ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Burak.ö
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
03 Aralık 2015 11:04
Toplam Mesaj:
82 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
burak ozen
Doğum Tarihi:
27 Temmuz 1992
İl:
Istanbul
Meslek:
eczane teknisyeni
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Burak.Ö
SON 10 MESAJI
Hagen kumu
arkadaşlar türkiyedeki hagen kumu gerçek değil hagen almanyada bir madenden çıkartılan kumdur bunu bizimkiler çakılı boyayıp hagen diye yutturuyorlar. bende hagen kullandım ve salınım yaptı. akvarkum dan almanızı tavsiye ederim oradan aldım ben 1 hafta önce 40 kg. yıkadım çok güzel kum sadece parlamıyor orjinal olduğu için ve kum çok pis buda doğal olmasından kaynaklı yani kumu temizlemesi uğraştırır biraz. İyi günler..
arkadaşlar türkiyedeki hagen kumu gerçek değil hagen almanyada bir madenden çıkartılan kumdur bunu bizimkiler çakılı boyayıp hagen diye yutturuyorlar. bende hagen kullandım ve salınım yaptı. akvarkum dan almanızı tavsiye ederim oradan aldım ben 1 hafta önce 40 kg. yıkadım çok güzel kum sadece parlamıyor orjinal olduğu için ve kum çok pis buda doğal olmasından kaynaklı yani kumu temizlemesi uğraştırır biraz. İyi günler..
100*50*h40 mobilyalı akvaryum.Su bile değmedi.
iyi forumlar. 100*50*h40 akvaryumumu satıyorum 2 hafta önce aldım. satmamın nedeni akvaryumcuda bir kare akvaryum gördüm çok hoşuma gitti bende kare akvaryum almaya karar verdim. akvaryumum 10 mm camdan kayıklı kuşaklıdır ön cam extra clear dır. armatürü mevcuttur 4x39w t5/t8.
Burak.ö 2015-03-08 17:59:51
SATIŞ GÜNCEL.
iyi forumlar. 100*50*h40 akvaryumumu satıyorum 2 hafta önce aldım. satmamın nedeni akvaryumcuda bir kare akvaryum gördüm çok hoşuma gitti bende kare akvaryum almaya karar verdim. akvaryumum 10 mm camdan kayıklı kuşaklıdır ön cam extra clear dır. armatürü mevcuttur 4x39w t5/t8.
fiyat:akvaryumu 650 liraya aldım balastlar dandikti ferhat beyden(CERKUTAY) PHİLİPS 2X39W balast sipariş ettim. 80 lirada oradan tuttu toplam 730 liraya mal oldu. akvaryuma su bile değmemesine rağmen ikinci el sayılmakta fiyatını 570 lira düşünüyorum. Pazarlık sünnettir anlaşabiliriz yeterki abartılı tekliflerle gelmeyin..
1-2 haftaya kadar satılmazsa akvaryumu kuracağım. CO2 TÜP İLE BERABER 600 LİRA 1. LİNKTE DETAYLAR MEVCUT. (2023e kadar tarihi var tüpün tüp yeni)
İST/MALTEPE ikamet ediyorum. hayırlı günler
ilan: http://forum.akvaryumda.com/akvaryum-malzemeleri-satis-ilanlari/1515-su-bile-degmedi-satilik-akvaryum-1-haftalik.html#post18176
fotoğraflar: http://forum.akvaryumda.com/akvaryumlarimizin-tanitimlari/1432-akvaryum-geldi-filtreyi-kuramadim-7.html
SATIŞ GÜNCEL.
Yeni kum
hagen değil bazalt sendeki. iyiki de hagen değil çünkü hagen almanyada çıkarılan bir kumdur ülkemizde malesef taşları boyayıp bize hagen diye satıyorlar :) mesela bende ki de orjinal hagen değil boyandığı için parlıyor zaten. bir daha kum almak istersen
hagen değil bazalt sendeki. iyiki de hagen değil çünkü hagen almanyada çıkarılan bir kumdur ülkemizde malesef taşları boyayıp bize hagen diye satıyorlar :) mesela bende ki de orjinal hagen değil boyandığı için parlıyor zaten. bir daha kum almak istersen
akvarkum.com
öneririm kumları doğal tek köyü yanı doğal olduğu için pis geliyor yıkaması eziyet :) ama sonuçta akvaryum için iyi bir kumfiyatıda çok uygun 40 kilo 90 lira kargoda dahil.
450 lt kurulum 125*60*60
[QUOTE=Çerkez Oğlu]Yorumlariniz icin tesekjur ederim cetvel ile olctum net 6 mm cam kalinligi suan 40 cm yukseklite dolu 1 haftadir kullaniyorum ama bakiklarima yeni bi tank alana kadar bu sekilde idare etmem lazim malum ogrencilik ha deyincede alinmiyor tekrar tesekkur ederim :)[/QUOTE]
[QUOTE=Çerkez Oğlu]Yorumlariniz icin tesekjur ederim cetvel ile olctum net 6 mm cam kalinligi suan 40 cm yukseklite dolu 1 haftadir kullaniyorum ama bakiklarima yeni bi tank alana kadar bu sekilde idare etmem lazim malum ogrencilik ha deyincede alinmiyor tekrar tesekkur ederim :)[/QUOTE]
bian önce değil hemen alın :) o tank bir patlarsa ilk katta değil iseniz alt kattakinin badana boyası ve eşyalara gelirse eşya masrafı size çok daha fazlaya patlayacaktır. sonuçta yarım ton bu yükü cam yaşıyor ve çok ince bir cam taşıyor öyle düşünün. 200 litrelik tankım var önlem için 10 mm camdan yaptırdım gerisini siz düşünün :)
Bitki akvaryumu Su oturma problemi
[QUOTE=İtidal]Pekala Burak Bey bu süreci nasıl atlattınız ? Umarım bahsettiğiniz gibi olmaz..[/QUOTE]
[QUOTE=İtidal]Pekala Burak Bey bu süreci nasıl atlattınız ? Umarım bahsettiğiniz gibi olmaz..[/QUOTE]
İlk zamanlarda karartma ve suyu değiştirme yöntemine gittim yalnız herhangi bir sonuç alamadığım için uv filtre aldım 1 haftada düzeldi. tabi daha öncesinden 1 1.5 hafta kadar karartma yöntemi yaptığım için bitkilerimin çoğu soldu. bana bayağı bir eziyetti. yeşil su olursa kesinlikle direk uv filtre takılmasından yanayım ben.
Bitki akvaryumu Su oturma problemi
benim tankımda da ilk başlarda aynı beyaz sislenme olmuştu ardından yeşil su sorunu meydana geldi. sizdede aynı sorun olur olmaz bir bilgim yok sadece benzer olduğu için paylaşmak istedim. suyunuzu kesinlikle akvaryum suyunun ısısına gelince koyun oda bu tarz sıkıntılar yaratabiliyor. Dua edin yeşil su sorununun başlangıcı olmasın çok sinir bozucu birşey :(
benim tankımda da ilk başlarda aynı beyaz sislenme olmuştu ardından yeşil su sorunu meydana geldi. sizdede aynı sorun olur olmaz bir bilgim yok sadece benzer olduğu için paylaşmak istedim. suyunuzu kesinlikle akvaryum suyunun ısısına gelince koyun oda bu tarz sıkıntılar yaratabiliyor. Dua edin yeşil su sorununun başlangıcı olmasın çok sinir bozucu birşey :(
hi-tech kurulum.
Merhabalar. Yeni akvaryumum geldi 100*50*40 boyutlarında. Fluval 306 dış filtrem mevcut. kum olarak akvarkum dan 40 kg kum sipariş ettim şuan yıkama aşamasında. 3x39w aquastar 1x39w grolüx(kırmızı bitki olmayacağından dolayı 1x koydum grolüxü) co2 tüpü sipariş edildi 5lt. gelecek bu hafta içinde. uc filtre mevcut sorun çıkmadığı sürece kullanılmayacak. gübreleri henüz almadım alımını önümüzdeki hafta yapacağım. Sorularım,
Hiç kimsenin yazacak bir şeyi yok mu :))
Burak.ö 2015-03-08 16:12:57
Merhabalar. Yeni akvaryumum geldi 100*50*40 boyutlarında. Fluval 306 dış filtrem mevcut. kum olarak akvarkum dan 40 kg kum sipariş ettim şuan yıkama aşamasında. 3x39w aquastar 1x39w grolüx(kırmızı bitki olmayacağından dolayı 1x koydum grolüxü) co2 tüpü sipariş edildi 5lt. gelecek bu hafta içinde. uc filtre mevcut sorun çıkmadığı sürece kullanılmayacak. gübreleri henüz almadım alımını önümüzdeki hafta yapacağım. Sorularım,
1) ilk kurulumda özellikle dikkat etmem gereken hususlar nelerdir ?
2) sıvı gübreyi bitkileri ektikten ne kadar süre sonra koymaya başlayayım ?
3) Akvaryum suyunun çok fazla net olmasını istiyorum bunun için extra nelere dikkat etmem lazım ?
4) Kesinlikle olması gereken test kitleri hangileri acaba? Uygun fiyata bildiğiniz yer varsa paylaşırsanız sevinirim.
3) Akvaryum suyunun çok fazla net olmasını istiyorum bunun için extra nelere dikkat etmem lazım ?
4) Kesinlikle olması gereken test kitleri hangileri acaba? Uygun fiyata bildiğiniz yer varsa paylaşırsanız sevinirim.
5) kesinlikle yapmamam gereken şey var mıdır ?
Akvaryumu kurmaya başladığım zaman an ve an fotoğrafları paylaşacağım.
Yardımlarınız için teşekkürler. Saygılar..
Hiç kimsenin yazacak bir şeyi yok mu :))
AKVARYUM SATILIKTIR İLAN
http://www.akvaryum.com/Forum/100x50xh40_mobilyali_akvaryumsu_bile_degmedi_k829593.asp
60x35x40 Bitkili akvaryum kurulum
keşke akvaryumun altına bir strafor koysaydınız. zaten mobilyanın ortasında destek olmadığı için illaki bir esneme olacaktı. mobilyanın ustune 5 cm kalın bir mdf vs. onun üstüne de strafor koysaydınız çok sağlam olurdu. benimde küçük tankım vardı bu boylarda ortadan esneme yaptı mobilya. ileride size sıkıntı çıkarta bilir bilginiz olsun..
keşke akvaryumun altına bir strafor koysaydınız. zaten mobilyanın ortasında destek olmadığı için illaki bir esneme olacaktı. mobilyanın ustune 5 cm kalın bir mdf vs. onun üstüne de strafor koysaydınız çok sağlam olurdu. benimde küçük tankım vardı bu boylarda ortadan esneme yaptı mobilya. ileride size sıkıntı çıkarta bilir bilginiz olsun..
bitkili akvaryum yapıcam Bir kaç sorum var.
[QUOTE=Afşin]Merhaba ben 2 ay önce bir 100x40x50h tank aldım malawi ile başlamıştım ama bitkili akvaryuma olan isteğim daha çok ağır bastı ve akvaryumu baştan dizayn etme kararı aldım ama benimde fazla bir tecrübem yok benim şimdilik soracağım tankımın tabanını moss veya riccia ile kaplama şansım varmı ve bunlar için illa co2 lazım mı çünkü kimileri moss için okadar fazla gerek olmadığı yönünde bilgi veriyorlar ve ayrıyetten co2 tüp yerine co2 tabletler satılmakta acaba onlar işe yarar mı ? [/QUOTE]
[QUOTE=Afşin]Merhaba ben 2 ay önce bir 100x40x50h tank aldım malawi ile başlamıştım ama bitkili akvaryuma olan isteğim daha çok ağır bastı ve akvaryumu baştan dizayn etme kararı aldım ama benimde fazla bir tecrübem yok benim şimdilik soracağım tankımın tabanını moss veya riccia ile kaplama şansım varmı ve bunlar için illa co2 lazım mı çünkü kimileri moss için okadar fazla gerek olmadığı yönünde bilgi veriyorlar ve ayrıyetten co2 tüp yerine co2 tabletler satılmakta acaba onlar işe yarar mı ? [/QUOTE]
mossların çoğu için co2 olmasa da olur. co2 tablet atmanıza gerek yok hiç bir işe yaramamakta. benden tavsiye boşuna masrafa girmeyin tabletle. tüp olarak ta biyerden yangın tüpü alın ona kendi sisteminizi kurun en fazla 150 lira civarına mal olur size.
SON MESAJLAR
- Akvaryum Suyum Berrak Olmuyor koraykbl, 12:15
Yeni Üye Forumu - Apisto. Agassizii “blue Flame” Ramboy, 12:14
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Amonyak Problemi Itokin, 12:06
Hastalıklar ve İlaçlar - İvanacara Bimaculata Üretim Serüveni Başlangıcı Ramboy, 11:50
Güney Amerikan Cichlidleri - Japon Balığım Yumurtladi Yiğittt, 11:45
Sazansıgiller - Yeni Aldığım Beta Suyun Üstünde Goldfish2000, 10:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Tam 90 Gün / 3 Ay Bitki Gelişimi. KaanE, 10:15
Bitki Akvaryumları Genel - 30x30x30 TuranATAKAN, 10:10
Akvaryum Tanıtımı - Yavru Vatozlarımı Petshop Alır Mı İnci Kefali, 09:46
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Takır Tukur Ses Atman 3338 KaanE, 06:19
Filtreleme Seçenekleri - 40 Litrelik Akvaryuma Ne Önerirsiniz NightWist, 02:51
Yeni Üye Forumu - Mollilerim Çok Fazla Çoğalıyor Ne Yapmalıyım ozkoktr, 02:49
Canlı Doğuranlar - Geçmeyen Bulanıklık NightWist, 01:38
Bitki Akvaryumları Genel - Bı Hangi Vatoz NightWist, 01:34
Yeni Üye Forumu - Yeşil Bir Tür Yosundan Kurtulamıyorum Gokayb, 01:28
Yeni Üye Forumu - Beta Yüzgeç Yırtılması NightWist, 00:59
Hastalıklar ve İlaçlar - Kafa Motoru Önerisi Ahmetkngr, 00:17
Filtreleme Seçenekleri - Aguamentist Youtube Ve Sosyal Medya Tanıtımları SuperSport, 00:09
Akvaryum Dünyasından Haberler - Akvaryum Köşe Çatlağı Tamir Olur Mu cilbay06, 00:08
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Adi Mi Elma Mı benimadımebruli, 23:47
Yeni Üye Forumu - Balığım Hasta Tedavi Olarak Başka Ne Yapabilirim? Monaxia, 23:46
Labirentliler - Akvaryum Tasarım Önerisi koraykbl, 23:23
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Lepistws koraykbl, 23:20
Hastalıklar ve İlaçlar - 80 Cm Akvaryum İçin Ekipman Önerisi Anselmo458, 23:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Alenc4tx1sh, 22:53
Yeni Üye Forumu - 80 Cm Akvaryum İçin Ekipman Önerisi Ahmetkngr, 22:24
Yeni Üye Forumu - Yeni 56 Litrelik Nano Deniz Akvaryumu Praton, 22:09
Deniz Akvaryumları Genel - Yeni İthal Akvaryum Kurulumu Yaptım Tarık Buğra, 21:45
Akvaryum Tanıtımı - Beta Yaşar Mı? Tarık Buğra, 21:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 1 Günlük Oscar Balıklarım Hareketsiz Dipte Duruyor ozkoktr, 21:20
Yeni Üye Forumu - 60x40x40 Nature Style Scape joko29, 20:32
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryumlarda Sump Woland, 20:32
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Akvaryum Genel Öneri Ekremblkn37, 19:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 120/50/50 Bitkili Kurulum NightWist, 19:21
Akvaryum Tanıtımı - Cüce Ciklet Akvaryumu TacsızKral, 18:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Suyunu Kaynatıp Dinlenmeye Bıraksam? ArjenB, 18:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon Balığı Akvaryumu (tavsiyelere İhtiyacım Var) NightWist, 17:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yapraklardaki Sıkıntı Nedeni Ne Olabilir? Anselmo458, 17:55
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum.com Ui Editor (chrome Eklentisi) Anselmo458, 17:44
Forum ve Site Hakkında - Kurumuş Yapraklar mrah, 17:28
Bitki Akvaryumları Genel - Aquael Fzn Pro Serisi Şelale Filtre mrah, 17:21
Malzemeler ve Yemler Forumu - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tataaa4325, 17:17
Güney Amerikan Cichlidleri - Shallow Desktop Darkwater 41lt Lepistes Taha10, 17:06
Akvaryum Tanıtımı - Lepisteslerimde Parazit Var Karahanlı, 16:42
Canlı Doğuranlar - 60 L Akvaryuma Bu Kombinasyon Nasıl Olur Orhan76, 15:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karides Tür scorpion26, 15:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yapıcı Eleştirilerin Silinmesi Hakkında! Hidro Dinamik, 14:59
Forum ve Site Hakkında - Katman Katman Zemin Sıralaması Ekremblkn37, 14:58
Yeni Üye Forumu - Renkli taşlar suya, balığa zarar verir mi? ahmetfiratozkaya, 14:20
Sazansıgiller - Rosy Barb'larım Niye Birbirini Kovalıyor? Carcharodon, 13:51
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- İç Filtreler Ve Led Aydinlatma Gursoyhasan 11:50
- Super Red Pleco Damızlık Altı Çiftler Tuby 11:46
- 2 Adet Yetişkin Melek Tuby 11:46
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 11:44
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 11:31
- Malzeme propecia 11:07
- Fluval 107 207 307 Ve Jbl E701 Sıfır Kapalı Kutu propecia 11:07
- Mini Sumplu Akvaryum LEGEND59 11:06
- Fanus Akvaryum LEGEND59 11:06
- Amazon Frogbit (limnobium Laevigatum) 10 Kök 125tl sıtkı 10:56
- Salvinia Natans 10 Kök Su Üstü Canlı Bitki 100tl sıtkı 10:56
- Su Piresi Daphnia Magna+0,5lt Yeşil Su150tl sıtkı 10:56
- Mikro Kurt Kültürü Un Kurdu Moriokurdu sıtkı 10:56
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 10:44
- Eheim Reeflex Uv Filtre 350 7 Watt Hiko 10:28
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 10:28
- Oranda Japon - Rasbora Espei Hiko 10:28
- Anubias Stardust Mini Hiko 10:28
- Canlı Garantili Gönderim Hediyeli Microfex Rafayel 10:28
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 10:04
- Kırmızı Sakura Karides mowen_30 09:51
- L401 Yavru. 1e2d L15, 1e2d L66 Pleco voltran 09:46
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 09:03
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 09:03
- İthal Akvaryum 80 Cm Mobilyalı FrkMbuna 09:01
- High Tech İçin Smd Led AtlasPoyraz 08:09
- Sonsuz Canlı Yem Grindal Ve Mikrofex AtlasPoyraz 08:09
- Sobo Sb-1106 Çift Çıkışlı Hava Motoru AtlasPoyraz 08:09
- Nannacara Anomala Çifti tarikyksl 06:11
- Hindistancevizi Kabuğu tarikyksl 06:11
- Akvaryumları Boşaltıyorum Hb White Lep Tül Melek metsi 01:54
- Creaqua E-line 40 Armatür TugayÇınar 01:20
- Microfex Kültürü sefailgaz 01:05
- İthal Akvaryum, Co2 Cam İndikatör + Sıvısı dark blue 00:56
- Catappa Yaprağı Son 60 Adet dark blue 00:56
- Su Üstü Bitkisi Pistia Su Marulu L.repens 00:21
- Malawi Turleri Ve L144 Aciklqlamayi Okuyunuz onurbaseryusuf 00:19
- 2 Cift Yavrulu Yumurtali Muhabet Kusu Takas Olur onurbaseryusuf 00:19
- 2.67 Tüp Furcifer 23:56
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 23:56
- Çok Uygun Sarı Prenses Yavruları tetikk 23:30
- Damızlık Demasoni Kolonisi 5 Erkek 16 Dışı tetikk 23:30
- Hobiye Ara Bitkili Akvaryumu Satıyorum teksas_tombiks 23:21
- Pipo Filtre Ve Salyangoz Kabukları aquatales 23:03
- L46 Zebra Pleco Çiftleri Dost34. 22:29
- F1 Black Camerun Ve F1 Chaitika Goldlar DiscusTurk 22:02
- Marlieri A Kalite Çiftler DiscusTurk 22:02
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 21:56
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 21:56
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 21:56
KULLANICILAR
- 138 Online Kullanıcı, 75 Üye
Online Kullanıcılar
Hidro Dinamik,
Ramboy,
aprancoz,
Beratklnc,
brk1992,
Uriel,
saydemir,
Azizdurdenn,
esensml,
Hüseyin Piroğlu,
sıtkı,
Emirhangurbuz,
mmemati,
AhmettFurkann,
istanbullu61,
Fishmaster,
MiSoSiKiaN,
Rafayel,
mrah,
Leskova,
ozanguppy,
ALTEMUR,
swordfishhhh,
demg,
ardaagnaday,
vetlife,
Yasin034,
serdarasci,
YigitAlpCicek,
Furkan2020,
Kaya ankara,
kdrackgz,
EnesMahmud,
yavuzsezgin,
AlperenCan,
Itokin,
drderya,
ozelturlepistes,
yakaryus,
Ankaragucu,
Hoper,
Vdtsngl,
AmatorBetaci,
yorgunsair,
MertSoyumert,
dimbeleth,
Sunborn,
rido6464,
Tortuga4,
TugayÇınar,
GhostKoi,
Tranb,
CevdetSERBEST,
Gursoyhasan,
elgalad,
GOLDFISH,
Okannnnnn,
M_IKIZLER1,
BayramD,
aupqua,
MaveraR,
Tuby,
asliaral,
Alighanbari,
AtaDemirci,
serkan_tc,
hasan_tr_01,
Yiğittt,
Kibele,
Tatli,
ygzkrdg,
lovtek,
Lambuka,
Donaldunuck,
Padawan52,
cyilmaz10,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.