ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
SteveH
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
83
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
21 Mayıs 2025 09:00
Toplam Mesaj:
291 [0.24 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Steve Harrington
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Steve Harrington
SON 10 MESAJI
Beyaz Benek Süresi
1 hafta oldu ısıyı yükselteli başlarda artmıyordu ama azalmıyorduda şimdi benekler artmış onu fark ettim ısı 28 derece her gün su değişimi yapıp Metileni tazeledim yazan oranda ama maalesef bir sonuç alamadım ne yapabilirim tavsiye edebileceğiniz bir şet var mıdır
1 hafta oldu ısıyı yükselteli başlarda artmıyordu ama azalmıyorduda şimdi benekler artmış onu fark ettim ısı 28 derece her gün su değişimi yapıp Metileni tazeledim yazan oranda ama maalesef bir sonuç alamadım ne yapabilirim tavsiye edebileceğiniz bir şet var mıdır
Beyaz Benek Süresi
[QUOTE=Taha Yanık]En fazla 1-1,5 hafta sürer. Dip çekimini unutmayın.
Siz tabii geçti diye bırakmayın, akvaryumuna alıp bu seferde metilen mavisi banyosu yaptırırsınız 1-2 gün veya yine aynı yerinde. [/QUOTE]
İlacın arkasında 3 günlük bir tedavi süreci olduğu için 3 günde geçer sanmıştım [:O] O halde karantinaya devam güncelleme yaparım bir değişiklik olursa şimdilik hala dökülmemiş benekler
[QUOTE=Taha Yanık]En fazla 1-1,5 hafta sürer. Dip çekimini unutmayın.
Siz tabii geçti diye bırakmayın, akvaryumuna alıp bu seferde metilen mavisi banyosu yaptırırsınız 1-2 gün veya yine aynı yerinde. [/QUOTE]
İlacın arkasında 3 günlük bir tedavi süreci olduğu için 3 günde geçer sanmıştım [:O] O halde karantinaya devam güncelleme yaparım bir değişiklik olursa şimdilik hala dökülmemiş benekler
Beyaz Benek Süresi
Aldığım orandada beyaz benek olduğunu fark ettim pet shopta ışık yetersiz olduğu için fark etmemiştim. Eve gelince akvaryumdan 15litre kadar su aldım kovaya koydum akvaryumada arıtma suyu ekledim. Balığı kovada karantinaya aldım. İlk gün ısıyı 28e getirdim yavaş yavaş 2.gün Metilen temin edip ekledim belirtilen ölçüde 3.günde aynı şekilde Metilen ekledim yarın 4.gün olacak benekler hala dökülmemiş ne zaman dökülür acaba ortalama kaç günde geçiyor
Oranda dediğimde sözde oranda 1milim kafası olan japonlardan çok büyük bir balık değil ama atlatır diye umuyorum
Aldığım orandada beyaz benek olduğunu fark ettim pet shopta ışık yetersiz olduğu için fark etmemiştim. Eve gelince akvaryumdan 15litre kadar su aldım kovaya koydum akvaryumada arıtma suyu ekledim. Balığı kovada karantinaya aldım. İlk gün ısıyı 28e getirdim yavaş yavaş 2.gün Metilen temin edip ekledim belirtilen ölçüde 3.günde aynı şekilde Metilen ekledim yarın 4.gün olacak benekler hala dökülmemiş ne zaman dökülür acaba ortalama kaç günde geçiyor
Oranda dediğimde sözde oranda 1milim kafası olan japonlardan çok büyük bir balık değil ama atlatır diye umuyorum
Siteye Saldırı Var Sanırım
İlluminatiye katılmak ister misiniz diye konular açılmış bir sürü yetkililer ilgilenebilir mi[:?]
İlluminatiye katılmak ister misiniz diye konular açılmış bir sürü yetkililer ilgilenebilir mi[:?]
Çekvalf Takınca Basınç Düşüyor
[QUOTE=FarukGorgun]Eğer motoru su seviyesinden yüksek bir yere koyarsanız valfe gerek kalmaz. Bende 2 motor var, 2side akvaryumun altında. Defalarca kesinti oldu ve kendimde fişi çekerek kontrol ediyorum ama su hortumdan geri gitmiyor. Sadece 1 kere başıma geldi bu, sevdiğim sessiz bir motor yandı. Neden, nasıl olduğunu bilmiyorum.
[/QUOTE] yaklaşık 1 metre altında duruyor motor normalde benimde akmıyordu ama geçen gün fişi kapattım aktı bir anda o yüzden Çekvalf aldım hemen
[QUOTE=FarukGorgun]Eğer motoru su seviyesinden yüksek bir yere koyarsanız valfe gerek kalmaz. Bende 2 motor var, 2side akvaryumun altında. Defalarca kesinti oldu ve kendimde fişi çekerek kontrol ediyorum ama su hortumdan geri gitmiyor. Sadece 1 kere başıma geldi bu, sevdiğim sessiz bir motor yandı. Neden, nasıl olduğunu bilmiyorum.
[/QUOTE] yaklaşık 1 metre altında duruyor motor normalde benimde akmıyordu ama geçen gün fişi kapattım aktı bir anda o yüzden Çekvalf aldım hemen
[QUOTE=Lennie]Fotografta nasıl bir düzende baglama yaptıgınız anlasılmıyor ancak eger ki tek çıkısı çogalttıysanız, çevalf yerine daha kolay yol olarak diger taraftan daha çok hava gidiyor olabilir. Tek çıkış çoğaltıldığı zaman boru uzunlugu cekvalf kullanımı vb diger durumlar eşit bir dağılımın önüne geçebiliyor. Maalesef bu tarz T cogaltma aparatları her zaman çok işlevsel olmayabiliyor.
Genel anlamda ise hava motorunun yaşı, gücü, pozisyonu, boru uzunlugu, çekvalf kullanımı, tankın derinligi gibi unsurların bu konuda etkisi var. Dolayısıyla cekvalf kullanımının da bu tarz bir etkisi illa ki olacaktır
[/QUOTE]
Çift çıkışlı motoru tek çıkış olarak kullanıyorum hava motorum yeni ama çokta kaliteli bir marka değiş venusqua aldım sadece pipo için kullanacağım için artı tepe sump olduğu için
[QUOTE=Lennie]Fotografta nasıl bir düzende baglama yaptıgınız anlasılmıyor ancak eger ki tek çıkısı çogalttıysanız, çevalf yerine daha kolay yol olarak diger taraftan daha çok hava gidiyor olabilir. Tek çıkış çoğaltıldığı zaman boru uzunlugu cekvalf kullanımı vb diger durumlar eşit bir dağılımın önüne geçebiliyor. Maalesef bu tarz T cogaltma aparatları her zaman çok işlevsel olmayabiliyor.
Genel anlamda ise hava motorunun yaşı, gücü, pozisyonu, boru uzunlugu, çekvalf kullanımı, tankın derinligi gibi unsurların bu konuda etkisi var. Dolayısıyla cekvalf kullanımının da bu tarz bir etkisi illa ki olacaktır
[/QUOTE]
Çift çıkışlı motoru tek çıkış olarak kullanıyorum hava motorum yeni ama çokta kaliteli bir marka değiş venusqua aldım sadece pipo için kullanacağım için artı tepe sump olduğu için
Çift çıkışlı motorumu t ile tek yapıp sadece pipoya gönderiyorum çok sık elektrik gittiği için Çekvalf aldım ama basıncı baya düşürdü [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236377/170120241532281.jpg[/IMG]
Ve çekvalfın siyahla şeffaf birleşim yerinden hava çıkıyormuş şimdi fark ettim sorun sanırım bu[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236377/170120241533421.jpg[/IMG]
Fark fotolarda belli oluyor ikincisi eski hali
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236377/170120241534051.jpg[/IMG]
Çift çıkışlı motorumu t ile tek yapıp sadece pipoya gönderiyorum çok sık elektrik gittiği için Çekvalf aldım ama basıncı baya düşürdü [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236377/170120241532281.jpg[/IMG]
Ve çekvalfın siyahla şeffaf birleşim yerinden hava çıkıyormuş şimdi fark ettim sorun sanırım bu[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236377/170120241533421.jpg[/IMG]
Fark fotolarda belli oluyor ikincisi eski hali
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236377/170120241534051.jpg[/IMG]
Japon Balıklarım Su Yuzeyinde Hareketsiz Yüzmüyor
[QUOTE=egemen62]
İyi geceler balık sayısının fazla olduğunu söylüyorsunuz neye göre fazla olduğunu söyleyebilirmisiniz[/QUOTE]
Akvaryumunuza göre fazla. o kadar balık için minimum 40x40tan 1600 litre artı tetralarla 1700 litre yani 1 ton 700 litrelik devasa bir tank lazım. Ölümleri yakındır
[QUOTE=egemen62]
İyi geceler balık sayısının fazla olduğunu söylüyorsunuz neye göre fazla olduğunu söyleyebilirmisiniz[/QUOTE]
Akvaryumunuza göre fazla. o kadar balık için minimum 40x40tan 1600 litre artı tetralarla 1700 litre yani 1 ton 700 litrelik devasa bir tank lazım. Ölümleri yakındır
Japon Balıklarım Su Yuzeyinde Hareketsiz Yüzmüyor
[QUOTE=egemen62]İyi geceler
Bence sorun filtre yetersizliğinde benimde aşağı yukarı aynı büyüklükte akvaryumda yaklaşık 40 japon, 40 genetik tetra, 4 kribensis, 2 vatoz, 1 erkek cüce vatoz, 4 yosun yiyici var.
Anubiaslar, dev saz, cirptokornlar (okunduğu gibi yazdım) var.
İki tane iç filtre çalışıyor dört beş günde bir temizliyorum.
Bence senin akvaryum ve balıklarda ki sorun filtreden kaynaklanıyor.
"Brokoli zamanı" başlıklı açtığım konuda akvaryumun videosunu zor bela yüklemiştim oradan görebilirsin.
Tekrar iyi geceler.[/QUOTE]
40 japon 40 tetranın yaşadığı bir tankla bence böyle tavsiye vermeniz mantıklı değil sizin acilen o sayıyı azaltmanız lazım
[QUOTE=egemen62]
Miktarlar doğru hatta video çekildiği günden bu güne ilaveler oldu son durum yazıdaki miktarlar videoda herşey hörünüyor[/QUOTE]
Üstüne birde balık eklemeye devam mı ediyorsunuz. Yazık
[QUOTE=egemen62]İyi geceler
Bence sorun filtre yetersizliğinde benimde aşağı yukarı aynı büyüklükte akvaryumda yaklaşık 40 japon, 40 genetik tetra, 4 kribensis, 2 vatoz, 1 erkek cüce vatoz, 4 yosun yiyici var.
Anubiaslar, dev saz, cirptokornlar (okunduğu gibi yazdım) var.
İki tane iç filtre çalışıyor dört beş günde bir temizliyorum.
Bence senin akvaryum ve balıklarda ki sorun filtreden kaynaklanıyor.
"Brokoli zamanı" başlıklı açtığım konuda akvaryumun videosunu zor bela yüklemiştim oradan görebilirsin.
Tekrar iyi geceler.[/QUOTE]
40 japon 40 tetranın yaşadığı bir tankla bence böyle tavsiye vermeniz mantıklı değil sizin acilen o sayıyı azaltmanız lazım
[QUOTE=egemen62]
Miktarlar doğru hatta video çekildiği günden bu güne ilaveler oldu son durum yazıdaki miktarlar videoda herşey hörünüyor[/QUOTE]
Üstüne birde balık eklemeye devam mı ediyorsunuz. Yazık
Türü Nedir
[QUOTE=Lennie]Bu balıklar "flashlight fish" diye geçiyor. Yabancı bir forumda birisi bu türü birebir aynı video ile sordugunda deniz türleriyle ilgilenen biyolog arkadaşımız kısaca özetlemek gerekirse şunlardan bahsetmişti;
normalde derin sularda yaşadıklarını ancak mercan resiflerine/yüzeye beslenme amacıyla çıktıklarını, akvaryumlar için uygun bir tür olmadığını ve görselde balıkların tiktok görseli olarak iş yapmasına ragmen muhtemelen hayatlarını kaybedeceklerini söyledi. Yaşatabilmek için temelde gereken en önemli şey bebeklikten yetiştirmekmiş lakin o göz altındaki bioluminescence lar ya hiç gelişmiyor ya da birkaç ay içinde tamamen kayboluyormuş. Ek olarak bu halde bile ömürleri çok kısa oluyormuş. Öyle ki bilim insanlarının geçmişte fenerbalıkları gibi normalde bu türün 1-3 yıl yaşadıgı düşündüğünü ancak 10 yıla kadar ömre sahip olabildiklerini söyledi. Derin su kısmı için hala yeterli araştırma ve bilgi bulunmadığını da eklemişti.
dolayısıyla akvaryum bakımı için uygun bir tür degil
[/QUOTE][QUOTE=Lennie]Bu balıklar "flashlight fish" diye geçiyor. Yabancı bir forumda birisi bu türü birebir aynı video ile sordugunda deniz türleriyle ilgilenen biyolog arkadaşımız kısaca özetlemek gerekirse şunlardan bahsetmişti;
normalde derin sularda yaşadıklarını ancak mercan resiflerine/yüzeye beslenme amacıyla çıktıklarını, akvaryumlar için uygun bir tür olmadığını ve görselde balıkların tiktok görseli olarak iş yapmasına ragmen muhtemelen hayatlarını kaybedeceklerini söyledi. Yaşatabilmek için temelde gereken en önemli şey bebeklikten yetiştirmekmiş lakin o göz altındaki bioluminescence lar ya hiç gelişmiyor ya da birkaç ay içinde tamamen kayboluyormuş. Ek olarak bu halde bile ömürleri çok kısa oluyormuş. Öyle ki bilim insanlarının geçmişte fenerbalıkları gibi normalde bu türün 1-3 yıl yaşadıgı düşündüğünü ancak 10 yıla kadar ömre sahip olabildiklerini söyledi. Derin su kısmı için hala yeterli araştırma ve bilgi bulunmadığını da eklemişti.
[/QUOTE]
Teşekkür ederim bilgi için çok hoşuma gitmişti ama sonradan ışık altındaki halini gördüm çok ilgimi çekmedi siyah sazan gibiydi bunlarıda öğrenince tamamen vazgeçtim
[QUOTE=Lennie]Bu balıklar "flashlight fish" diye geçiyor. Yabancı bir forumda birisi bu türü birebir aynı video ile sordugunda deniz türleriyle ilgilenen biyolog arkadaşımız kısaca özetlemek gerekirse şunlardan bahsetmişti;
[/QUOTE][QUOTE=Lennie]Bu balıklar "flashlight fish" diye geçiyor. Yabancı bir forumda birisi bu türü birebir aynı video ile sordugunda deniz türleriyle ilgilenen biyolog arkadaşımız kısaca özetlemek gerekirse şunlardan bahsetmişti;
[/QUOTE]
Teşekkür ederim bilgi için çok hoşuma gitmişti ama sonradan ışık altındaki halini gördüm çok ilgimi çekmedi siyah sazan gibiydi bunlarıda öğrenince tamamen vazgeçtim
SON MESAJLAR
- Motorun Arızalı Mı Mithat Emre Pehl, 22:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kribensis Cinsiyet Ali0x123, 21:56
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Küplerinde Koku Sorunu Hakanyldr, 21:48
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - İç Kule Sump Rengi Değiştirme serhatankara, 21:42
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Sazansıgiller GhostKoi, 21:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Kuyruk Kabartması damlasoytrk, 21:00
Yeni Üye Forumu - Rio Negro Biyotopundan Bir Kesit (kurulum) Hobimus, 20:54
Akvaryum Tanıtımı - Walstad Deniyorum (başlangıç) Ehtiyar, 20:19
Akvaryum Tanıtımı - Armatür Desteği kilgarrah, 20:12
Aydınlatma - Büyük Boy Fanus GhostKoi, 19:45
Yeni Üye Forumu - 80 Litre İçin Öneri Alphird, 19:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Doğumu Jemaisvu, 19:12
Yeni Üye Forumu - Tilki Kuyruğunu Dikmesem Olur Mu? İnci Kefali, 19:01
Bitki Türleri ve Bakımı - Discus Yavrularım İçin Tenikur Uygulaması Todliche, 18:58
Yeni Üye Forumu - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 18:15
Akvaryum Tanıtımı - Bettam İyimi Samnastrp, 17:52
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Yapım K0L0Ni, 17:43
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - **paludaryumun Gizli Bahçesi** SahinTaskin, 17:07
Akvaryum Tanıtımı - Biraz Farklı Tür Önerisi Lazım Cyber_Scout, 17:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Fotoğraf Galerim Neothauma, 16:50
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Bitkili Tankda Led Kullanımı mutlubaba, 16:21
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin KaanE, 16:21
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Co2 Sistemleri Hakkında kilgarrah, 16:16
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Ciklet Balığı Karın Şişliği Ciklethastası515, 16:04
Hastalıklar ve İlaçlar - Dış Filtre Borusunu Kısa Tutmak Hk. asliaral, 15:01
Malzemeler ve Yemler Forumu - Hdpe Su Deposunda Balık Bakan Oldu mu Gökdeniz Kale, 15:00
Yeni Üye Forumu - Eheim Ecco Pro 300 Kova Çatlağı Ahmett455, 14:19
Filtreleme Seçenekleri - Bu Hangi Bitki? mustafahancer, 13:05
Bitki Türleri ve Bakımı - Filtre Ve Balık Önerisi pirateking, 11:49
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Önerisi osmank., 11:24
Yeni Üye Forumu - Akvaryumdaki Ağlar kus6urnu, 10:44
Bitki Akvaryumları Genel - Hobiye Geri Döndüm. Bitkili Akvaryum Tür Tavsiyesi fma3280, 10:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Eheim Ecco Pro 300 Kova Çatlağı MasterChiefHakan, 10:24
Filtreleme Seçenekleri - Daffodil Balığı Hakkında Destek ÇetinYılmaz88, 10:14
Yeni Üye Forumu - Shark, Armatürk, Orionled, Aqualed, Wolfmar BerkaySahin, 09:33
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Lepistesim 1 Aydır Yem Yemiyor Akvarist1923, 09:26
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Aydınlatma Orhan76, 09:20
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 180x35x35 Nothinglose, 08:09
Akvaryum Tanıtımı - 3in1 Güney Amerika Tankları Ve Vertikal Bahçe bendeniztayfun, 06:52
Akvaryum Tanıtımı - Geophagus İçin Arka Fon Önerisi bendeniztayfun, 06:47
Yeni Üye Forumu - Yks Dönemi Hobi koraykbl, 01:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yavru Ciklet Boylandırmak İçin Havuz Akvaryumhobiaraş, 00:42
Yeni Üye Forumu - 60*30*40 Nature High Tech Denemesi :) kubilaykoparan, 00:00
Akvaryum Tanıtımı - 2. El Co2 Tüpü Alım Süreci Bilgi ! a.gumrah, 23:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 200 Lt Bitkili İçin Taban Ve Aydınlatma Tavsiyesi Aquila, 23:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Minik Maswalarım Amatör balıkçı, 23:12
Akvaryum Tanıtımı - 60x40x40 Japon Akvaryumu modukon, 23:08
Akvaryum Tanıtımı - Karma Bitkili Akvaryum Dogukankun, 21:59
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum 3'ü 1 Arada MCY4, 21:29
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Hakkında Güncel BLGHN, 20:39
Canlı Doğuranlar Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Fluval 107 307 Ve Jbl E701 Sıfır Kapalı Kutu propecia 22:10
- 1 Metre Set Akvaryum Veya Tek Tek propecia 22:10
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 21:59
- Bitki Çeşitleri emreemin 21:59
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 21:59
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 21:59
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 21:59
- Apistogramma Hongsloı Red Satılık Taskinilsever 21:41
- 40x40x40, Resun Air 8000, Isıtıcı, Yati Kök MurathanM 20:40
- Geophagus Arıyorum MurathanM 20:40
- Fluval 207 sametyildiz 20:07
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 19:52
- Genç Kribensisler Koksal Gurkan 19:52
- Cüce Vatoz Yavruları Koksal Gurkan 19:52
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 19:52
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 19:52
- 2 Adet 10w Mini Akvaryum Isıtıcısı mya_34 19:02
- Sunsun Hbl 601 Askı Filtre 500 L\h 5w Kturan06 18:34
- Periuvan Altum Melek Kaliteli Renk Kturan06 18:34
- Apisto Türleri Ve Tül Ramirezi yamansengonca 18:28
- Sobo Da08 Yemleme Makinesi, Pipo Filtre, Kepçe yamansengonca 18:28
- Blue Dragon Dumbo Big Ear Ferdiktk 18:16
- Bitki,karides,discus Vb. Türlere Özel Osmos Sistem zafer3885 16:55
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 16:55
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 16:48
- Su Piresi 200 - 300 Adet 80 Tl CevdetSERBEST 16:48
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 16:48
- 35x35x15h Mangrow Kökü Balık Takaslı Yigiiit_can 16:35
- Taşınma Nedeniyle Toplu Satış ***çok Uygun*** Kfat 16:33
- Çikolata Gurami Ve Rasbora Dorsiocellata eackgzz 16:11
- Neolamprologus Pulcher (daffodil) Her Boy Yavru Cichlid_Universe 16:05
- Afrika Cichlidleri devito 15:51
- Mickey Mouse Plati,albino Vatoz,aymoly,lepistes EKAR 15:42
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 15:42
- Mikrofex & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 15:25
- Katil Saly. & Sakura & Sarı & Ramshorn & Java Moss scorpion26 15:25
- Leleupi scorpion26 15:25
- Damızlık Boy Erkek Sajika eyidasss 15:16
- Pistia Ve Elodea Bitkisi Aplot 15:10
- Haqos Expro 500- Yati Kökü Mehari 14:41
- Nano Akvaryum 36x22x20 LEGEND59 14:19
- Hb.white Lepistes jaloreef 14:07
- Hb.white Pastel jaloreef 14:07
- Akvaryum jaloreef 14:07
- Güncellenmiş Bol Çeşitli Akvaryum Malzemeleri Samoo 13:45
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 13:09
- Neolamprologus Tretocephalus Tembwe Hiko 13:09
- Beyaz Yunus Yavrusu Ve Cüce Vatoz mertank 13:03
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 12:42
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 12:42
KULLANICILAR
- 145 Online Kullanıcı, 78 Üye
Online Kullanıcılar
OKIRATLI,
Janvaljan,
SahinTaskin,
HobiCi06,
Gökhan1907,
EmreCev,
artgy,
demirellevent,
KaraLahana,
muzaffer_81,
Tatar10,
ThanatoZek,
Yağız2811,
Koksal Gurkan,
jaloreef,
sahinabi,
nyzcandan,
Witchmann,
sina cen,
Amati340,
Müptela,
rizasirman,
hasancn,
GhostKoi,
Azizdurdenn,
Praton,
kilgarrah,
tuaregs,
kubilaykoparan,
kambortam,
mrah,
Ehtiyar,
aktugsedat,
EKAR,
erimgorgulu,
DonJuan,
selmankahya,
lepistes,
K0L0Ni,
eyidasss,
osmandbnl,
Balikcidede,
kadirik,
Ayaz1903,
kaganbozkurt,
mightymurat,
AbdullahKurcaduz,
WnrAquascaping,
ternapi,
Hoppala,
paxal,
KahramanTaban,
emirkagan,
Goldfish2000,
kerimkoz,
İbrahiM SameT,
scorpion26,
Mesutoviç,
Ozgur34,
sametyildiz,
DTkadir,
İsmail_0631,
Eldurmaz,
UmitOnay,
Hatsunepuffer,
Diplomi_qckr,
ThunderstrucK,
sorbiek,
ahmetfiratozkaya,
ihunal,
OgiStotch,
Ruchansuzen,
FURKANALTIN,
Standart Moss,
dimbeleth,
EmrahGuloglu,
AtlasPoyraz,
AquaMan,
Oquanus,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.