ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ali1996
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
26
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
03 Nisan 2025 16:09
Toplam Mesaj:
108 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
ali toran
Doğum Tarihi:
31 Ağustos 1996
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
[img]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar/157272.jpg[/img]
SON 10 MESAJI
Aktif Toprak Öneri
Teşekkürler tavsiyeleriniz için 🙏
Teşekkürler tavsiyeleriniz için 🙏
Aktif Toprak Öneri
Tropica aquarium soil 9lt ve ilk zemin için reopica plant growth substrate 2.5lt sipariş ettim sizce 50*40*40 bir tank için yeterli olur mu bu siparişler
Tropica aquarium soil 9lt ve ilk zemin için reopica plant growth substrate 2.5lt sipariş ettim sizce 50*40*40 bir tank için yeterli olur mu bu siparişler
Aktif Toprak Öneri
Merhaba arkadaşlar 50*40*40h boyutunda ki yeni kuracağım akvaryuma aktif toprak önerisi istiyorum ilk defa kullanacağım bu yüzden deneyimli kişilerin tecrübesine ihtiyacım var
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Sağlıklı hobiler.
Merhaba arkadaşlar 50*40*40h boyutunda ki yeni kuracağım akvaryuma aktif toprak önerisi istiyorum ilk defa kullanacağım bu yüzden deneyimli kişilerin tecrübesine ihtiyacım var
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Sağlıklı hobiler.
200 Litre Bitkili Akvaryuma Öneri
Belli bir miktar yazılaeı okudum fakat fiyatlardan dolayı filtre kullanmıyorsanız 2. El uyguna bulabilirisniz bence böyle güzel tankınız varken biraz daha sınırları zorlayıp okadar seyir zevki alırsınız ki siz bile şaşırırsınız.
Önerilerim sadece bitki bile besleyecekseniz ısıtıcı şart ektiğiniz bitkilerin ismini yazıp gereksinimlerine bakın.
Bir dış filtre ekleyin.
Eğer merakınız varsa biraz araştırmayla el yapımı power led yapardınız ya da forumda gerçekten işini iyi yapan uyguna halleden abilerimiz var bunu da bir araştırmanı öneririm.
Bunları yapıp biraz da dikkatli ilerlersen o akvaryuma da tür tavsiyem kırmızı burun ve discus olur.
Sağlıklı hobiler...
Belli bir miktar yazılaeı okudum fakat fiyatlardan dolayı filtre kullanmıyorsanız 2. El uyguna bulabilirisniz bence böyle güzel tankınız varken biraz daha sınırları zorlayıp okadar seyir zevki alırsınız ki siz bile şaşırırsınız.
Önerilerim sadece bitki bile besleyecekseniz ısıtıcı şart ektiğiniz bitkilerin ismini yazıp gereksinimlerine bakın.
Bir dış filtre ekleyin.
Eğer merakınız varsa biraz araştırmayla el yapımı power led yapardınız ya da forumda gerçekten işini iyi yapan uyguna halleden abilerimiz var bunu da bir araştırmanı öneririm.
Bunları yapıp biraz da dikkatli ilerlersen o akvaryuma da tür tavsiyem kırmızı burun ve discus olur.
Sağlıklı hobiler...
50*40*40 Hi-tech Olmaya Çalışana Öneri :)
Bakın bu bilmediğim bir konuydu hemen araltırmaya başlıyorum co2 kapa aç da ph etkilenmesini.
Bilgi için çok teşekkür ederim...
Ve hala bitki ve balık nerilerine açığım☺️
Bakın bu bilmediğim bir konuydu hemen araltırmaya başlıyorum co2 kapa aç da ph etkilenmesini.
Bilgi için çok teşekkür ederim...
Ve hala bitki ve balık nerilerine açığım☺️
[QUOTE=jackiebrown]li1996]
Merhabalar co2 yi biraz tahmini vereceğim indicatör ile düzene oturtup giderim diye düşündüm kesmeden vermeyi düşünmüyorum belirttiğiniz gibi bu büyüklükte tüp yetersiz gelecektir ama istanın 1 lt lik tüpleri faiş fitat onun için 0. 5lik aldım akvaryum ve co2 yanında foto çekmiştim ekleyeyim.
Düşüncem çok mu yanlış acaba?
Merhaba ,
Eger keserek verecekseniz tüp idare edecektir. Aksi durumda habire doldurmak zorunda olmak can sıkabilir.
Keyifli hobiler.
[/QUOTE]
Evet kesinlikle haklısınız ışıklandırmadan 1 2 saat önce açıp ışıklandırma ile kapatacağım sistemi.
Bir sonraki adımım istanbulda co2 dolduran yer arayışı gibi gözüküyor ☺️
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/157272/090220221513531.jpg[/IMG]
Kullanmak istediğim kaya parçaları da büyük gri kayalar bunların ph ı etkileyip etkilemediğini nasıl öğrenebilirim mesela daha önceden 1 parçasını lowtech akvaryum da kullandım bir sorun yaşamadım fakat bilinçsizce bir başlangıç sayılabilirdi
[QUOTE=jackiebrown]li1996]
Merhabalar co2 yi biraz tahmini vereceğim indicatör ile düzene oturtup giderim diye düşündüm kesmeden vermeyi düşünmüyorum belirttiğiniz gibi bu büyüklükte tüp yetersiz gelecektir ama istanın 1 lt lik tüpleri faiş fitat onun için 0. 5lik aldım akvaryum ve co2 yanında foto çekmiştim ekleyeyim.
Merhaba ,
Eger keserek verecekseniz tüp idare edecektir. Aksi durumda habire doldurmak zorunda olmak can sıkabilir.
Keyifli hobiler.
[/QUOTE]
Evet kesinlikle haklısınız ışıklandırmadan 1 2 saat önce açıp ışıklandırma ile kapatacağım sistemi.
Bir sonraki adımım istanbulda co2 dolduran yer arayışı gibi gözüküyor ☺️
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/157272/090220221513531.jpg[/IMG]
Kullanmak istediğim kaya parçaları da büyük gri kayalar bunların ph ı etkileyip etkilemediğini nasıl öğrenebilirim mesela daha önceden 1 parçasını lowtech akvaryum da kullandım bir sorun yaşamadım fakat bilinçsizce bir başlangıç sayılabilirdi
[QUOTE=jackiebrown]
Merhaba ,
Hayırlı olsun.
Benim ilk dikkatimi çeken şey Ista 0,5 lt CO2 oldu. Bahsettiğiniz sistem nasıl olacak regulator selenoid valfli mi ? Yoksa kesmeden verecek misiniz ? Eğer kesmeden verecekseniz 0,5 lt az. Doldurmak adına uğraşmamak için biraz butce ile daha buyuk tup ve kullaım seklinize göre regülatör alabilirsiniz. Rahat edersiniz.
Keyifli hobiler.
[/QUOTE]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/157272/090220221425591.jpg[/IMG]
[QUOTE=muratdeg]Lav taşı kullanmayın, diğer zemin malzemeleri uygun.
Elinizde 200 watt ısıtıcı varsa kullanılabilir, yeni alacaksınız sandığımdan 100 watt yeterli demiştim.
Canlı konusunda hightech düşünüyorsanız balık olarak seçenekler biraz kısıtlanıyor. Forumdaki bitkili akvaryum tanıtımlarını inceleyip karar verebilirsiniz.[/QUOTE]
Şuan kafamda yıllar yılı önce hobiden çok sevdiğim abimin verdiği kayaları ortaya koyup öne parvula sol arkaya sp. Japon sağ arkaya güzel kırmızı gül ekmeyi planlıyorum çok komplike bitkilere girmeyeceğim gibi yani 3 tür rn fazla 4 tür koyup farklı renk elde edip ama sadelikten ödün vermemek istedim.
Böyle bir kurulumda da kırmızı burun inci mozaik gurami mi yapsam dedim sizce nasıl bir ortam oluşur ya da kırmızı burun dip bölgeye de güzel ramirazi çifti, ya da ramirazi çifti orta üst de de 2 d 1 e gibi güzel melek bu kombinasyonlar geliyor aklıma ☺️
[QUOTE=jackiebrown]
Merhaba ,
Hayırlı olsun.
Benim ilk dikkatimi çeken şey Ista 0,5 lt CO2 oldu. Bahsettiğiniz sistem nasıl olacak regulator selenoid valfli mi ? Yoksa kesmeden verecek misiniz ? Eğer kesmeden verecekseniz 0,5 lt az. Doldurmak adına uğraşmamak için biraz butce ile daha buyuk tup ve kullaım seklinize göre regülatör alabilirsiniz. Rahat edersiniz.
Keyifli hobiler.
[/QUOTE]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/157272/090220221425591.jpg[/IMG]
[QUOTE=muratdeg]Lav taşı kullanmayın, diğer zemin malzemeleri uygun.
Elinizde 200 watt ısıtıcı varsa kullanılabilir, yeni alacaksınız sandığımdan 100 watt yeterli demiştim.
Canlı konusunda hightech düşünüyorsanız balık olarak seçenekler biraz kısıtlanıyor. Forumdaki bitkili akvaryum tanıtımlarını inceleyip karar verebilirsiniz.[/QUOTE]
Şuan kafamda yıllar yılı önce hobiden çok sevdiğim abimin verdiği kayaları ortaya koyup öne parvula sol arkaya sp. Japon sağ arkaya güzel kırmızı gül ekmeyi planlıyorum çok komplike bitkilere girmeyeceğim gibi yani 3 tür rn fazla 4 tür koyup farklı renk elde edip ama sadelikten ödün vermemek istedim.
Böyle bir kurulumda da kırmızı burun inci mozaik gurami mi yapsam dedim sizce nasıl bir ortam oluşur ya da kırmızı burun dip bölgeye de güzel ramirazi çifti, ya da ramirazi çifti orta üst de de 2 d 1 e gibi güzel melek bu kombinasyonlar geliyor aklıma ☺️
[QUOTE=muratdeg]İlk gözüme çarpanları söyleyeyim:
- 100 watt ısıtıcı yeterli
- Zemini çorba yapmayın. Bütçe varsa soil, yoksa alta besleyici bir katman(jbl aquabasis plus gibi) üste dere kumu ya da hagen yeterli.
- Balık: Ember tetra
- Yosun yiyici bir ekiple başlayın. Yavru saeler, garra rufa, nerite salyangoz otocinclus olabilir.[/QUOTE]
Öncelikle yazıyı dikkate alıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim 😀
Düşünceleriniz çok değerli baştan yazılarınıza cevap vereyim ve soru sorayım ☺️
Elimde şu an 200w ısıtıcı var eskiden kalma onu takıcam bir sorun olur mu bilmiyorum olacağını düşünüyorsanız ne gibi olur acaba cünkü 200 oraya 300 buraya eskisi gibi değilmiş çok aşırı maliyetler çıktı ve çok üzücü bir durum.
Zemine gelince alta lav kırığı iyi olmaz mı hatırladığım eski bilgilere göre altta ki lav kırığı hem bakteri kültürüne hem de kök gelişimine yaedımcı oluyordu.
Tabana da jbl proflora satrt ve jnl misket gübre aldım onları sermek durumundayım.
Balık konusunda da balık ve bitkileri birlikte karar verip ona göre bir kurulum istiyorum, canlı ve bitki konusuna asla karar veremiyorum şuan 😀
Ve yosun yiyicileri dediğiniz gibi kesinlikle ekleyeceğim.
Herkese sağlıklı hobiler dilerim...
[QUOTE=muratdeg]İlk gözüme çarpanları söyleyeyim:
- 100 watt ısıtıcı yeterli
- Zemini çorba yapmayın. Bütçe varsa soil, yoksa alta besleyici bir katman(jbl aquabasis plus gibi) üste dere kumu ya da hagen yeterli.
- Balık: Ember tetra
- Yosun yiyici bir ekiple başlayın. Yavru saeler, garra rufa, nerite salyangoz otocinclus olabilir.[/QUOTE]
Öncelikle yazıyı dikkate alıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim 😀
Düşünceleriniz çok değerli baştan yazılarınıza cevap vereyim ve soru sorayım ☺️
Elimde şu an 200w ısıtıcı var eskiden kalma onu takıcam bir sorun olur mu bilmiyorum olacağını düşünüyorsanız ne gibi olur acaba cünkü 200 oraya 300 buraya eskisi gibi değilmiş çok aşırı maliyetler çıktı ve çok üzücü bir durum.
Zemine gelince alta lav kırığı iyi olmaz mı hatırladığım eski bilgilere göre altta ki lav kırığı hem bakteri kültürüne hem de kök gelişimine yaedımcı oluyordu.
Tabana da jbl proflora satrt ve jnl misket gübre aldım onları sermek durumundayım.
Balık konusunda da balık ve bitkileri birlikte karar verip ona göre bir kurulum istiyorum, canlı ve bitki konusuna asla karar veremiyorum şuan 😀
Ve yosun yiyicileri dediğiniz gibi kesinlikle ekleyeceğim.
Herkese sağlıklı hobiler dilerim...
Herkese merhabalar,
Çok uzun süre aradan sonra hobiye dönüş yapmaktayım ve hep beraber tavsiyelerle ve önerilerle bir kurulum yapmak istiyorum😀
Şuan ekipman ve düşüncelerimi belirtiyorum.
50*40*40 akvaryum
Aydınlatma power led 36w 40cm
Co2 ista 0.5 lt tüp seti
Isıtıcı tetra 200w
Tabana tavsiye almak istiyorum
jbl proflora start ve jbl 7 li misket gübre aldım elimde aquaclay ve vitasend in bitki kumu var düşüncem jbl proflora aquclay gübre vita diğer seçeneğim, jbl proflora lav kırığı gübre vitasend ya da jbl proflora lav kırığı gübre hegen siyah kum tabana öneri ve tavsiyenizi bekliyorum
Bitkiler de düşüncem
Parvula, sol arka köşeye sp japon sağ arkaya kırmızı gül ortaya da iwugami tarzı gibi gri kayalarım var onları koymayı düşünüyorum ve bitki türlerinde gerçekten tavsiyeye ihtiyacım var şöyle bir kombinasyon yaparsan hoş durur dediğiniz bitkileri söylerseniz araştırma yaparım.
Balık ise tam bir muamma benim için şu an en çok tavsiye almam gereken konu balık ve bitki olsagerek😊
Başka bir forum başlığında paylaştım fakat kimse dönül yapmadı burada yayınlayayom bakalım abilerim kardeşlerim emsallerim fikirlerini bilgilerini paylaşacak mı :)
Tekrar belirttiğim gibi önerilerinizi eleştirilerinizi bekliyorum herkese sağlıklı hobiler🙏
Herkese merhabalar,
Çok uzun süre aradan sonra hobiye dönüş yapmaktayım ve hep beraber tavsiyelerle ve önerilerle bir kurulum yapmak istiyorum😀
50*40*40 akvaryum
Co2 ista 0.5 lt tüp seti
Isıtıcı tetra 200w
jbl proflora start ve jbl 7 li misket gübre aldım elimde aquaclay ve vitasend in bitki kumu var düşüncem jbl proflora aquclay gübre vita diğer seçeneğim, jbl proflora lav kırığı gübre vitasend ya da jbl proflora lav kırığı gübre hegen siyah kum tabana öneri ve tavsiyenizi bekliyorum
Bitkiler de düşüncem
Parvula, sol arka köşeye sp japon sağ arkaya kırmızı gül ortaya da iwugami tarzı gibi gri kayalarım var onları koymayı düşünüyorum ve bitki türlerinde gerçekten tavsiyeye ihtiyacım var şöyle bir kombinasyon yaparsan hoş durur dediğiniz bitkileri söylerseniz araştırma yaparım.
Balık ise tam bir muamma benim için şu an en çok tavsiye almam gereken konu balık ve bitki olsagerek😊
Başka bir forum başlığında paylaştım fakat kimse dönül yapmadı burada yayınlayayom bakalım abilerim kardeşlerim emsallerim fikirlerini bilgilerini paylaşacak mı :)
Tekrar belirttiğim gibi önerilerinizi eleştirilerinizi bekliyorum herkese sağlıklı hobiler🙏
50*40*40 Hi-tech Öneri
Herkese merhabalar,
50*40*40 akvaryum
Co2 ista 0.5 lt tüp seti
Isıtıcı tetra 200w
Bitkiler de düşüncem
Herkese merhabalar,
50*40*40 akvaryum
Co2 ista 0.5 lt tüp seti
Isıtıcı tetra 200w
Bitkiler de düşüncem
SON MESAJLAR
- Yeni Aldığım Beta Suyun Üstünde Takılıyor Goldfish2000, 06:45
Hastalıklar ve İlaçlar - Dış Filtre Takır Tukur Ses Atman 3338 KaanE, 06:19
Filtreleme Seçenekleri - Yavru Vatozlarımı Petshop Alır Mı Hidro Dinamik, 03:03
Yeni Üye Forumu - 40 Litrelik Akvaryuma Ne Önerirsiniz NightWist, 02:51
Yeni Üye Forumu - Mollilerim Çok Fazla Çoğalıyor Ne Yapmalıyım ozkoktr, 02:49
Canlı Doğuranlar - Geçmeyen Bulanıklık NightWist, 01:38
Bitki Akvaryumları Genel - Bı Hangi Vatoz NightWist, 01:34
Yeni Üye Forumu - Yeşil Bir Tür Yosundan Kurtulamıyorum Gokayb, 01:28
Yeni Üye Forumu - Beta Yüzgeç Yırtılması NightWist, 00:59
Hastalıklar ve İlaçlar - Kafa Motoru Önerisi Ahmetkngr, 00:17
Filtreleme Seçenekleri - Aguamentist Youtube Ve Sosyal Medya Tanıtımları SuperSport, 00:09
Akvaryum Dünyasından Haberler - Akvaryum Köşe Çatlağı Tamir Olur Mu cilbay06, 00:08
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Amonyak Problemi cilbay06, 23:58
Hastalıklar ve İlaçlar - Adi Mi Elma Mı benimadımebruli, 23:47
Yeni Üye Forumu - Balığım Hasta Tedavi Olarak Başka Ne Yapabilirim? Monaxia, 23:46
Labirentliler - Akvaryum Tasarım Önerisi koraykbl, 23:23
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Lepistws koraykbl, 23:20
Hastalıklar ve İlaçlar - 80 Cm Akvaryum İçin Ekipman Önerisi Anselmo458, 23:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Alenc4tx1sh, 22:53
Yeni Üye Forumu - Apisto. Agassizii “blue Flame” Itokin, 22:30
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - 80 Cm Akvaryum İçin Ekipman Önerisi Ahmetkngr, 22:24
Yeni Üye Forumu - Yeni 56 Litrelik Nano Deniz Akvaryumu Praton, 22:09
Deniz Akvaryumları Genel - Yeni İthal Akvaryum Kurulumu Yaptım Tarık Buğra, 21:45
Akvaryum Tanıtımı - Beta Yaşar Mı? Tarık Buğra, 21:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 1 Günlük Oscar Balıklarım Hareketsiz Dipte Duruyor ozkoktr, 21:20
Yeni Üye Forumu - 60x40x40 Nature Style Scape joko29, 20:32
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryumlarda Sump Woland, 20:32
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 30x30x30 52MaviGolge, 20:10
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Genel Öneri Ekremblkn37, 19:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 120/50/50 Bitkili Kurulum NightWist, 19:21
Akvaryum Tanıtımı - Cüce Ciklet Akvaryumu TacsızKral, 18:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Suyunu Kaynatıp Dinlenmeye Bıraksam? ArjenB, 18:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İvanacara Bimaculata Üretim Serüveni Başlangıcı AtlasPoyraz, 18:24
Güney Amerikan Cichlidleri - Japon Balığı Akvaryumu (tavsiyelere İhtiyacım Var) NightWist, 17:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yapraklardaki Sıkıntı Nedeni Ne Olabilir? Anselmo458, 17:55
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum.com Ui Editor (chrome Eklentisi) Anselmo458, 17:44
Forum ve Site Hakkında - Kurumuş Yapraklar mrah, 17:28
Bitki Akvaryumları Genel - Aquael Fzn Pro Serisi Şelale Filtre mrah, 17:21
Malzemeler ve Yemler Forumu - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tataaa4325, 17:17
Güney Amerikan Cichlidleri - Shallow Desktop Darkwater 41lt Lepistes Taha10, 17:06
Akvaryum Tanıtımı - Lepisteslerimde Parazit Var Karahanlı, 16:42
Canlı Doğuranlar - 60 L Akvaryuma Bu Kombinasyon Nasıl Olur Orhan76, 15:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karides Tür scorpion26, 15:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yapıcı Eleştirilerin Silinmesi Hakkında! Hidro Dinamik, 14:59
Forum ve Site Hakkında - Katman Katman Zemin Sıralaması Ekremblkn37, 14:58
Yeni Üye Forumu - Renkli taşlar suya, balığa zarar verir mi? ahmetfiratozkaya, 14:20
Sazansıgiller - Rosy Barb'larım Niye Birbirini Kovalıyor? Carcharodon, 13:51
Yeni Üye Forumu - Lowtech Jungle Stil Bitkili Tankım bendeniztayfun, 13:13
Akvaryum Tanıtımı - Jbl Proflora Co2 Set R0h1rr1m, 12:57
Bitki Akvaryumları Genel - İç Flitre neomeo, 12:37
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Nannacara Anomala Çifti tarikyksl 06:11
- Hindistancevizi Kabuğu tarikyksl 06:11
- Canlı Garantili Gönderim Hediyeli Microfex Rafayel 02:21
- Akvaryumları Boşaltıyorum Hb White Lep Tül Melek metsi 01:54
- Creaqua E-line 40 Armatür TugayÇınar 01:20
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 01:19
- Microfex Kültürü sefailgaz 01:05
- İthal Akvaryum, Co2 Cam İndikatör + Sıvısı dark blue 00:56
- Catappa Yaprağı Son 60 Adet dark blue 00:56
- Su Üstü Bitkisi Pistia Su Marulu L.repens 00:21
- Malawi Turleri Ve L144 Aciklqlamayi Okuyunuz onurbaseryusuf 00:19
- 2 Cift Yavrulu Yumurtali Muhabet Kusu Takas Olur onurbaseryusuf 00:19
- 2.67 Tüp Furcifer 23:56
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 23:56
- Çok Uygun Sarı Prenses Yavruları tetikk 23:30
- Damızlık Demasoni Kolonisi 5 Erkek 16 Dışı tetikk 23:30
- Hobiye Ara Bitkili Akvaryumu Satıyorum teksas_tombiks 23:21
- Pipo Filtre Ve Salyangoz Kabukları aquatales 23:03
- L46 Zebra Pleco Çiftleri Dost34. 22:29
- F1 Black Camerun Ve F1 Chaitika Goldlar DiscusTurk 22:02
- Marlieri A Kalite Çiftler DiscusTurk 22:02
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 21:56
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 21:56
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 21:56
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 21:56
- Channa Stewartii rseven 21:36
- 100-300 W Isıtıcı rseven 21:36
- Sumplı Üçlü Set Akvaryum 150x50x50 rseven 21:36
- Led Armatür & Nixa Demir Gübresi BywenzeL 21:29
- L401 Yavru. 1e2d L15, 1e2d L66 Pleco voltran 21:25
- Un Kurdu Larvası hepatik 21:09
- Termometre / Dijital Derece cagdas_0606 20:36
- Co2 İndikatör Set cagdas_0606 20:36
- Rio Nanay, G.blue Ram, Sterbai Aquaboy 18:43
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 17:44
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 17:44
- Mobilyalı Ada Tipi Akvaryum 150-450 Lt vel1d 16:56
- Hydrocotyle Leucocephala, Myriophyllum Tuberculatu emregungor 16:42
- Christmass Moss Ve Pellia Moss emregungor 16:42
- Caridina Ve Neocaridina Karidesler, Poso Salyangoz Oquanus 16:25
- Karides_vatoz Yuvası- Yeşil Su osmandbnl 16:19
- Blyxa Japonica osmandbnl 16:19
- Satılık 2 Adet Beyaz Ve Siyah Dişi Molly osmandbnl 16:19
- Temiz Muhtelif Malzemeler akvaryum12 15:39
- Oase Biostyle 180 Grey Şelale Filtre 900lt/saat orimohito 15:06
- Aquael Fzn Pro 1000 Askı Filtre 7,1w 900l/s orimohito 15:06
- Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 14:41
- Hb White Lepistes omererbas 14:26
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 14:24
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 14:24
KULLANICILAR
- 27 Online Kullanıcı, 15 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.