar - Fluval Fx6 Hortumla Ekleme mutlubaba, 11:24
Filtreleme Seçenekleri - Ankara'da Akvaryumcu m.furkandemir, 10:31
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Lepistes Hastalığı Cyber_Scout, 09:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Ankara Deniz Akvaryumcusu İsmail_96965, 08:34
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Akvaryum Suyu ahmetfiratozkaya, 00:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pipo Filtre İçin Hava Pompası Önerisi? Cyber_Scout, 22:53
Filtreleme Seçenekleri - Bu İlaç L144 İçin Verilir Mi? Hidro Dinamik, 21:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Sitrik Asit Ve Karbonat Hakkında Sorularım NightWist, 21:05
Kendin Yap Sistemler (DIY)
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 06:53
- Karides , Salyangoz . gyunda 06:53
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 06:53
- Microfex Kültürü sefailgaz 06:16
- Aquael 200 Watt, 100 Watt Isıtıcı Çeşitleri sefailgaz 06:16
- Neocaridina Mavi Melek Karides Uguzel 02:38
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 02:38
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 02:38
- Bitki Çeşitleri emreemin 02:38
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 02:38
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 02:38
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 02:01
- Turuncu Karides serkul2007 00:36
- Mobilyalı 40*40 Akvaryum serkul2007 00:36
- Ohmpk Startail Ve Hybrid Sukhoi 23:48
- Lepistes Red Tuxado Koi Ve Ramshorn Salyangoz yagiz.sonmez 23:22
- Cardinal Tetra Ve Ember Tetra yagiz.sonmez 23:22
- F0 Neolamprologus Sexfasciatus Gold Ve Blu Enestr 22:48
- 2.67 Tüp Furcifer 22:42
- Dennerle Akvaryum Furcifer 22:42
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 22:42
- Creaqua Nano Elit Furcifer 22:42
- Afrika Cichlidleri devito 22:35
- 3 Katlı Akvaryum Standı Aquasch 22:06
- Cristmass Moss Ve Bloody Mary Karidesler JDEAN 21:56
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı GreeNWooD 21:06
- Sıfır Akvaryumlar Dış Filtre Aydınlatma GreeNWooD 21:06
- Bitki,karides,discus Vb. Türlere Özel Osmos Sistem zafer3885 20:32
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 20:32
- 120x60x50h Emas Sumplu Akvaryum Ve Set ThunderstrucK 20:07
- Kuru Yaprak - Jack Fruit Ve Vatoz Küpü İnci Kefali 19:45
- Ramshorn Ve Yarasakulak Salyangozlar İnci Kefali 19:45
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 18:29
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 18:29
- Philipinne Blue Ve Altum-silver Kırması Melekler. Laetacara 18:25
- Su Piresi / Yeşil Su Ücretsiz. ALTEMUR 17:43
- Dark Moskow Erkek ALTEMUR 17:43
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 17:16
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 17:16
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 17:16
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 17:16
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 16:40
- Mini Sumplu Akvaryum LEGEND59 15:26
- 50x25x25 Sumplu Akvaryum LEGEND59 15:26
- Muharrem Hasbi chucuk 14:55
- Anubias Agirlikli Toplu Bitki agbaglama 14:54
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 14:08
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 14:08
- Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai, Elma Salyangozu nikon_ 14:08
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 13:54
KULLANICILAR
- 41 Online Kullanıcı, 23 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.