ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Ramboy
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
42
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
2 dakika önce
Toplam Mesaj:
14 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
13 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1

BİLGİLER

Ad Soyad:
Görkem şimşek
Doğum Tarihi:
16 Haziran 1991
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

1 çift borelli opal 1 çift fire red 3 çift blue flame 1 çift ivanacara bimaculata

SON 10 MESAJI

İvanacara Bimaculata Üretim Serüveni Başlangıcı
Güncelleme yapalım serbest yüzüşün 5. günü anne ağırlıklı yavrularla ilgilenirken baba ise çevre kontrolü yapmakla meşgul mutlu bir aile tablosu devam etmekte [:)]
[QUOTE=KaanE]

Kendi de üretiyordu diye hatırlıyorum bir çok türü.[/QUOTE]

Evet evet, sağolsun hobide bana çok yardımcı oldu
[QUOTE=KaanE]

Düzenli pazar ziyaretimi bende aksattım bu hafta [:D] En son 5 taneydi, ikisi eş tuttu diğer üçü de satıldı sanırım. [/QUOTE]

Doğrudur , En son ithalatta apistogramma borelli opal aldım Muammer abiden maşallahları var onlarda fabrika gibi çıktılar [:)]
[QUOTE=AtlasPoyraz]Bi büyüsünler de hayırlısıyla irtibat kuralım 😎[/QUOTE]

Eğer ki böyle devam ederse büyüme süreçlerini hep beraber izleyeceğiz zaten ve bu süreçte her türlü bilgiye desteğe açık olduğumu belirtmek isterim [:)] Sonuçta benimde yeni deneyimlediğim bir tür[:)]

[QUOTE=KaanE]Aspette Ivanacara adoketa olanlarından gördüm çok güzel ve sevimli suratlı balıklar. Sizinkiler de öyle. [:nazar:]

Geçen petshopta cama yaklaştım yavruları olan cüce cichled türlerinden biriydi. Onlarca yavrusu var. Cama yaklaşınca anne ya da baba balığın camın önüne gelişi. Sağa sola hareketi. Resmen "beden dili"nden öfkesi anlaşılıyordu. Elimi soksam kesin ısıracaktı ki geçmişte zebralarımdan erkek olanın pek çok defa ısırdığını hatırlıyorum elimi [:D][/QUOTE]

Çok teşekkür ederim. Aspette Muammer abi ile adoketa hakkında çok fazla konuştuk yakın zamanda gidememiştim eğer yavru aldıysa çok sevindim gerçekten. Ülkemiz de böyle güzelliklerin yayılması bilinmesi gerektiğini düşünüyorum ayırca [:)]

Ve dipnot düşeyim adoketa denemiş ve başaramamış biriyim İvanacara bimaculata adoketaya göre bakımı daha kolay bir balık olduğu kanısıyındayım. Ayrıca adoketa kadar sert değiller. Tek agresiflikleri salyangozlara karşı [:)))]
Apisto. Agassizii “blue Flame”
[QUOTE=Itokin]

Büyütme sorunum olmaz ayrı bir tankım var ancak mevcut dişi yumurta dizdiği için gerek yok. Teşekkür ediyorum yine de yardımcı olduğunuz için. Çıkan yavruların da bir kısmı normal agassizii bir kısmı blue flame olacaktır kuvvetle muhtemel. [/QUOTE]

Açıkcası merak etmiyor değilim ilerleyen zamanlarda renkler belirginleştiğinde yavruları paylaşırsanız çok tatlı olur :)
[QUOTE=Uriel]Maşallah.Akvaryum boyutları nedir ?[/QUOTE]

Merhabalar , şuan için 40 küpte duruyorlar ilerleyen süreç için 60x40x40 hazırlıyorum hali hazırda.
[QUOTE=Itokin]Konuyu güncellemiş olayım, malesef dişi dropsyden öldü. Yeni bir blue flame dişisi bulamadığım için normal agassizii dişisi ekledim yanına. Ancak cinsiyet ayrımı çok zor emin olamıyorum dişi olarak almış olsamda. Su değerlerini 70 tds ve ph 6,5 olarak düzenledim. Mevcut dişiyle(eğer dişiyse) yavrularını görmeyi umut ediyorum.[/QUOTE]

İstanbul daysanız yardımcı olmak isterim ama benim yavrularda tam damızlık boyda değiller, sizin erkeğinize göre biraz ufak kalırlar...
[QUOTE=AtlasPoyraz]Sağlıkla büyüsünler. Çok güzel bir tür [:nazar:][/QUOTE]

Teşekkür ederim, evet büyüdüklerinde bu kadar güzelleşeceklerini tahmin etmiyordum :)
[QUOTE=Orhan76]

Cikletlerin şu yavru bakımındaki itina, özen, sevgi ve koruma davranışlarını izlemek beni her zaman mest ediyor [:3][/QUOTE]

Teşekkür ederim, tam olarak öyle dün bütün akşam uzak bir mesafeden karşılarına oturup izledim. aldığım keyifi anlatamam [:)]
Maşallah çok güzel balıklar.
Konuyu okuyunca bende tecrübelerimi paylaşmak istedim... 2 çift blue flame bakıyorum 50 tds 26 su sıcaklığında çok rahat yavru büyütüyorlar. Hatta ilk batın yavrularım 3 aylık oldular diyebilirim çaprazlama yaparak sahiplendirmeye başladım :) keyifli hobiler

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.