ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
₩€€₩
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
3 Saat 18 Dakika önce
Toplam Mesaj:
22 [2.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
22 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Saniye arslan gurcu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Saniye arslan gurcu

SON 10 MESAJI

Japon Balığımın Cinsi Nedir?
Rica ederim her zaman[:)]
Palyaço Balığı
Tessekurler [:3]
Palyaço Balığı
Merhaba palyaço balıkları hakkında bilgi almak istiyorum kaç litrede yaşar ben de 15 lt var yaşar mi vs seyler[:?]
Japon Balığımın Cinsi Nedir?
Bana göre düz japon ama büyük boy yada büyüyünce oranda olcak çünkü eğer kafası şişik olsaydı oranda olurdu cinsiyete gelince ise ben disi ama yinede söyleyim uzun ve ince
Ve kuyruğu süslü erkek daha şişik ve kısa dişi oluyor diye biliyorum yanlış bilgi verdiysem özür dilerim[:)]
Dişi Bettam Erkeğin Kuyruğunu Issırdı
Yani belki hastalık olabilir ama dışının yaptığını biliyorsanız ayırmanız iyi olmuş yavaş yavaş alıştırın derim
Plati Balığı Doğurdu
Akvaryum derken bu lepistes balıklarının doğum yapması için kullanılan şeyden bahsettim ama bitkiden dolayı ağırlayabilirsiniz yanlış bilgi için özür dilerim [:'(]
Plati Balığı Doğurdu
Hâlâ yavru varsa hemen ayırın yoksa yavrularınızı yerler küçük bi akvaryuma alabilirsiniz vücut şekilleri belirlenip büyüyünce koyabilir siniz[:3]
Lepistes Yavrularının Neden Hepsi Dişi
Öncelikle şanssızlık ama zaten ısıtıcı kapatılmaz normal şekilde calistirabilirsiniz[:)]
Yeni Alacağım Lepistes İçin Destek
[:)][:)]Merhabalar balıklar güzeller ama fotoğraf net değil ve 1 2 tanesinde erime var gibi duruyor ben tercih etmezdim bu akvaryumda beslenen balık almayı ama siz bilirsiniz belki alıp iyilestirebilirsiniz[:lol:]
Akvaryum Fiyatı
Sagolun[:3]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

• 28 Online Kullanıcı, 15 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.