ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
msyryn2907
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
721
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
10 Haziran 2017 11:39
Toplam Mesaj:
700 [0.21 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
musa yürüyen
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1987
İl:
Kayseri
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
musa yürüyen
Ocellatus Gold
Altolamprologus Compressiceps Red Fin
Tanganyika Biotope Yükleniyor...
SON 10 MESAJI
Semenderimin Kolunu Keseyim Mi?
[QUOTE=Erdincsener4]Illa ki sizin bir islem uygulamaniz gerekmiyor,veteriner hekim secenegini hic mi dusunmuyorsunuz?o uygulanacak islemi gayet iyi bilir.eger bu konuda guvenilcek birini bulamiyorsaniz yasadiginiz sehirdeki universitenin veterinerlik fakultesi size yardimci olabilir.[/QUOTE]
Erdinç Bey tamda yazmak istediklerimi söylemiş.Risk almaya ve canlıya acı çektirmeye hiç gerek yok.Tamam balıklarda bunu yapamıyoruz ama bakmakta olduğunuz canlı semender ve bir veteriner hekim olayı çözecektir[:iyi:]
[QUOTE=Erdincsener4]Illa ki sizin bir islem uygulamaniz gerekmiyor,veteriner hekim secenegini hic mi dusunmuyorsunuz?o uygulanacak islemi gayet iyi bilir.eger bu konuda guvenilcek birini bulamiyorsaniz yasadiginiz sehirdeki universitenin veterinerlik fakultesi size yardimci olabilir.[/QUOTE]
Erdinç Bey tamda yazmak istediklerimi söylemiş.Risk almaya ve canlıya acı çektirmeye hiç gerek yok.Tamam balıklarda bunu yapamıyoruz ama bakmakta olduğunuz canlı semender ve bir veteriner hekim olayı çözecektir[:iyi:]
Dalga Motorunu Nasıl Konumlandırmalıyım?
[QUOTE=sherloock]Erkan Beye katılıyorum. dalga emiş kısmına doğru olursa pislikleri daha kolay emer [/QUOTE]
Çok teşekkür ederim.O şekilde yapacağım.Dalga motorumu yıllar önce 180 lik tankım için almıştım.inş yeterli olur [:iyi:]
[QUOTE=sherloock]Erkan Beye katılıyorum. dalga emiş kısmına doğru olursa pislikleri daha kolay emer [/QUOTE]
Çok teşekkür ederim.O şekilde yapacağım.Dalga motorumu yıllar önce 180 lik tankım için almıştım.inş yeterli olur [:iyi:]
[QUOTE=sherloock]Eğer akvaryumun fotoğrafını atarsanız daha sağlıklı bilgiler alabilirsiniz :)
[/QUOTE][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/191637/070620170912381.jpg[/IMG]
Tank bu.bakış açımıza göre sağ taraf basış sol taraf emiş :)
[QUOTE=erkan candemir]Su çeken kuleye doğru olmalı. Tersi olursa karşı akıntı, akvaryumun su döngüsünü/çevrimi bozar[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim Erkan Bey.Bende bu şekilde yapacaktım ama hata yapmak istemedim [:iyi:]
[QUOTE=sherloock]Eğer akvaryumun fotoğrafını atarsanız daha sağlıklı bilgiler alabilirsiniz :)
[/QUOTE][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/191637/070620170912381.jpg[/IMG]
Tank bu.bakış açımıza göre sağ taraf basış sol taraf emiş :)
[QUOTE=erkan candemir]Su çeken kuleye doğru olmalı. Tersi olursa karşı akıntı, akvaryumun su döngüsünü/çevrimi bozar[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim Erkan Bey.Bende bu şekilde yapacaktım ama hata yapmak istemedim [:iyi:]
Merhabalar.Biotope akvaryumumda sona yaklaştım.Tank ölçülerim 200x65x65 ve çift kule sump var.Sormak istediğim sunsun çift başlıklı dalga motorunu akvaryumdan sumpa su çeken kuleye doğrumu yöneltmeliyim yoksa sumptan akvaryuma su basan kuleye doğru mu yöneltmeliyim?Hanigisi daha sağlıklı olur?[EDIT]msyryn2907,2017-06-06 11:00:48[/EDIT]
Merhabalar.Biotope akvaryumumda sona yaklaştım.Tank ölçülerim 200x65x65 ve çift kule sump var.Sormak istediğim sunsun çift başlıklı dalga motorunu akvaryumdan sumpa su çeken kuleye doğrumu yöneltmeliyim yoksa sumptan akvaryuma su basan kuleye doğru mu yöneltmeliyim?Hanigisi daha sağlıklı olur?[EDIT]msyryn2907,2017-06-06 11:00:48[/EDIT]
Akvaryum Arka Fon Sökme
[QUOTE=Ibrahim90]Siyah bence de güney amerika ve tanganika tanklarının vazgeçilmesi. Yapışkanı temizlemek veya kullanım sırasında nemden kabarması yüzünden sevmiyorum yapışkanlı fonları . Winlex denemedim ama güzel duruyor. Arka camı dışarıdan su bazlı akrilik boya ile boyuyorum değiştirmem gerekirse de zaten silerek çıkıyor su bazlı olduğu için. Mecbur kalınırsa akvaryum doluyken bile çıkartılabiliyor rahatlıkla.[/QUOTE]
Fon çekmede profesyonelim diyebilirim [:)] Tek bir hava kabarcığı veya sonradan kabarma olmaz.Tabiki bunun için zeminin pürüzsüz olması şart.Peki su bazlı boya ile boyadığımızda bakıldığında tek düze görnüyor mu?Yani alacalı gibi bulaşık işleri sevmiyorum.Eğer kalite olarak güzel görünüyorsa desteklerinizi alarak deneyebilirim[:iyi:][:iyi:]
[QUOTE=omersayar]Bir şey aldığınızda bardak vs altındaki o yapışkan etiketi ne kullanırsanız kullanın çıkmaz ama zeytinyagi cok rahat çıkarıyor dediğinize uygun mu bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez[/QUOTE]
Tank 2m zaytinyağı biraz bulaştırır ortalığı [:iyi:] Aslında dediğiniz gibi zeytinyağı ile uçtan bi kısmını açtıktan sonra ıslatarak ta çıkarılabilir diye düşünüyorum [:iyi:]
[QUOTE=Ibrahim90]Siyah bence de güney amerika ve tanganika tanklarının vazgeçilmesi. Yapışkanı temizlemek veya kullanım sırasında nemden kabarması yüzünden sevmiyorum yapışkanlı fonları . Winlex denemedim ama güzel duruyor. Arka camı dışarıdan su bazlı akrilik boya ile boyuyorum değiştirmem gerekirse de zaten silerek çıkıyor su bazlı olduğu için. Mecbur kalınırsa akvaryum doluyken bile çıkartılabiliyor rahatlıkla.[/QUOTE]
Fon çekmede profesyonelim diyebilirim [:)] Tek bir hava kabarcığı veya sonradan kabarma olmaz.Tabiki bunun için zeminin pürüzsüz olması şart.Peki su bazlı boya ile boyadığımızda bakıldığında tek düze görnüyor mu?Yani alacalı gibi bulaşık işleri sevmiyorum.Eğer kalite olarak güzel görünüyorsa desteklerinizi alarak deneyebilirim[:iyi:][:iyi:]
[QUOTE=omersayar]Bir şey aldığınızda bardak vs altındaki o yapışkan etiketi ne kullanırsanız kullanın çıkmaz ama zeytinyagi cok rahat çıkarıyor dediğinize uygun mu bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez[/QUOTE]
Tank 2m zaytinyağı biraz bulaştırır ortalığı [:iyi:] Aslında dediğiniz gibi zeytinyağı ile uçtan bi kısmını açtıktan sonra ıslatarak ta çıkarılabilir diye düşünüyorum [:iyi:]
Akvaryum Arka Fon Sökme
[QUOTE=Ibrahim90]Merhaba , ıslatarak çıkarttıktan sonra , cama sabunlu su uygulayıp yapışkan lekelerini jilet yardımı ile kazınabilir. Oto cam filmleri sıcak buhar makinesi ile yapışkan izi kalmadan kolaylık sökülebiliyor ama yapışkan olarak ne kullanıldı bilmiyoruz, akvaryum camının o kadar ısıya maruz kalması da riskli olabilir. En temiz yolu kalan yapışkan lekelerini çizmeden kazımak diye düşünüyorum.[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim İbrahim Bey.Aynı şeyi bende ütünün buhar özelliği ile yapmayı düşünüyorum.Ne derece etkili olur bilmiyorum.Fön makinesi ile uzun süre tutunca bırakır diyede düşünüyorum.Kazımak temizlemek sorun değil ama ebat çok büyük olunca risk almak istemedim.Biotope kuracağım için arka fon kesinlikle siyah olmalı.Çok daha derinlik katıyor.Olmadı siyah pleksi ile cama içten uygularım ölçülü kestirip [:iyi:][:iyi:]
[QUOTE=emrekrdnz]Bendeki nano akvaryumdada beyaz yapışkanlı arka fon vardı söktüğümde camda yapışkanları kaldı ama bulaşık süngeri ile güzelce ovalayınca tertemiz oldu[/QUOTE]
Ebat çok büyük oyüzden sökmeside kazımasıda temizlemeside çok zahmetli olacak.Bir yolu illaki vardır ama bakalım buluruz inşallah [:)] Çok teşekkür ederim [:iyi:][:iyi:]
[QUOTE=Ibrahim90]Merhaba , ıslatarak çıkarttıktan sonra , cama sabunlu su uygulayıp yapışkan lekelerini jilet yardımı ile kazınabilir. Oto cam filmleri sıcak buhar makinesi ile yapışkan izi kalmadan kolaylık sökülebiliyor ama yapışkan olarak ne kullanıldı bilmiyoruz, akvaryum camının o kadar ısıya maruz kalması da riskli olabilir. En temiz yolu kalan yapışkan lekelerini çizmeden kazımak diye düşünüyorum.[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim İbrahim Bey.Aynı şeyi bende ütünün buhar özelliği ile yapmayı düşünüyorum.Ne derece etkili olur bilmiyorum.Fön makinesi ile uzun süre tutunca bırakır diyede düşünüyorum.Kazımak temizlemek sorun değil ama ebat çok büyük olunca risk almak istemedim.Biotope kuracağım için arka fon kesinlikle siyah olmalı.Çok daha derinlik katıyor.Olmadı siyah pleksi ile cama içten uygularım ölçülü kestirip [:iyi:][:iyi:]
[QUOTE=emrekrdnz]Bendeki nano akvaryumdada beyaz yapışkanlı arka fon vardı söktüğümde camda yapışkanları kaldı ama bulaşık süngeri ile güzelce ovalayınca tertemiz oldu[/QUOTE]
Ebat çok büyük oyüzden sökmeside kazımasıda temizlemeside çok zahmetli olacak.Bir yolu illaki vardır ama bakalım buluruz inşallah [:)] Çok teşekkür ederim [:iyi:][:iyi:]
Akvaryum Arka Fon Sökme
Merhaba arkadaşlar.200x65x65 bir tank aldım ve arka fonu mavi.Bunu siyah yapmak istiyorum.Şuanki fon yapışkanlı fonlardan.Bunu camda leke bırakmadan nasıl sökebilirim?Bu akşam halletmem gerekiyor.Yardımcı olursanız çok memnun olurum[:iyi:][:iyi:]
Yardım bekliyorum
Merhaba arkadaşlar.200x65x65 bir tank aldım ve arka fonu mavi.Bunu siyah yapmak istiyorum.Şuanki fon yapışkanlı fonlardan.Bunu camda leke bırakmadan nasıl sökebilirim?Bu akşam halletmem gerekiyor.Yardımcı olursanız çok memnun olurum[:iyi:][:iyi:]
Yardım bekliyorum
85-100 Lt
[QUOTE=burakgms35]tahminimce 80-100TL arasındadır. Ben 100Cm'lik bombeli(150lt) aldım 120TL. Bombeli asıl görüntüyü biraz büyük gösteriyor ancak tank daha hacimliymiş gibi görünüyor. Bir de bombeden dolayı balıkların gözlerinde kırılma olduğu falan söyleniyor balık açısından sağlıklı olmadığı söyleniyor ama gerçekliği şüpheli.. Görünüş olarak hangisi hoşuna giderse onu almalısın, her şeyden önce içine sinmeli yani :) [/QUOTE]
Merhabalar Burak Bey.Gerçekliği kesinlikle şüpheli değil.Oval,bpmbeli hatta tek cam ithal tanklar bile barlıkların göz sağlığı açısından çok zararlı.Oyüzden tankları her zaman düz cam olarak tercih etmemiz gerekiyor [:iyi:][:iyi:]
[QUOTE=burakgms35]tahminimce 80-100TL arasındadır. Ben 100Cm'lik bombeli(150lt) aldım 120TL. Bombeli asıl görüntüyü biraz büyük gösteriyor ancak tank daha hacimliymiş gibi görünüyor. Bir de bombeden dolayı balıkların gözlerinde kırılma olduğu falan söyleniyor balık açısından sağlıklı olmadığı söyleniyor ama gerçekliği şüpheli.. Görünüş olarak hangisi hoşuna giderse onu almalısın, her şeyden önce içine sinmeli yani :) [/QUOTE]
Merhabalar Burak Bey.Gerçekliği kesinlikle şüpheli değil.Oval,bpmbeli hatta tek cam ithal tanklar bile barlıkların göz sağlığı açısından çok zararlı.Oyüzden tankları her zaman düz cam olarak tercih etmemiz gerekiyor [:iyi:][:iyi:]
Bulanıklık Geçmiyor
[QUOTE=PoTM]
Yavaş yavaş açılmaya başladı su. İçindeki kütük beyaz bi madde ile kaplamıştı onlar da kaybolmaya başladı.[/QUOTE]
Çok sevindim.Gelişmelerden haberdar edersen çok memnun olurum [:iyi:] Bu tarz sorunlarda konu içeriğinde bunları paylaşmak diğer aynı sorunu yaşayan hobici arkadaşlarımız açısından çok faydalı olacaktır [:iyi:]
[QUOTE=PoTM]
Yavaş yavaş açılmaya başladı su. İçindeki kütük beyaz bi madde ile kaplamıştı onlar da kaybolmaya başladı.[/QUOTE]
Çok sevindim.Gelişmelerden haberdar edersen çok memnun olurum [:iyi:] Bu tarz sorunlarda konu içeriğinde bunları paylaşmak diğer aynı sorunu yaşayan hobici arkadaşlarımız açısından çok faydalı olacaktır [:iyi:]
Bulanıklık Geçmiyor
[QUOTE=PoTM]
Sump içinde zeolite var bir tek Nitrivec kalıyor ama anlamadığım konu suyu tamamen diğer akvaryumdan doldurmama rağmen bakteri kültüründen dolayı nasıl bulanıklık oluyor [:?][/QUOTE]
Su tamemen diğer akvaryumdan tamam.Ancak filtre diğer akvaryumda çalışan filtre mi?Cevap evetse nekadar bir süre çalışmaz vaziyette bekledi?Cevap hayırsa zaten bakteriler kaybedilmiş demektir.Bakteri kültürü filtre temizliği/değişikliği,su ısısı değişikliği,su değerleri değişikliği,canlı ekleme gibi durumlardan etkilenir.Birçok sebebi var.Zeolite varsa işi hızlı şekilde bakteriyi oluşturacak olan nitrivec çözecektir [:iyi:]
[QUOTE=PoTM]
Sump içinde zeolite var bir tek Nitrivec kalıyor ama anlamadığım konu suyu tamamen diğer akvaryumdan doldurmama rağmen bakteri kültüründen dolayı nasıl bulanıklık oluyor [:?][/QUOTE]
Su tamemen diğer akvaryumdan tamam.Ancak filtre diğer akvaryumda çalışan filtre mi?Cevap evetse nekadar bir süre çalışmaz vaziyette bekledi?Cevap hayırsa zaten bakteriler kaybedilmiş demektir.Bakteri kültürü filtre temizliği/değişikliği,su ısısı değişikliği,su değerleri değişikliği,canlı ekleme gibi durumlardan etkilenir.Birçok sebebi var.Zeolite varsa işi hızlı şekilde bakteriyi oluşturacak olan nitrivec çözecektir [:iyi:]
SON MESAJLAR
- Lepistesim 1 Aydır Yem Yemiyor Samnastrp, 18:42
Hastalıklar ve İlaçlar - Mantis Ve Balıklar Hakkında Hatsunepuffer, 18:39
Labirentliler - Akvaryum Kapağı Temini M_budak, 18:29
Yeni Üye Forumu - Hdpe Su Deposunda Balık Bakan Oldu mu Gökdeniz Kale, 18:28
Yeni Üye Forumu - Ramshornlarımı Uygunsuz Yakaladım :d Akvarist1923, 18:23
Omurgasızlar - Lepistes Doğumu dwooy, 17:47
Yeni Üye Forumu - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin HobiRehberi, 17:21
Yeni Üye Forumu - Akvaryuma Balık Önerisi Zaid, 17:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - G. Amerika Bitkileri Taban Önerisi sametyildiz, 16:42
Taban ve Gübreleme - Eheim İç Filtre dimbeleth, 16:29
Filtreleme Seçenekleri - Panda Loach'larım Cyber_Scout, 16:20
Sazansıgiller Tanıtımı - Ayarlanabilir Ayak Burakaydn, 15:44
Yeni Üye Forumu - Karides YUSUFSYLMZ, 15:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Transgenetik Tetra Hava Motorsuz Yaşar Mı Akvarist1923, 15:38
Yeni Üye Forumu - Fotoğraf Galerim sinor, 15:08
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Discus Yavrularım İçin Tenikur Uygulaması Cyber_Scout, 15:04
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Yapım neomeo, 14:15
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryumda Japon Şemsiyesi Kullanımı Aqualung, 13:43
Bitki Akvaryumları Genel - Elektrikli Dip Sifonu Önerisi Aqualung, 13:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Co2 Tüpünün Yerleşim Yeri Aqualung, 13:39
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Yks Dönemi Hobi İnci Kefali, 12:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Tankda Led Kullanımı darkaura, 12:12
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Armatür Desteği ercane, 11:56
Aydınlatma - Türkiye Lepistes Evi serkancilek, 11:51
Akvaryum Dünyasından Haberler - Elma Salyangozlarım Yavru Vermiyor koraykbl, 11:33
Omurgasızlar - Bitkili Amazon Biyotop Akvaryum Kurulumu Mesutoviç, 10:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hobiye Geri Döndüm. Bitkili Akvaryum Tür Tavsiyesi Orhan76, 09:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bettam İyimi Samnastrp, 08:03
Yeni Üye Forumu - Albino Prenses Monster üreticis, 02:24
Yeni Üye Forumu - 1 Çift Beta 12 Neon hoplatanceset, 01:24
Akvaryum Tanıtımı - 80 Litre İçin Öneri Zaid, 00:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Berraklığı Hakkında K0L0Ni, 00:24
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Amatör balıkçı, 23:46
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - İç Kule Sump Rengi Değiştirme serhatankara, 23:18
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Betta Kuyruk Kabartması koraykbl, 22:58
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Küplerinde Koku Sorunu GhostKoi, 22:53
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Okyanusun Derinliklerine Uriel, 22:53
Akvaryum Tanıtımı - Motorun Arızalı Mı GhostKoi, 22:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kribensis Cinsiyet Ali0x123, 21:56
Yeni Üye Forumu - Sazansıgiller GhostKoi, 21:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Rio Negro Biyotopundan Bir Kesit (kurulum) Hobimus, 20:54
Akvaryum Tanıtımı - Walstad Deniyorum (başlangıç) Ehtiyar, 20:19
Akvaryum Tanıtımı - Büyük Boy Fanus GhostKoi, 19:45
Yeni Üye Forumu - Tilki Kuyruğunu Dikmesem Olur Mu? İnci Kefali, 19:01
Bitki Türleri ve Bakımı - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 18:15
Akvaryum Tanıtımı - **paludaryumun Gizli Bahçesi** SahinTaskin, 17:07
Akvaryum Tanıtımı - Biraz Farklı Tür Önerisi Lazım Cyber_Scout, 17:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Co2 Sistemleri Hakkında kilgarrah, 16:16
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Ciklet Balığı Karın Şişliği Ciklethastası515, 16:04
Hastalıklar ve İlaçlar - Dış Filtre Borusunu Kısa Tutmak Hk. asliaral, 15:01
Malzemeler ve Yemler Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 2 Adet 10w Mini Akvaryum Isıtıcısı mya_34 18:21
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 18:14
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 18:14
- 15 Aylık Mücevher Cichlid. Gokhancavusoglu 17:45
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 17:01
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 17:01
- Chihiros B20 Akvaryum Led Aydınlatma jador 15:56
- Akvaryum, Malzeme, Bitki Ve Canlı -samsun- orcrist 15:45
- Yati Kökü Ve Eheimısıtıcılar orcrist 15:45
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 15:21
- Neolamprologus Tretocephalus Tembwe Hiko 15:21
- Legrand Marka Prizli Vago Klemensli Elektrik Hattı ootkn 15:18
- Adwa Ph Metre Ad12 Ve tds Metre Ad31 ootkn 15:18
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 15:17
- Needle Leaf Java Fern egedin 15:17
- Vallisneria Gigantea Rubra (kırmızı Dev Saz) egedin 15:17
- Apisto Türleri Ve Tül Ramirezi yamansengonca 15:04
- Sobo Da08 Yemleme Makinesi, Pipo Filtre, Kepçe yamansengonca 15:04
- Ada Amazonia V2 Soil Toprak WnrAquascaping 14:45
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 13:50
- Hobiciden Kaliteli Bitkiler sakal34 13:36
- Apistogramma Hongsloı Red Satılık Taskinilsever 13:21
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 13:17
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 13:17
- Hagen Fluval Flex Akvaryum 123 Litre Ve Sehpa Deathgrip 12:13
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 11:48
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 11:48
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 11:48
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 11:48
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 11:48
- Spade Tail Blue Mahachai Betta Yavruları (wild) Amati340 11:48
- Türkiye Lepistes Evi -lepistesin Adresi!!! serkancilek 11:41
- 30x30x30 Üretim & Tasarım Akvaryumu Wolkan 11:06
- 50x30x30 Sumplı Akvaryumlar Wolkan 11:06
- Blodyy Mary Wolkan 11:06
- Tavşan Salyangoz Ve Amazon Hançeri _rammstein_ 10:56
- Haqos Expro 500- Yati Kökü Mehari 10:47
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:43
- Süper Red Erkek Vatoz, Corydoras Sterbai nikon_ 10:43
- Beyaz Ve Mikro Kurt Kültürleri nikon_ 10:43
- Safkan Tiger Enler heybetmahir 10:41
- Oase Biomaster Thermo 250 V2 Dış Filtre paxal 10:38
- Sağlam Kan Velifera Aranıyor incaia 10:29
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 10:21
- Hb White Lepistes omererbas 09:37
- Electric Blue Acara / Platinum Marble Melek omererbas 09:37
- Hongsloi Süper Red AtlasPoyraz 09:32
- Karides Türleri karidesrehberi 08:51
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 08:51
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 08:51
KULLANICILAR
- 149 Online Kullanıcı, 81 Üye
Online Kullanıcılar
Tatar10,
Darkmagicm,
GreeNWooD,
DenizUlucutsoy,
Mikail Erdoğan,
demirellevent,
Ayaz1903,
mrah,
chapi,
kambortam,
cokmutlu,
Ehtiyar,
Numenor,
sina cen,
CERANOXE,
Liveolive,
Koksal Gurkan,
Neothauma,
osmandbnl,
atakanaydin,
Balikcidede,
ciways,
Cyber_Scout,
aleko61,
Kamber Karaaslan,
emrepablo11,
neomeo,
Mahir06,
Duboisi_,
WnrAquascaping,
pitsem,
GhostKoi,
servet,
mustafaalmac,
Akrattin,
EKAR,
Mehari,
Akvarist1923,
mutlubaba,
YUSUFSYLMZ,
İsmail YILDIRIM,
Hatsunepuffer,
Faruk57,
nurtensultan,
Gökhan1907,
Brdk64,
Orhan76,
Todliche,
ka2n,
muzaffer_81,
egecinar,
oguzhn,
Taskinilsever,
damlasoytrk,
Tortuga7,
a.gumrah,
Hidro Dinamik,
Amati340,
kilgarrah,
nyzcandan,
Can123,
dimbeleth,
lojistisyen,
Kemalk41,
aupqua,
scorpion26,
ballantines,
1Balikci,
HaydarGul,
Oquanus,
ercane,
by__cg,
karidesrehberi,
Lawokrista,
zekigonlum,
DavidTaw,
iakyol,
Hiko,
Assamite,
gyunda,
35kaan,
Standart Moss,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.